HABERLER>POLİTİKA
7 Şubat 2024 Çarşamba - 14:51

CHP Çiğli Adayı Yıldız'dan eski başkanlara vefa

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkanı Adayı Onur Emrah Yıldız; mitingle yola çıkmasının hemen ardından Çiğli’de belediye başkanlığı yapan ve hayatını kaybeden üç ismin mezarlarını ziyaret etti. İlçe Başkanı Erkan Akar’ın da kendisine eşlik ettiği Yıldız; “Galip Öztürk, Ensari Bulut ve Metin Solak başkanlarımız Çiğli için büyük ve unutulmaz değerlerdi. İlçemiz için önemli değerler yaratarak aramızdan ayrıldılar. Emekleri büyük. Bıraktıkları izler, rehberimiz. Hayata geçirdikleri halkçı belediyeciliği güçlendirerek sürdüreceğiz” diye konuştu.

CHP Çiğli Adayı Yıldız dan eski başkanlara vefa

Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; sözlerini şöyle sürdürdü; “Çiğli’ye emeği geçen Belediye Başkanlarımız Dr. Galip Öztürk; Ensari Bulut ve Metin Solak’ı mezarları başında dualarımızla andık. Çiğli’nin gelişmesinde, halkında büyük emekleri var. Yaptıkları muazzam işler var. Halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sundular. Üstelik, hangi partiden seçilmiş olurlarsa olsunlar, ayrımsız hizmet ürettiler. Geçmişe ve emeğe vefası olmayanın geleceği yoktur. Köklerini yok sayanın, geçmişini hor görenin başarılı olmazı zordur. Biz; canı yürekten ebediyete göçen tüm başkanlarımızı anıyoruz. Anmakla da kalmayacağız. İsimlerini yaşatacak, halkçı belediyecilik anlayışlarını güçlendirerek sürdürecek adımlar atacağız. Hem yaptıklarımızla hem de isimlerini vereceğimiz yeni yatırımlarla yaşatacağız. Çiğli’ye çivi çakmış; Çiğli’yle ağlamış, Çiğli’yle gülmüş herkesin emaneti baş tacıdır. Kim olursa olsun, ünvanı, mesleği ne olursa olsun; hangi görüşten ve inançtan olursa olsun, ilçemize emek verenden esinleniriz, yaptıklarını koruruz. Dilerim ki bir gün bizim arkamızdan da aynı şeyler söylenir. Çünkü burada aslolan Çiğli’dir. ”

'Bizim kitabımızda yazmaz'
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan ve saha çalışmalarına devam eden Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ”Bizim kültürümüzde, parti etiğimizde küsmek, çatışmak; çizgimizden sapmak, doğru bildiğimizden ödün vermek yoktur. Doğrudan vazgeçmeyiz. Ben de vazgeçmem. Utku Başkanımız 5 yıl boyunca, ilçemiz için çalıştı, didindi, uğraştı. Birikim ve deneyimleri çok değerli. Yaptıkları; sorunlarımızın çözümü için, Çiğli’yi ileri taşımak için çıkardığı yol haritaları çok değerli. Doğru olana sırtımızı dönmek, emeği yok saymak bizim kitabımızda yazmaz. Çiğli’yi ortak geçmiş ışığında, tam bir konsensüsle yöneteceğiz. Geliştirilmesi gerekeni geliştirecek, büyütülmesi gerekeni büyüteceğiz. ‘Kim yaptı? Sen mi, ben mi? demeden, yararımıza olan her işe sahip çıkacağız. Aday adaylığım sürecinde de söyledim; yine söylüyorum: Çiğli için taş üstüne taş koymak söz konusuysa kendimi yollara da vururum; kapılarda da beklerim. Çiğli için taş taşıyanın ancak yoldaşı olurum.”

 
e-Devlet’te erişime açıldı: Emekli olunca ne kadar maaş alırım?
 
AK Parti'nin Karabağlar adayı Tunç: Sorunları çözeceğiz!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ASFALT ŞANTİYESİ 7 Şubat 2024 Çarşamba 15:06

Onur Bey'in canlı yayınını dinledim.Gerçekten çok düzgün ve o koltuğa yakışacak birisi.Lakin bu yetmiyor! PARA bulamazsanız hiçbirşey yapamazsınız.Bu çok net bir gerçek.IBB nin kapısına dayanmakla , başka kurumlara gitmekle bu iş olmaz.PARA işini çözmen lazım ONUR Bey... Ben senin yerinde olsam ilk iş top sahasına isim vermek yerine ÇİĞLİ 'ye ASFALT ŞANTİYESİ açarım.Çiğli 'nin her yeri berbat.Asfalt olmadığı için her yeri taş yapıyorlar o da yamuk yılık bozuk ihrenç birşey oluyor bir süre sonra...Her yeri asfalt atmak için kendin üretmen şart .İZSU 'da çalışmıssın madem bilirsin bu asfaltı İZBETON 'dan bir kere veya 2 kere alırsın...Sonra kendin hallet derler.Aklında olsun.Çiçek Böcek işlerle uğraşma yani.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den emekli ikramiyesine zam çağrısı
CHP, emeklilerin bayram ikramiyesinin 15 bin liraya çıkarılmasını istedi. ...
Doktorlara ziyaret... CHP adayı Tugay sağlık projelerini anlattı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
AK Parti Adayı Dağ, esnafla buluştu: Sokaklarda korumasız gezeceğim
Sanayi esnafıyla buluşmasında konuşan Cumhur ittifakı'nın İzmir Büyükşehir ...
 
Flaş açıklama: Siyaseti bırakmadım
CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaseti bırakmadığını açıkladı. ...
Başak Demirtaş İstanbul için kararını verdi
Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ...
Bergama adayı Doğruer'den eşit hizmet vurgusu: El değmemiş mahalle kalmayacak
Saha çalışmalarını Bergama’daki en yakın mahalleden en uzak mahalleye ...
 
Eski Başkan o fotoğrafı anlattı: Adayımız Yıldız Hanım’a kefilim!
CHP'nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal’a ...
Ümit Özdağ: Protokol içinde değil, halkın içinde yürüdük
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, "Hatay’da 6 Şubat 04.17’de ...
Bakan Fidan, Katar Başbakanı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva