HABERLER>POLİTİKA
30 Ocak 2022 Pazar - 18:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete büyükelçi tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin büyükelçilerle görüşmelerine tepki göstererek "İktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını, demokrasimiz adına çok tehlikeli görüyoruz" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan muhalefete büyükelçi tepkisi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Konuşmasında muhalefete 'büyükelçi' tepkisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletlerinin hak ve hukukunu savunmak için görevlendirilen büyükelçilerin muhalefetçe arzuhal makamına dönüştürülmesi Türkiye'nin bağımsızlığı adına vahim" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Dün Giresun'daydık. Hem Dereli'de hem de Giresun'da vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnşaasını tamamladığımız yapıları vatandaşlarımızla buluşturduk. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmaya çalıştık.

15 Temmuz Meydanı'nda muhteşem bir buluşma gerçekleştirdik. Açılışını yaptığımız tüm projelerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

İnsanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirdik. Tam 20 yıldır kararlılıkla yürüyoruz. İlk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden aziz milletimize aşkla hizmet ediyoruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete büyükelçi tepkisi

Salgına rağmen 2 milyonu aşkın insanımıza istihdam olanağı sağladık. 20 Aralık'ta açıkladığımız paketle döviz kurundaki balonu söndürdük. 225 milyar doları aşan rekor ihracat rakamını ülkemizin salgın yönetimindeki başarısının bir tescili olarak değerlendiriyoruz.

İhracattaki başarımızı bir üst aşamaya taşıyacağız. Elbette ülkemiz için çalışırken Trabzon'u da ihmal etmiyor, sırtımızı dönmüyoruz. Elimizden geleni Trabzon için yapıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete büyükelçi tepkisi

"Siyasete yalan bulaştırma hastalığından kendilerine bir türlü kurtaramadılar"
Sadece istismar etmenin, çamur atmanın peşindeler. AK Parti'nin ulaştığı seviyeye muhalefetin hayalleri bile yetmiyor. Yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazıyorlar. Kimin nereye, nasıl oturacağı kavgası veriyorlar. CHP'li belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık hat safhaya çıkmışken asılsız iddialarla yatırımlarımızı engellemeye çalışıyorlar. Biz bunların yalanlarını mahkeme salonlarında çürütmekten bıktık. Ama onlar rezil olmaktan hiç usanmadılar. Siyasete yalan bulaştırma hastalığından kendilerine bir türlü kurtaramadılar.

Avukatlarımız aracılığıyla hukuki yollara başvurduk. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kendi siyasi çıkarlarını ülkenin üzerinde gören bir anlayışı kabul etmiyoruz. Özellikle iktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını çok tehlikeli buluyoruz. CHP ve ittifak ortakları bir an önce kendilerine çeki düzen vermelidir. CHP'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımın da bizimle aynı fikirde olduklarını biliyorum. Bay Kemal ve yoldaşlarının beceriksizliğinden bizim gibi CHP'liler de, nasıl bir rahatsız oluyorsak onlar da rahatsız oluyor. İktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını, demokrasimiz adına çok tehlikeli görüyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete büyükelçi tepkisi

Muhalefetin gündemiyle bizim gündemimiz arasında dağlar kadar fark var. Biz gönüller yapmak, gönüllerde taht kurmak için çalışan bir kadroyuz. Bizim siyasetimiz kuşatıcı, kucaklayıcı farklılıklara değil ortak değerlere dayanır.

Biz bu millete sevdalıyız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ne yapıyorsak gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz, üreticilerimiz için yapıyoruz. Batı'da ne varsa Doğu'da da aynısı olsun istiyoruz

"Trabzonspor Zaman Tünelini kuruyoruz"
Şimdi buradan bir müjde paylaşmak istiyorum. Trabzonspor Zaman Tünelini kuruyoruz. Burada 410 metrekarelik müze ve sergi alanı, 4 boyutlu salon, hatıra alanları olacak. Şehrimizin misafir ve ziyareçilerine gösterilecek. Bu yatırımın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

 
Bayındır nergisinin kokusu her yerde
 
Denizli'de 2 evde yangın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Babacan: Seçimde büyük sürprizler olacak
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti ile seçmeni arasındaki ...
Bakan Soylu: Cumhur İttifakı'nın yapacak çok işi var
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah'a hamdolsun 20 yıldır Türkiye'yi ...
Kabine'de gündem dış ilişkiler ve korona
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de toplanacak. Toplantıda, Rusya-Ukrayna ...
 
AK Partili Kaya açıkladı: Menderes Devlet Hastanesi Temmuz'da açılıyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes ziyareti kapsamında ...
Kemalpaşa’da 'kültürsüz' kavgası tam gaz: 'Başkan haddini aştı!'
AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Baş, Kemalpaşa Belediye Başkanı ...
CHP’li Bakan: Çeşme Projesi, İzmir'in Kanal İstanbul'udur!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çeşme Projesi’nin merkezine, planları ...
 
Dışişleri düzeyinde ilk resmi ziyaret gerçekleşti
Sri Lanka’da temaslarının ardından Maldivler'e geçen Dışişleri Bakanı ...
'Türkiye'nin kaderini gençler belirleyecek'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin kaderini 6 milyon 300 bin ...
İzmir milletvekili koronaya yakalandı!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, koronavirüse yakalandı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva