HABERLER>POLİTİKA
30 Ocak 2024 Salı - 17:52

CHP İzmir'de yol haritası zirvesi... Dikkat çeken mesajlar!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay partisinin il binasında İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan ile bir araya geldi. Siyasiler 31 Mart seçimleri için birbirinden çarpıcı mesajlar paylaştı.

CHP İzmir de yol haritası zirvesi... Dikkat çeken mesajlar!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Cemil Tugay seçim çalışmalarına hızlı başladı.

İlk olarak İzmir’e gelişinde Adnan Menderes Havaalanında partililerle bir araya gelen Tugay, seçim otobüsü üzerinden katılımcılara seslendi. Tugay, günün ikinci programında ise partisinin il binasında İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan ile bir araya geldi.

Katılımcılar basına açık bölümde birbirinden önemli mesajlar verdi.

ASLANOĞLU: 30 İLÇEDE CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ 
İlk olarak konuşan CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, "Bugün Ankara'dan genel başkanı yapımcılarımız ve adayımız ile kentimize geldik. Otobüsün üstünden seslendik, CHP İzBB Adayımız partimize, il ve ilçe örgütümüze hayırlı uğurlu olsun. Zaten bildiğiniz, örgütün kendi içinden örgütte çalışmış, Karşıyaka Belediye Başkanlığımızı yapan deneyimli bir belediye başkanımız. Balçova'dan Buca'ya, Karabağlar'dan Bayraklı'ya kadar İzmir'in her sokağını bilen İzmir'in kendi çocuğu...  Kentte şifa dağıtmış doktorumuz... Başarılı bir belediye başkanlığı yapacağını biliyoruz. Bizler çıktığı yolda kendisine başarılar diliyoruz. Elimizden geldiğince her bir adımında canla başla çalışacağız. Martın sonunda bir kez daha hem Büyükşehir'de hem Tugay'ın kaptanlığında 30 ilçede bir kez daha CHP bayrağını dalgalandıracağız" dedi.

TUGAY: HEP BİRLİKTE ELDE EDECEĞİZ 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise baba evinde olduğunu belirtirken, "Özgür başkanımızın dediği gibi burada baba evi. Baba evinde bir aile ortamında bulunmaktan mutluyum. Bu gururu yaşamaktan mutluyum. Sağ olsunlar genel merkezimiz bu görevi bana tebliğ etti. Bu dakikadan sonra görevim tüm örgütümüz ile CHP'nin kentte en yüksek başarıya ulaşması için çalışmak. Bugün yapacağımız toplantılar ile koordinasyon aşamasına geçtik. Ben inanıyorum CHP örgütü tek yumruk olacak. Bu değişim sürecinden sonra halkımızın bizden beklediği başarıyı hep birlikte elde edeceğiz" diye konuştu.

YÜCEL:  BAYRAK TUGAY'A DEVREDİLDİ
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel ise Tugay'a çalışmalarında destek olacaklarını belirtirken, "2019'dan bu yana başarılı bir şekilde Karşıyaka Belediye Başkanlığımızı yapan Cemil Tugay, İzBB Belediye Başkan adayı olarak il başkanlığımızı ziyaret etti. Çok titiz çalışmalar sonrası Cemil Başkanın adaylığı MYK'nın önerisi ve PM'nin kararı ile kesinleşti. Mütevazi ve naif kişiliği ile ve Karşıyaka Belediye Başkanı olmasına rağmen parti örgütü ile yaptığımız çalışmalarda Bakırçay Bölgesi'nde 2'inci bölgede kabına sığmayan ve partimizin tüm çalışmalarına destek veren gerçekten CHP'li bir belediye başkanlığını başarılı bir şekilde yapan arkadaşımız. Geçmişte bu görevi aynı gelenekten Yüksel Çakmur, Ahmet Piriştina, Aziz Kocaoğlu ve Tunç Soyer yaptı. Hepsinin İzmir'e çok değerli hizmetleri oldu. Kişiler değişir ancak CHP'nin sosyal belediyeciliği ve hizmeti değişmez. Bu bayrak yarışıdır bugün de bayrak Sayın Cemil Tugay'a devredildi. Ben İzmir'e en iyi şekilde hizmet edeceğine, partimize güç katacağına, kimseyi ötekileştirmeden her bir vatandaşa çok değerli hizmetler sunacağına inanıyorum. İzmir Milletvekili ve genel başkan yardımcı olarak üstümüze düşen her türlü katkıyı koyacağımızı ifade ediyorum" dedi.

BAKAN: TÜRKİYE’E DEĞİŞİMİ VAAT ETTİK 
Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan görevi en iyi Tugay’ın yapacağına inandıklarını belirtirken, “Biz çok yakın süreçte kurultay yaşadık ve Türkiye’ye değişim vaat ettik. Bunun sonucunda yerel yönetim sürecinde ince eleyip sık dokuyarak bir karara varıldı. İzmir’de ortaya çıkan sonuç 45 yaş ortalaması 9 kadın adayımızın olduğu, 30 belediye başkanımızın 27'sinin değiştiği ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın değiştirdiği... Türkiye'de değişimin fotoğrafı olan kent oldu İzmir. Bu noktada İzBB adayımız Cemil Tugay oldu. Cemil Tugay çok başarılı hekimken ilçe yöneticiliği yapmış zamanını toplumun sorunlarına ayırmış, ardından görevini bırakarak ilçe başkanlığı yapmış ve sonuç itibari ile çok önemli görevi herkesin gözünü döndüğü kent olan, dünya ile iletişimi en açık kent olan İzmir'in Büyükşehir adayı oldu. Biz bu işi en iyi onun yapacağına inandık. Onun liderliğinde kentte 30 aday arkadaşımız ile başarılı kampanya yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'de torbacı operasyonunda 5 tutuklama
 
Başkan Kestelli'den '31 Mart' beklentisi... Ortak akıl, kalıcı çözüm vurgusu!
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sahici 31 Ocak 2024 Çarşamba 12:13

ŞURAYA BAK NE ENTERASAN YAŞAYANLARIN VEKİLİ OTURUYOR VEKİLE YETKİ VERİP İHYA EDENLER AYAKTA.HA O HABU VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.

Yorumu oyla      3      2  
Vatandaş 31 Ocak 2024 Çarşamba 11:42

Ee seversiniz ama siz bunlara tıpış tıpış oy vermeyi.... Şikâyet etmeyin oyunuzu da vermeyin kardeşim.. Bu kadar basit..Patron sizsiniz patron seçmem!!

Yorumu oyla      2      2  
Metin ulus 31 Ocak 2024 Çarşamba 08:58

biri çıkıp tugayın karşıyakadaki memnuniyet anketini açıklasa ya. nenden sürekli aklımızla dalga geçiliyor. profili düşük adayların tek bir amacı var. belediyeleri dolayısıyla ihaleleri merkezden yönetebilmek. tabi kazanılabilirse.

Yorumu oyla      9      5  
davut kaya 31 Ocak 2024 Çarşamba 08:26

suratlar asık

Yorumu oyla      5      2  
izmirli 31 Ocak 2024 Çarşamba 00:39

CEMİL BEY DÜRÜST BİR BAŞKANDIR, HALKTAN BİRİSİDİR. KARŞIYAKADA FAKİR FUKARAYA ÇOK YARDIM ETTİ, BATIK KARŞIYAKA BELEDİYESİNİN ANCAK BORÇLARINI ÖDEDİ, HÜSEYİN MUTLU ZAMANINDA ZATEN BELEDİYE İCRALIKTI, KADROLAR BOLCA ŞİŞMİŞTİ. CEMİL BAŞKANI KÖTÜLEYENLER BİRAZ KENDİSİNE AYNADA BAKSIN SİZ ÇOK MU DÜRÜSTSÜNÜZ, TORPİL BULSANIZ HEPİNİZ BELEDİYEDE İŞE GİRERSİNİZ, SONRA BELEDİYE HİZMET ÜRETEMİYOR DERSİNİZ, ÇOK İKİ YÜZLÜ BİR TOPLUM OLDUK.

Yorumu oyla      5      7  
Vandetta 30 Ocak 2024 Salı 23:47

Biz adayları konuşurken iktidar partisi anayasayı hiçe sayıp adaleti yok etti. Ankaradaki adayları altınok bir vatandaşın oy vermeyeceğim cümlesine karşı şu kelimeléri kullandı "o zaman sen metro filan istemiyorsun" dedi. Bu insanlar kendilerine oy vermeyen il ilçe ne varsa hizmet götürmeyen bir kuruş destek vermeyenler, bu halk bunlara oy veriyorsa onlarada yazıklar olsun. İzmire 25 yılda 1 kuruş faydaları olmadı bu akp ye mı oy verecekler..

Yorumu oyla      7      3  
30 Ocak 2024 Salı 23:09

CHP GELİŞİM,DEĞİŞİM dedikleri, bilinen parti içi önseçim sistemini kaldırmakmı idi? İzmir belediye başkanlarını İzmir ile alakası olmayan malatyalı Veli Ağbaba ya atadmak?

Yorumu oyla      4      4  
Oy istemeye gelince birlik, hizmete gelince yok. 30 Ocak 2024 Salı 21:54

Ya arkadaş , İzmir çevre ilçelerindeki ( 19 ilçe ) otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerdeki toplu taşıma araçlarındaki ( metro , otobüs , vapur , tramvay ) 120 dk. aktarma hakkı YOK . Kamu hizmeti olan toplu taşımadaki bu ayrımcı zihniyetiniz ile 30 ilçede CHP bayrağını nasıl dalgalandıracaksınız ? Sizler akıllısınız da , vatandaşlar alık mı ?

Yorumu oyla      4      3  
Eski Delege 30 Ocak 2024 Salı 20:58

Genel seçimlerde ÖNDEYİZ KAZANDIK palavralarını dinledik şimdide eski il başkanı Yücel ve Içislerinden sorumlu Murat BAKAN yerel seçim sonuçlarını TV kanallarında anos yapsınlar,il kurultayında salonda hazır bulunan üçte iki delege oy vermemişti ama Kılıçdaroğlu başka aday çıkmasın diyerek tek aday olduğu için seçildi bilseydi acaba referans olur muydu? Boş çuval dik durmaz diyorlar ama sizler dolu gibi görünen kesimden,,,

Yorumu oyla      7      2  
VATANDAŞ 30 Ocak 2024 Salı 20:39

İnşallah yollarınızı kaybedersiniz. Ömür boyunca bir araya gelemezsiniz inşallah.

Yorumu oyla      6      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay ...
Başkan Erdoğan'dan Nurşen Balcı tepkisi: Karaburun'u bilmez!
CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, memnuniyet anketinde ...
İYİ Parti’den afiş engelleme iddiası!
Yerel seçimlere günler kala partiler seçim kampanyalarını sürdürürken, ...
 
3 kadın aday için ‘Özel’ mesajlar!
Meclis grup toplantısında İzmir’in Karabağlar Adayı Emine Helil İnay Kınay, ...
'Montrö'yü harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadeniz'de Rusya-Ukrayna savaşı ile tırmanan ...
Özgür Özel’den DEM Parti açıklaması!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, iktidarı ekonomi ...
 
CHP İzmir'in seçim sloganı belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye ...
Yerel seçim mesajı: Kararsızları ikna edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni açıkladı. "Türkiye ...
Hacer Foggo'dan aday gösterilmemesine 'sitemkar' mesaj: Beni CHP'ye sığdıramadınız!
Yerel seçimler için CHP'den Konak Belediye Başkan aday adayı olan ve Karaburun’dan ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
157. yaş günü sürprizi körfezin ölü balıkları!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva