HABERLER>POLİTİKA
28 Aralık 2022 Çarşamba - 15:25

CHP’den öbek çalışanlarına teşekkür belgesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İlçe Başkanlıklarının, il başkanlığının koordinasyonunda, İzmir’in 30 ilçesinde sürdürdüğü Öbek çalışmalarında, tüm öbeklerde ilk tur ziyaretlerini ve çalışmalarını tamamlayan CHP Güzelbahçe ilçe örgütü,öbek ziyaretlerini yapan üyelerine düzenlenen törenle teşekkür belgelerini verdi.

CHP’den öbek çalışanlarına teşekkür belgesi

Tören öncesinde, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in ev sahipliğinde Güzbel kafede düzenlenen kahvaltıya, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve eşi Huriye Serter, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer, İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, öbek çalışmalarını yapan ve aralarında belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 90 kişi katıldı.

SERTER: VATANDAŞ “BİZİ BU İKTİDARDAN KURTARIN” DİYOR
Öbek çalışmalarına katılanlara sunulan teşekkür belgelerinin ardından konuşan, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter şunları söyledi;

Güzelbahçe İlçe örgütü yaptığı çalışmalarla İzmir’e ve Türkiye’ye örnek oluyor. Biz de ekonomi masası olarak bütün yurdu adım adım dolaşıyoruz. Ekonomik anlamda bu iktidarın vatandaşı açlığa ve yokluğa muhtaç ettiğini ve vatandaşın “ bizi bu iktidardan kurtarın” isyanını gittiğimiz her yerde duyuyoruz. Bu adaletsiz ve baskıcı AKP iktidarına son vermek için,tıpkı bugün teşekkür belgelerini verdiğimiz öbek çalışmalarını yapan sizler gibi çalışıyoruz. Halktan yana olmayan, millet iradesini hiçe sayan tek adam iktidarına son verecek, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu ülkeye adaleti, refahı ve kalkınmayı getireceğiz.

YÜZER: GERÇEK KARŞILIĞINI SANDIKTA ALACAĞIZ
Törene katılanlara seslenen, CHP İzmir Birinci Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer de " Hane ziyaretlerinin ilk turunutamamlayarak öbek çalışmasında birinci olan Güzelbahçe İlçe örgütünü kutluyorum. Sayın ilçe başkanımıza, öbek çalışmalarına katılan tüm üyelerimize ve onlara desteğini esirgemeyen Sayın ilçe belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İl başkanlığı olarak hem saha hem öbek çalışmalarında ilçe başkanlıklarımızla tam bir uyum içindeyiz. Tüm ilçelerimizde öbek çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu çalışmaların gerçek karşılığını sandıkta alacağız " dedi.

MENOKAN: BÖYLESİNE ONURLANDIRILMAK ÇOK ANLAMLI
Yüzer ’in ardından konuşan CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan’da böylesine büyük fedakarlıklarla ve tamamen gönüllülük ilkesiyle çalışan eğitmenlerimizin ve üyelerimizin böylesine bir törenle onurlandırılması çok anlamlı.  Yaklaşık bir yıldır bu çalışmaları sistemli bir şekilde yapıp yüzde 90 seviyesine gelen Güzelbahçe İlçe örgütünü kutluyorum. Diğer ilçelerimizde hem eğitim hem öbek çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyorlar. Başta Güzelbahçe ilçemizde olmak üzere tüm İzmir’de fedakarca öbek çalışmalarını sürdüren üyelerimize ve onların eğitimi için büyük çaba harcayan parti eğitmenlerimize teşekkürü bir borç biliyorum " diye konuştu.

BİLGEN: ŞAHSIN İKTİDARININ GİDİŞİNİ KUTLAYACAĞIZ
Törene ev sahipliği yapan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’de, “2023 yılında hem cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü’nü hem de ucube rejimin, şahsım iktidarının gidişini kutlayacağız. 2023 çok güzel olacak" sözleriyle başladığı konuşmasında şunları söyledi;

Bugün burada haklı bir gururu yaşıyoruz. İlçe örgütümle birlikte, partimizin iktidarı ve ülkemizin kurtuluşu yolunda tüm üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşımızın da büyük takdirini toplayan çalışmalarımızın semeresini alıyoruz. Güzelbahçe de sokak sokak, kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden çalışan ve öbek çalışmalarını başarıyla yürüten tüm üyelerime ve bugün bizleri yalnız bırakmayarak aramızda olan tüm konuklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarımız aralıksız sürecek ve birlikte bu ülkeyi aydınlık, güzel günlere kavuşturacağız.

İNCE: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Törende son konuşmayı yaparak katılımcılara seslenen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de,  kendisinin de öbek çalışmalarına zaman zaman destek olduğunu belirterek “Emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu ülke ve halkımız için ne kadar çalışsak azdır.  Güzelbahçe’de yaşanan uyum ve birlikteliğimizi sürdürerek daha çok hizmetlere imza atacağız. Birlikte başaracak ve ilçemizde sağladığımız başarıyı sürekli kılacağız” dedi.

Düzenlenen teşekkür belgesi töreni, belgelerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Törene kısa süre önce milletvekilliği aday adaylığı için il yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fulya Alçay’da katılarak kendi, ilçe örgütünü yalnız bırakmadı.

 
Başkan Soyer’den ‘İzmir anketi’ için yorum ve ‘açlık’ uyarısı: Tüyleri diken diken eden bir tablo var!
 
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan Ahmet Davutoğlu'na eleştiri!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Düz Partili 28 Aralık 2022 Çarşamba 23:33

Sayın milletvekili iktidar ve sizlerden de kurtulmak istiyoruz yeter artık gençler iş başına gelsinler sizlerde metal yorgunluğu var işinize gücünüze bakın...

Yorumu oyla      3      5  
Hakan Saylan 28 Aralık 2022 Çarşamba 16:09

Bravo. İnsanlar bu zor şartlarda gönüllü çalışabiliyorsa manevi olarak da olsa onure edilmeleri çok yerinde. Darısı diğer partilerin başına.

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Beyin göçünü tersine çeviriyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜBİTAK ve TÜBA Ödülleri Töreni'nde açıklamalarda ...
CHP’li Sertel'den PTT çıkışı: 387 milyon zarar etti!
Sayıştay’ın 2021 yılı raporları doğrultusunda PTT ile ilgili tespitleri ...
CHP’li Purçu'dan bakanlığa tasarruf tepkisi: Teğet geçmiş
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın CHP İzmir Milletvekili ...
 
Kırkpınar, şehir hastanesini inceledi: Sağlık alt yapısı kazandırdık!
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, yapımı devam eden ve kısa ...
Gözler il başkanlığında... Ankara öncesi Soyer'e ziyaret!
CHP İzmir İl Örgütü'nde Deniz Yücel'in istifasının ardından il yönetiminin ...
İki liderden iki saatlik kritik zirve!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
 
'En kötü anketi söylüyorum, yüzde 41'in altına düşmedik'
AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün itibarıyla ...
CHP İzmir’de gözler ‘10 koltuk’ta… 'Bekleyin' talimatı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’den aralarında eski il başkanı Deniz Yücel’in ...
5 isim adaylığını açıklamıştı… İYİ Parti İzmir’de seçim tarihi belli oldu
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı'nın 15 Ocak tarihinde düzenlenmeyi planladığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva