HABERLER>POLİTİKA
6 Ocak 2018 Cumartesi - 12:18

CHP İzmir’de ilçe başkanları kararını verdi... O ismi destekleyecekler!

İl kongresi öncesinde ilçe başkanları adına hazırlanan ortak bildiriyi Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan okudu. Çalışkan, “Sen ben o ayrımı yapmadan uyum içinde çalışacağımıza inandığımız avukat Deniz Yücel’i  olağan il kongremizde il başkan adayı olarak destekliyoruz” dedi.

CHP İzmir’de ilçe başkanları kararını verdi... O ismi destekleyecekler!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 7 Ocak (Yarın) Celal Atik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek kongreye kilitlendi.

Süreçte aday hareketliliği yaşanırken seçimin Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ile İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup eski Sözcüsü Deniz Yücel arasındaki rekabete sahne olması bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği temaslar tartışma yaratmıştı.

Başkan Kocaoğlu’nun toplantıları sonrasında Yücel ismi kulislere düşmüştü. Daha sonra ilçe başkanları kendi aralarında organize olarak örgüte ‘süreci biz yürüteceğiz’ mesajı verdi. Ayrıca başkanlar aralarında komite kurdu. İki toplantı gerçekleştiren başkanlar ilkesel tavır üzerinde açıklamalar yapmış fakat hiçbir adayın ismini telaffuz etmemişlerdi.

KİMLER KATILMADI?
Kongreye sayılı saatler kala ilçe başkanları bir kez daha toplantı düzenledi. Kordon Otel’de gerçekleşen buluşmaya Bayraklı, Konak, Çiğli, Çeşme, Tire, Beydağ, Seferihisar’dan temsilci katılmadı. Menemen ve Buca’da ise başkanlar mazaret bildirdirerek toplantıda yer almadı.

Başkanlar adına ortak bildiriyi Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan okudu. Çalışkan şunları söyledi:

CHP’nin ilçe başkanları olarak görkemli tarihimize sahip çıkıyoruz. Ülkemizde yaşanan siyasi ekonomik gelişmeler OHAL yasaları, KHK’lar ile iktidarın sürdürmeye çalıştığı baskı sistemi ile katılımcı demokrasi tamamen bitirilmeye çalışılmış ülke tek adam rejimiyle yönetilmeye istenmektedir.  Muhalefet görevini tek başına cesaretle bütün  zorluklara rağmen yılmadan yerine getiren tek parti CHP’dir. Ülkemizde huzurun barışın güven ortamının tesisi için demokratik parlamenter sistemi dışında bir alternatif yoktur. Türkiye Cumhuriyeti tekrar kuruluş ilkelerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydın çağdaş çizgisine mutlaka dönecektir.

BAŞKANLAR RENGİNİ BELLİ ETTİ: ADAYIMIZ DENİZ YÜCEL!
Bu mücadelede kuruluşun ve kurtuluşun başkenti İzmir’e büyük görev düşmektedir. İzmir çoğulcu demokrasinin özgürlüklerin sevginin kentidir. Son referandumda aldığımız sonuçlar ve büyükşehirler arasındaki birinciliği ile halkın beklentilerini arttırmıştır. Bu sebeple delegasyonumuzdan aldığımız yetkiyle 2019’da yapılacak seçimlerin önemini de göz önünde bulundurarak parti içinde birliğin beraberliğin bütünlüğün sağlanması için tüm örgütü kucaklayan kapsayıcı dayanışmacı sen ben o ayrımı yapmadan uyum içinde çalışacağımıza inandığımız avukat Deniz Yücel’i  olağan il kongremizde il başkan adayı olarak destekliyoruz

TOPLANTI SONRASINDA ADRES KOCAOĞLU

Öte yandan ilçe başkanlarının toplantı sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyarete gittikleri öğrenildi. 

 
Bornova’da pazarcılardan büyük yürüyüş: Ekmeğime dokunma!
 
Daha 13'ünde... İlham kaynağı olacak...
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mechul 6 Ocak 2018 Cumartesi 19:49

inanın Aziz olmaz... Ondan olmaz benden olur.....İşte kaybedilme noktalarından biri....Diğeri, hiç tanımadığımız insanlar İlçe kongresinde Partimizin Delegesi olmuşşşş......Onlar benim Aziz imi mi seçecekler yoksa..... En doğrusu Aiziz Başkan ve En DOĞRUSU Partili ile Parti Delegesini ve ili.. Ankara yı Seçmek doğrusu... Bu gün En doğrusu AZİZ BAŞKAN.....

Yorumu oyla      12      8  
GAZİEMİR ÇARŞI 6 Ocak 2018 Cumartesi 19:22

kasım özkan ne senin ne senin il delegelerinin sözü geçmez.!tek söz genel merkezindir.sen ve ekibin tıpış tıpış gösterileni destekleyeceksiniz....

Yorumu oyla      12      6  
Bornovalı Üye 6 Ocak 2018 Cumartesi 18:56

İlçe başkanlarının bir adayda birleşmeleri yerinde ve olumlu bir karardır.Seçilecek il başkanı,ilçe başkanları ve belediye başkanlarımız birlikte ve uyum içinde çalışarak partimizi önce yerelde sonrada genelde iktidara taşıyacaktır.Hepsine teşekkürler.

Yorumu oyla      12      7  
Yemediler yemezler 6 Ocak 2018 Cumartesi 18:28

Aziz Kocaoğlu’nu bahane edip hedef şaşırttılar ama olmadı genel merkezimiz başlatılan bu sinsi operasyonu erken çözdü hedef Kılıçdaroğluydu varsa aksini iddia eden kellemi koyarım ortama şöyle bir tabloya bakarmsınız kanlı bıçaklı olan Önder sav ve baykal grubu bir arada Utku Gümrükçü’nün yanındalar sadece 1 saniyenizi ayırın ve düşünün neden ve niçin beraberler Ankara merkezli oparasyon tutmadı adayımız Deniz Yücel

Yorumu oyla      13      8  
selçuklu 6 Ocak 2018 Cumartesi 15:51

demokrasinin kenti kelimesine çok güldüm:)

Yorumu oyla      14      7  
Adem BALCI 6 Ocak 2018 Cumartesi 15:44

Aziz başkan hicazeti sevmez edenide söyleyenide sevmez boş konuşmayalım doğru bir karar tebrik ediyorum ilçe başkanlarımızı

Yorumu oyla      13      8  
Adem BALCI 6 Ocak 2018 Cumartesi 15:44

Aziz başkan hicazeti sevmez edenide söyleyenide sevmez boş konuşmayalım doğru bir karar tebrik ediyorum ilçe başkanlarımızı

Yorumu oyla      13      7  
kenal can 6 Ocak 2018 Cumartesi 15:24

tek kelineyle rezalet büyük başkanın emrine girip delegelerin oylarına ipotek koymak tek kelimeyle ne demokrasiyle bağdaşır nede haktan hukuktan bahsedilir.

Yorumu oyla      14      7  
kenal can 6 Ocak 2018 Cumartesi 15:24

tek kelineyle rezalet büyük başkanın emrine girip delegelerin oylarına ipotek koymak tek kelimeyle ne demokrasiyle bağdaşır nede haktan hukuktan bahsedilir.

Yorumu oyla      14      7  
Gerçek CHP''li 6 Ocak 2018 Cumartesi 14:59

Talihsizlik. İnşallah 2019 ''a yansımasını şiddetli yaşamayız bu ilçe başkanlarıyla.

Yorumu oyla      14      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir 7 Ocak’a kilitlendi… Buca’da mini referandum: Kim önde çıktı?
İl başkan adayları Gümrükçü ve Yücel birer saat arayla Buca İlçe Örgütü’nü ...
ABD'den Rusya'ya sert tehdit: Bedelini öder!
ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı, Rusya'nın İran ...
CHP İzmir’de başkan adayı Gümrükçü konuştu: Biz kazanacağız!
7 Ocak’ta gerçekleşecek kongrenin Deniz Yücel ile Çiğli İlçe Başkanı Utku ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Kimin için zor pazar?
Mehmet KARABEL yazdı... Kimin için zor pazar?
Bahçeli'den flaş Afrin açıklaması!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Teröristler nerede ise oraya girilmeli, ...
Erdoğan'dan Paris'te tarihi rest!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa lideri Macron ile birlikte kameraların karşısına ...
 
Meral Akşener, İzmir'e geliyor!
İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, tadilat çalışmaları devam eden il binasının ...
CHP İzmir’de başkan adayı Yücel konuştu: Kimsenin vesayeti altında bulunmadım!
İl Başkan Adayı Deniz Yücel kongre öncesinde,  “Kongrede kararı verecek ...
CHP'li o isimler ifade verdi!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin karar alma organı Parti Meclisi’nin olağanüstü ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva