HABERLER>POLİTİKA
10 Mart 2023 Cuma - 14:15

CHP’li Aslanoğlu’ndan ‘il başkanları’ zirvesi… Neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerle ilgili partisinin geçmiş dönem il başkanları ile bir araya geldi. Saha çalışmaları konusunda koordineli olunması talebinde bulunan Aslanoğlu, ayrıca eski başkanlarına ‘tecrübelerinizi aktarın’ çağrısında bulundu

CHP’li Aslanoğlu’ndan ‘il başkanları’ zirvesi… Neler konuşuldu?

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partisinin geçmiş dönem il başkanları ile bir araya geldi. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantının gündeminde ise ‘seçim’ yer aldı.

Buluşmaya Ekrem Bulgun, Deniz Yücel, Bülent Baratalı, Tacettin Bayır, Ali Engin, Alaattin Yüksel, Bedri Sertel, Rıfat Nalbantoğlu ve Feridun Gökkan katıldı. 

‘BİLGİLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN’
Toplantıda konuşan Aslanoğlu, geçmiş il başkanlarından destek istedi. Seçime kısa bir süre kaldığını belirten Aslanoğlu geçmiş başkanlara yönelik ‘Sizlerin tecrübesine ihtiyacımız var. Seçime kısa bir süre kaldı. En yüksek oyu almak ve Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçtirmek için çok çalışmalıyız’ dediği iddia edildi.

Aslanoğlu’nun ayrıca saha çalışmaları ile ilgili önerilerini sunmalarını ve yol haritasını oluştururken destek olmaları ricasını da katılımcılara iletti.

‘CUMHUR İTTİFAKI SEÇMENİNE YOĞUNLASIN’
Aslanoğlu’nun ayrıca yapılacak seçimlere kısa bir süre kaldığı için geçmiş il başkanlarının da sahada Cumhur İttifakı seçmenine yönelik çalışma yapması gerekliliğinin altını çizerken, beraberinde milletvekilleri ve meclis üyeleri ile birlikte koordineli çalışmalar yürütülebileceğini vurguladığı öğrenildi.

Eski il başkanlarının da toplantıda Aslanoğlu’na yönelik yapabileceği çalışmalar hakkında bilgiler paylaştığı ve görüş alışverişinde bulundukları da iddia edildi

 

İl başkanları, yaklaşık 3 saat boyunca cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde İzmir’de yapılacak hazırlık ve çalışmalar ile yeni stratejileri masaya yatırırken, seçim süresince çalışmalara tam destek vermek ve birlikte çalışma kararı da alındı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan il başkanları şu mesajları verdi;

EKREM BULGUN: Bu seçimin önemi, karanlıklardan kurtulup bizi gün ışığına kavuşturacak olmasıdır. Şafak söküyor. Gün ışığı için çalışan herkese başarılar diliyorum. Başlıyoruz

BÜLENT BARATALI: 14 Mayıs seçimleri sonrası biz hem birinci parti olacağız hem de Türkiye’yi yeniden kurucu iradenin ilkelerine döndüreceğiz. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun devlet tecrübesi, barışçı tutumu Türkiye’yi yeni bir değişime sürükleyecektir. Başlıyoruz.

ALAATTİN YÜKSEL: Önümüzde tarihi öneme sahip çok önemli bir seçim var. Türkiye, bundan sonraki yoluna demokrasiyle mi , yoksa otoriter rejimle baskıyla ve zulümle mi devam edecek, buna karar verecek. Sayın Genel Başkanımızın adaylığıyla toplumda güzel bir umut belirdi. Başlıyoruz.

RIFAT NALBANTOĞLU: Bu seçimler Türkiye’de her şeyin değişeceği, tek adam rejiminin biteceği, Türkiye’deki baskıların, adaletsizliğin ve hukuksuzluğun son bulacağı, insanların nefes alacağı bir seçim olacak diye düşünüyorum. Başlıyoruz.

TACETTİN BAYIR: Özgürlüğü, umudu ve sevgiyi aşılayacağımız, halkımızla birlikte güzel günler göreceğimiz mücadeleye şimdi başlıyoruz.

BEDRİ SERTER: 2023 seçimlerinde, 20 yıldır kaosa sürüklenen ülkemizi kaostan çıkartacak parti CHP ve bunu birlikte başaracağımız ittifak da Millet ittifakıdır. Başlıyoruz.

DENİZ YÜCEL: Birlikte çalışmaya ve birbirimizden güç almaya devam edeceğiz. Dürüstlüğüyle, namusuyla, ahlakıyla, adalete ve demokrasiye, hukuka bağlılığı ile öne çıkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığıyla, Türkiye’ye huzuru, barışı ve refahı getireceğiz. Başlıyoruz.

ALİ ENGİN: Türkiye’de 20 yıl sonra yeni bir dönem başlayacak. Gençler, Kadınlar, Emekliler ve 84 milyon umutlu. Seçimden sonra yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz.

FERİDUN GÖKHAN: Bu seçim ciddi anlamda yol ayrımıdır. Önümüzün açık olduğunu görüyoruz. Türkiye rahat bir nefes alacak ve ülkemiz yeniden cumhuriyetin kuruluş değerlerine kavuşacaktır. Gümbür gümbür geliyoruz. Başlıyoruz.

 
Erdoğan kararı imzaladı... Seçim günü 14 Mayıs!
 
Başkan Sandal'dan İZDEDA'da emsal artışı çıkışı: Kamu yararı gözardı edildi!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Delege 11 Mart 2023 Cumartesi 18:29

Sayın il başkanı son başkanlar toplantısı olur sanırım yarın milletvekilli seçimlerinde izmir dışından bir çok partisiz milletvekilleri atanacaktır o zaman ne olacak göreceğiz...

Yorumu oyla      7      4  
Partili 10 Mart 2023 Cuma 19:36

CHP zor günlerinde her türlü ekonomik yönden yardımcı olan Kemal KARATAŞ nerede? Kendisini tanımam ama il başkanlığı icraatlarını biliyoruz birleşe birleşe büyümek bizde bölüne bölüne yok olacağız...

Yorumu oyla      8      4  
N' 10 Mart 2023 Cuma 16:23

Sayın başkanım, yine yanlış yerde arıyorsunuz çözümü.

Yorumu oyla      4      4  
bahadır 10 Mart 2023 Cuma 15:36

ne konusulacak kim kimi desteklerse kim vekil olursa kime ne avanta sağlayacak konusulan budur

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kılıçdaroğlu’na suikast duyumları alıyoruz'
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Millet İttifakı'nın ...
Ümit Özdağ duyuracak... Yeni ittifak geliyor!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 5 partiden oluşan 'Ata İttifakı'nı ...
'İşçilerin ücretlerinden vergi alınmasın'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İş insanlarının fabrikalarını çalıştırmaları ...
 
CHP'de adaylık başvuru süreci netleşti
CHP'de adaylık başvuru süreci netleşti. Aday adayları 13-20 Mart tarihleri ...
'NATO 4 bin kişilik çadır daha gönderecek'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO'nun depremin ardından Türkiye'ye ...
AK Parti İzmir'de ilçe başkanları istifa etti!
AK Parti İzmir’de, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimler için ...
 
Memleket Partisi İzmir sandığa gidiyor!
Memleket Partisi 12 Mart Pazar günü Türkiye'deki tüm örgütlerinde sandığa ...
Seçim için kritik saat belli oldu!
Türkiye'nin kilitlendiği seçimin tarihi bugün saat 14.00'te Cumhurbaşkanı ...
İki dönem belediye başkanlığı yaptı... O isim de vekillik istiyor!
Bergama'da 2004-2009 arasında CHP'den Meclis üyesi, 2009-2019 arasında ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar unutulsa da yaralar kapanmıyor!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva