HABERLER>POLİTİKA
11 Nisan 2023 Salı - 16:54

CHP’li adaylar Kiraz’da vitrine çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kiraz'da düzenlenen 2'nci Bölge milletvekili aday tanıtım toplantısını yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda siyasiler önemli mesajlar verdi. 

CHP’li adaylar Kiraz’da vitrine çıktı

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de 14 Mayıs'ta gerçekleşecek milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı için bildirilen milletvekili adayları Kiraz’daki tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Düzenlenen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri, 6’lı Masa İzmir İl Başkanları ve 28’inci dönem aday adayları katıldı.

ASLANOĞLU: SİZLERE ANLATMAYA GELDİK!
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Sizlerle dertleşmek, konuşmak için geldik. Sizlerin güzel enerjisini alıp tüm İzmir’e yaymak için geldik. Bizleri bölmek istiyorlar, toplumu kamplaştırmak, birbirimizi ayrıştırmak istiyorlar.Bizler önce 6 parti birbirimiz ile kucaklaştık. Bizler tüm toplumla kucaklaşmaya geldik. Esnafımız, çiftçimiz ile birlikte olacağız. Türkiye'nin dertlerini tek tek anlatmaya geldik. Her bir derdin çözümünü hangi çözümler sunduğumuzu sizlerle anlatmaya geldik. Bugün her biri birbirinden değerli Millet İttifakının il başkanları ile, milletvekili adaylarımız ile, hepimizin gurur Tunç Soyer ile geldik. Aynı listelerden giren 5 il başkanı  DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Egemen Pamukçu, Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslı, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran ve Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı bir aradayız” diye konuştu.

GÖKÇEN:  EŞİTLİK MÜMKÜN
Adaylar adına konuşan 1’inci sıra milletvekili adayı Gökçe Gökçen kadın erkek eşitliğine vurgu yaparken, “Kadınlarla kazanacağız kazanacağız, gençlerle çalışıp kazanacağız. Türkiye'deki bütün kadını çiftçisi esnafı için birlikte kazanacağız. 21 yıldır üstümüze çökmüş, Türkiye’nin tüm kaynaklarını sömürmüş iktidar var. Türkiye’nin geleceğini çalan bir iktidar var. Hangi gençle konuşsak yarınımı Türkiye’de hayal edemiyorum diyor. Türkiye'de hangi kadınla konuşsam geceleri sokakta yürümek lüksümüz oldu bunu kazanmak için daha ne kadar mücadele edeceğiz diyorlar. Her gün bir kadın öldürülüyor Türkiye’de. Kadınlar şiddete uğrarken karşımızdaki ittifak 6284 sayılı kanunu kaldırılmasını vaat ediyor. İstiyorlar ki kadınlar sussun, kadınlar konuşmasın, kadınlar yok olsun istiyorlar. Kadınları yok etmek üzerine kurulu bir ittifak var. Kendi içlerinden bile seslerini yükselenler kendi partisi tarafından ölümle tehdit edildiğini açıklıyor. Kadınların erkeklerin eşit olduğu bir ülke mümkün. Gençlerin yarınını İzmir'de Türkiye'de düşünebileceği bir Türkiye mümkün. Biz millet irtifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partiler ile bugün bir araya geldik. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ülkeyi çok güzel bir anlayışın şimdiden uygulanabileceğini gördü. Bütün farklılıklarımıza rağmen Türkiye'nin sorunlarını çözmek, demokrasi için, aslında hepimizin hak ettiği mutluluğu almak için hep birlikte çalışabiliriz. Farklılıklarımız yerine ortaklıklarımızı ortaya çıkarabilir. Biz 6 siyasi parti liderleri bu anlayışı inşa ettik. Bugün bunu kiraz'dan başlatmak için geldik. Herkesin gözlerine bakıyorum ve neler paylaşabileceğimiz görüyorum. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı yapmak hem de meclis çoğunluğunu millet ittifakına kazandırmak için bugün buradan başlıyoruz” dedi.

 
Başkan Soyer iktidara yüklendi: Hükümetten çok alacağımız var!
 
Büyükşehir'den yüzde 40 ısrarı... İZENERJİ'de TİS çıkmazı!
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MEMLEKET 12 Nisan 2023 Çarşamba 11:46

BOŞUNA GELDİNİZ OYUMUZ ÇİFTÇİ ÇOCUĞU MUHARREM İNCEYE MEMLEKET PARTİSİNE......

Yorumu oyla      5      5  
murat 12 Nisan 2023 Çarşamba 09:28

TİP'in bir vekili Kirazlı olacak.

Yorumu oyla      3      3  
Işsiz genç 12 Nisan 2023 Çarşamba 00:21

Kiraz ilçemiz Izmirin şirin bir ilçesi olup biraz uzaktır ama seçimden seçime reklam filmi çekmeye siyasî partiler platform olarak kullanılır,sözler sarf edilir vaatler verilir nedense bugüne kadar dişe dokunur bir şey yok onlar söylemekten sıkılmaz ama biz boş vaatleri dinlemekten usandık,misafire saygıdan dolayı dinler gibi görünüyoruz,,,

Yorumu oyla      10      4  
ABY 11 Nisan 2023 Salı 22:12

Sayın Milletvekilleri, Kiraz'a gitmeniz ve oradan ziyaretlere başlamanız çok güzel. Karşıyaka Atakent e de gelecek misiniz? Atakent'te TOKİ nin sattığı, İBB nin imarını spor alanından eğitim alanına değiştirdiği Bilfen arazisi için ne düşünüyorsunuz? Atakentliler bu konuda görüşlerinizi merak ediyor. Sizleri Atakent e de bekliyoruz.

Yorumu oyla      6      3  
Gaziemir 11 Nisan 2023 Salı 21:51

Ne adalet kalkınma partisi, nede cumhuriyet halk partisi bu seçimlerde başarılı OLAMAYACAKTIR... Sürprizlerimizi bekleyin! BİZ HALKIZ HALK/PATRON BİZLERİZ.

Yorumu oyla      5      4  
Kirazlı 11 Nisan 2023 Salı 18:09

Sayın milletvekili olarak atanan bayanlar Kiraz'a ilk defa geliyor,seçimden sonra da araki bulasın,bu ne ya bu bölgede milletvekili olacak üye yokmudur?...

Yorumu oyla      15      4  
yorgun demokrat 11 Nisan 2023 Salı 17:35

bir partili olarak soruyorum ön seçim olsa listedeki kaç aday listeye girebilirdi merak ettiğim için soruyorum ????

Yorumu oyla      15      3  
balçovalı 11 Nisan 2023 Salı 17:27

sayın şenol hepimizin gururu derken?

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Emeklilere Kurban Bayramı'nda 15 bin TL'
CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'deki ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Seçim beyannamesi açıklamasında İzmir mesajı!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim beyannamesinin ...
CHP'den Çelebi'ye tepki: Seni vekil yaptırmayacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili iken partisinden istifa ederek ...
 
CHP’li Purçu’dan dikkat çeken paylaşım… Önce attı, sonra sildi!
Yeni dönemde kendisine listede yer bulamayan CHP İzmir Milletvekili Özcan ...
Oğuz’dan istifa eden ilçe başkanına yanıt: Gülderen Hanım İzmir’i iyi bilir!
Memleket Partisi İzmir Başkanlığı görevinden istifa edip İzmir 1. Bölge’den ...
İYİ Partili Çıray bombaladı: Listedeki o isimler FETÖ'cü mü?
İYİ Parti Genel başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray ...
 
CHP Konak Seçim Bürosu’na çirkin saldırı!
CHP’nin Konak-İkiçeşmelik’te açtığı seçim bürosuna kimliği belirsiz bir ...
Cumhur İttifakı'nın İzmir adayları vitrine çıkıyor… Üst üste iki toplantı!
Milletvekili adayları listelerinin kesinleşmesinin ardından siyasi partiler ...
İzmir'deki o ilçede liste istifası!
Memleket Partisi’nin Menderes kurucu İlçe Başkanı Abdurrahman Ergenay, ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva