HABERLER>POLİTİKA
20 Nisan 2023 Perşembe - 17:23

CHP’li Bakan'dan Soyluya: İkimizde adayız Mecliste hesaplaşacağız!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişleri Bakanı ve İstanbul 2’nci bölge 1’nci sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu’nun 'Emniyet içerisinde paralel bir yapı kurmaya çalışan bir anlayışın kendisidir. FETÖ'nün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor' sözlerine yanıt verdi. CHP’li Bakan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Seni ciddiye almak için çok geç Süleyman Soylu. Söylediklerine ve çaresizliğine gülüyorum. Orada şimdilik Bakan olarak oturuyor olabilirsin. Unutma, ikimiz de milletvekili adayıyız. Biz Meclis’te hesaplaşacağız” dedi.

CHP’li Bakan dan Soyluya: İkimizde adayız Mecliste hesaplaşacağız!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişler Bakanı ve İstanbul 2’nci bölge 1’nci sıra milletvekili olan Süleyman Soylu’nun kendisi için, "Emniyet içerisinde paralel bir yapı kurmaya çalışan bir anlayışın kendisidir. FETÖ'nün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor. Bütün sistem elimizdedir. Bütün sistem de yargıya intikal ettirilecektir. Son çerçevesini çiziyoruz" sözlerine yanıt verdi. CHP’li Bakan sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Seni ciddiye almak için çok geç Süleyman Soylu. Söylediklerine ve çaresizliğine gülüyorum. Orada şimdilik Bakan olarak oturuyor olabilirsin. Unutma, ikimiz de milletvekili adayıyız. Biz Meclis’te hesaplaşacağız. Mobbinge uğrayıp intihar eden polislerin de ikinci şarkın da liyakatsiz atamaların da velhasıl kelam Bakanlığın süresince ezdiğin polisin hesabını vereceksin. Sana söyleyecek çok şey var, hepsini yüzüne söyledim “Ya Rabbi şükür” dedin.  Daha fazlasını duymaya devam edeceksin. Senin kaderin de hak ettiğin de bu. Polis kardeşlerim; sizler beni biliyor, tanıyorsunuz. Bugüne kadar ne savunduk, ne söylediysek arkasındayız. Size söz!”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Milletvekili Murat Bakan için şu ifadeleri kullanmıştı:

"O bahsedilen milletvekili FETÖ'nün Türkiye'deki en temel aparatlarından bir tanesidir. FETÖ'nün temel aparatıdır. Bu bütün bizim istihbarat camiamızda, emniyet camiamızda bu kadar net açık yani. Yayınladığı evrak, ey jandarma sen bugün görevlisin. Fiili olarak görev yaptığın yerde fiili olarak görev yapıyorsan orada kal. Eğer fiili olarak bir görev tanımlanman yoksa senin yapacağın iş, olabilecek herhangi bir meseleye karşı ya bu Kayseri'de olur, atıyorum Adana'da olur, Kırklareli'nde olur, önemli değil ama bizim buna güvenlik olarak bazen var olan insan kaynağınız yetmeyebilir, ekibiniz yetmeyebilir. Buna ekip takviye yapmak lazım. Bazen başka biriyle ekip kaydırmak lazım. Biz onları da tasarladık. Yani hangi il hangi ile yardımcı olacak? Hangi ilde polis, jandarmaya yardımcı olur, jandarma polise yardımcı olacak? Bütün bu anlayışları planladık. Görevini yapmanın ne zararı, ne sıkıntısı var? Diyor ki oyunuzu kullanın, oyunuzu kullandıktan sonra, oyunu kullanmak bir vatandaşlık görevidir, hemen gelin hazır kıta bir vaziyette. (Murat Bakan) Emniyet içerisinde paralel bir yapı kurmaya çalışan bir anlayışın kendisidir. FETÖ'nün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor. Bütün sistem elimizdedir. Bütün sistem de yargıya intikal ettirilecektir. Son çerçevesini çiziyoruz. Emniyetin içerisinde FETÖ'den sonra bunlar yeni bir sistem kurmaya çalışıyor. Emniyetin içerisinde yeni bir sistem kurmaya çalıştılar. Biz bu yeni sistemi tespit ettik. Birçoğunu açığa aldık. Birçoğuyla ilgili şimdi şemamız bellidir. Çok net söylüyorum. Murat Bakan bunların başındadır. Bedeli çok ağır olacaktır. Emniyet içerisinde Murat Bakan'ın bizatihi kendi oluşturduğu, kendi kurguladığı, devletin emniyetini ve devletin istihbaratını hem bozmaya hem de içeride başka bir yapılanmayı oluşturmaya çalışan çok derin bir ağ olduğunu da söyleyebiliriz. Yani o evrakta bir şey yok. Biliyorsunuz bu etki ajanları ve bu işleri yapanlar evrakın içinde ne yazdığı önemli olmadan kendi söylediğine önem atfetmek için böyle bir evrak varmış gibi ortaya koyarlar. O çok normal bir yazışma ve doğru bir yazışma." ifadelerini kullandı.

 

 
Zanlıdan mahkemede şok eden savunma: Benim değil onun eli tetikteydi!
 
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e sürpriz ziyaret!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüseyin 21 Nisan 2023 Cuma 14:15

Fetöcü olup olmadığını bilmiyoruz. Haziran 2015 seçimlerinde fetöcülerin bağımsız adayının oyları, Kasım 2015 seçimlerinde fetöcülerle defalarca destek görüşmesi yapan adaya mı gitmiştir.

Yorumu oyla      5      4  
Düz vatandaş 21 Nisan 2023 Cuma 14:09

FTÖ terör örgütü ile iltisakli bütün kurum ve kuruluşlarda örgütün sıradan üyeleri yakalandı da TBMM hiç bir tanesi çıkmadı,ne hikmetse aslında buradan daha çok olduğunu HALK biliyor ama elinden birşey gelmiyor...

Yorumu oyla      7      4  
Tayyar ÖNDER 21 Nisan 2023 Cuma 01:13

Süleyman Soylu Sana FETÖ'nün Temel Aparatısın Diyor... Sen İse Evet Ya da Hayır Demek Yerine Eveleyip Geveliyorsun...Kıvırma Düzgün Cevap Ver...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dağ '14 Mayıs sonrasını bekleyin' dedi… Asıl o zaman hesaplaşacağız!
Muhalefete yönelik sert sözler kullanan ve 14 Mayıs sonrası hesaplaşacaklarını ...
AK Parti'de bayramlaşma mesaisi... Muhalefete zehir zemberek sözler!
AK Parti İzmir'de Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştirilen bayramlaşma ...
İnan CHP’ye ‘liste’ üzerinden yüklendi: 6 saatlik hamburgerci ziyaretinde hazırlanmış!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili adaylığı listelerini eleştiren ...
 
'Mezhep kışkırtıcılığı korkunç bir tehdittir'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bizim hem bayramımız bir hem de bayrağımız ...
CHP İzmir'den miting gibi bayramlaşma... Kim ne mesaj verdi?
CHP İzmir İl Başkanlığının bayramlaşma töreninde konuşan İBB Başkanı Tunç ...
Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu’nun adaylık kampanyasına bağış
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı ...
 
Dervişoğlu'ndan 'liste' yorumu: Akşener iktidarın algoritmasını bozdu!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
AK Partili Sürekli'den sahadan mesajlar: Türkiye için mücadele ediyoruz!
İzmir için hemen şimdi diyerek çıktığı yolda saha çalışmalarına devam ...
Çıray'dan Özlale'ye 'Gürban'lı' yanıt: Kötü gösteren vekilleri atayan!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Ümit Özlale’nin ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva