HABERLER>POLİTİKA
23 Mart 2016 Çarşamba - 10:10

CHP İzmir’de birlik tablosu!

İl Başkanı Yüksel kongrede ayrı düştüğü Konak İlçe Başkanı Başak’a konuk oldu. Ziyarete Başak’la daha önce tartışan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu da katıldı.

CHP İzmir’de birlik tablosu!

EGEDESONSÖZ – CHP İzmir’de Başkan Alaattin Yüksel’in ilçe ziyaretleri tam gaz devam ediyor.

Yüksel ve beraberindeki heyet son olarak Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’a konuk oldu. İlçe binasında gerçekleşen buluşma kongrede yaşanan ayrılık sonrası ayrı bir anlam taşırken, ziyarete Başak’la geride kalan yıl tartışma yaşayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Kocaoğlu’nun 7 Haziran genel seçimleri öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na önseçim çağrısı sonrası Başak’ın tepkisi iplerin gerilmesine neden olmuştu.

“ÜÇ YILDA İLK ZİYARET”
Ziyarette konuşan Başkan Başak, “Üç yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum, ilk kez Konak ilçe başkanlığımız İl Yönetimi tarafından ziyaret ediliyor. Öncelikle bize bu ziyareti gerçekleştiren İl Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve ziyarete katılarak bizleri mutlu eden Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Konak İlçe Örgütümüz hem yönetim kuruluyla, hem komisyonlarıyla, hem üyeleriyle sürekli olarak alanlarda halkın arasında. Başlattığımız kardeşlik projeleriyle, işsiz vatandaşlarımıza iş bulma projemizle, ihtiyacı olan insanlarımıza sağlık taramaları hizmetlerimizle partimizin insana dokunan ve kimseyi ayırmadan eşit hizmet götüren anlayışını örnek bir biçimde uygulamaya devam ediyoruz. İl Başkanlığımızla koordineli bir biçimde sandık örgütlenmemizi de hızla tamamlıyoruz. Bu ziyaret bizim için çok anlamlı, İl Başkanlığımızla uyum içinde çalışmak ve partimizi iktidara taşıyacak projeleri birlikte yapmak için bu ziyaretleri çok önemsiyor ve İl Yönetimimize, Örgütüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

KOCAOĞLU SORULARI YANITLADI
Başkan Kocaoğlu da partililere seslenerek "Ben bugün sizleri dinlemeye, varsa sorularınızı cevaplamaya geldim. Örgütlü çalışmayı çok önemsiyoruz. Yerel Yönetimlerimizin yaptıkları hizmetleri halka anlatmakta, Örgütümüze büyük iş düşüyor. Sık sıkta örgüt ziyaretlerini gerçekleştiriyorum, bunu önemsiyorum" diye konuştu. Kocaoğlu daha sonra partililerin sorularını yanıtladı. 

YÜKSEL: AKP HALKI 8 KERE KANDIRDI
Son olarak söz alan İl Başkanı Yüksel, bu ziyaretin amacını ve yapılacak çalışmaları anlattı.

Yüksel, şunları söyledi: Türkiye'de maalesef ki her gün bir acı yaşıyor, her gün farklı bir olayla sarsılıyoruz. Bu vesileyle son zamanlarda meydana gelen terör olaylarında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı, tüm şehitlerimizi bir kez anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Sevgili arkadaşlar maalesef, AKP iktidarı bu ülkeyi yönetemiyor. Zaten sorunları çözmek, terörü bitirmek değil, onları kullanmak istiyor. Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan halkımızı 8 defa "Barışı Getiriyoruz" diyerek kandırdı. 7 Haziran'da da aynı yalanla oy toplamaya çalıştı ama halk "Artık yeter, senin yalanlarına kanmıyoruz" dedi. Tek başına iktidarı kaybeden AKP, bir anda ülkeyi kaosa soktu, terör belasının hortlamasına göz yumarak güzelim ülkemizi bugünkü haline getirdi.

TEK UMUT CHP VE KILIÇDAROĞLU
AKP'nin ülkeyi getirdiği kaos durumundan kurtaracak, terörü bitirerek barışı sağlayacak tek bir alternatifin olduğunu, onun da Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirten Yüksel, şöyle konuştu:  AKP İktidarının eline yüzüne bulaştırdığı ülke yönetiminin, tekrar Cumhuriyet değerleriyle birlikte normale döndürülmesi, kalıcı barışın sağlanması için halkın tek umudu vardır ve umudun adı CHP'dir, Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu umudu gerçeğe dönüştürmek, halkımızın beklentilerini karşılamak için çok ve planlı çalışmamız şart. Bu ziyaretlerimizin amacıda, yeni hedeflerimizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağımıza ilçe örgütlerimizle karar vermektir. Ben katılımcı bir yönetimi benimsiyorum. Ortak akılla, birlikte bu işi başaracağız. Katkı koyacak, çalışacak, bizimle birlikte kapı kapı dolaşacak her üyemize ihtiyacımız var. Bu hedeflere giden yolda tüm örgütümüze güveniyorum.

 
İşsizlik son 5 yılın zirvesinde!
 
Manisa’da ‘PKK’ operasyonu: 12 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya’dan EGİAD Başkanı Kaya’ya sert tepki!
MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili, EGİAD Başkanı’nın istifa çıkışına tepki ...
Dışişleri Bakanlığı uyardı: Gitmeyin!
Bakanlık: Yeni bir bilgi alınana kadar vatandaşlarımızın Brüksel'e seyahat ...
CHP’deki istifa krizinde o başkanın son kararı ne oldu?
CHP Bayındır İlçe Başkanı Aydilek, görevi bırakma kararı almasının ardından ...
 
İZELMAN düellosu: Kocaoğlu ve Delican’dan karşılıklı çağrı!
Kocaoğlu’nun özür çağrısına jet yanıt geldi. Delican, “Kocaoğlu mademki ...
Kılıçdaroğlu: Türkiye bırakın terörü bitirmeyi…
CHP Genel Başkanı, “Türkiye öyle bir konuma geldi ki bırakın terörü bitirmeyi ...
CHP Grup toplantısında Nazlıaka şaşkınlığı!
CHP'den ihraç edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka az önce Meclis'te ...
 
Bahçeli: Öncelik HDP'liler!
MHP Lideri, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin "İşte fırsat karşımızdadır. ...
Hükümetten 'Brüksel' için ilk açıklama
Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Belçika'da art arda meydana gelen ...
CHP’li Çıray ‘derbi’yi Meclis’e taşıdı!
CHP İzmir Milletvekili Çıray, ertelenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisini ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva