HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Aralık 2017 Perşembe - 10:07

Başkan'dan duygusal konuşma: Çökecek dediler, daha güçlü kalktık

İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli ile yılbaşı kutlamasında bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, coşkunun zirve yaptığı geceye duygusal konuşmasıyla damga vurdu.

Başkan dan duygusal konuşma: Çökecek dediler, daha güçlü kalktık

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını bir araya getiren "2018'e merhaba" buluşması, çok renkli görüntülere sahne olurken, yeni yıl için "moral ve motivasyon yüklemesi" yapıldı. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı kutlamada yılbaşı pastası kesildi; hatıra fotoğrafları ile birlikte halaylar da çekildi.

Koca bir yılın yorgunluğunun atıldığı geceye, Başkan Kocaoğlu'nun konuşması damga vurdu. Büyükşehir emekçileri, yaşanan operasyon süreçlerini hatırlatan Kocaoğlu’nun konuşması sırasında duygusal anlar yaşadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı “Bizi suçladılar, haksız yere yargıladılar, hapis yatırdılar ama ne sizde ne bizde en ufak leke bulamadılar. Bir laf var, ‘Doğrunun kalesi yıkılmaz’ diye..  Evet arkadaşlar, doğru sallanır ama yıkılmaz. O zor günlerde, görevi başında kalan arkadaşlarımız, diğer arkadaşlarının yerini aldı; yeri geldi üç kişilik  çalıştı ve hizmeti sürdürdü. İzmir Büyükşehir Belediyesi çökecek dediler, daha güçlü kalktık. Çünkü biz İzmir’e ve İzmirli hemşehrilerimize, hemşehrilerimiz de bize inanıyor” diye konuştu.

İZMİR'İN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ…
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz kocaman bir aileyiz. Aynı zamanda Ege Bölgesi’nin en büyük kurumuyuz. Hem yatırımda, hem hizmette, hem de istihdamda.. El atmadığımız sektör, hizmet etmediğimiz alan neredeyse yok. Doğumdan ölüme hizmet veriyoruz. Yangını söndürüyoruz, insanları sevdiklerine kavuşturuyoruz, çocuklarımızı sağlıklı sütle buluşturuyoruz, parkları-bahçeleri süslüyoruz, projeler yürütüyoruz, asfalt döküyoruz, zor durumdaki ailelerin yardımına koşuyoruz, 1 milyon 600 bin haneye 24 saat sağlıklı su veriyoruz, atık konusunda Türkiye şampiyonuyuz. Bunların hepsini birlikte başardık. Bunlar bizlerin, sizlerin eseri. İzmir Büyükşehir Belediyesi, hangi sektörde hangi kriterde ölçülürse ölçülsün, 14 senede en fazla yatırım yapan belediye olarak Türkiye belediye tarihine geçti ve merkezi hükümetle yarışıyor. Hatta 3-4 adım öndeyiz. Sadece belediye yatırımları ile değil, kırsalda kalkınma, hizmet, turizm ile de kentlinin kalkınmasında itici güç olduk. İzmir’i dünyanın en hızlı büyüyen kentlerinden biri yaptık. Başka kentlerden İzmir’e gelen herkes 'burada nefes alıyoruz, mutlu oluyoruz, İzmir’de yaşamak istiyoruz' diyor. Ama en önemlisi, İzmirlinin en büyük özelliği teslim olmamak, hür yaşamak, 'şunu yap şunu yaparım' diye pazarlık yapmamak, Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkmaktır. Aynı inançla 2018 yılında da devam edeceğiz. İnançla ve heyecanla, barış, demokrasi ve özgürlük içinde çalışmaya devam edeceğiz." 

 
Balçova’nın en güzel partisi
 
AK Partili Delican'dan CHP’li Güven’in 'teşekkür' göndermesine cevap: Düştükleri duruma üzülüyorum!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sak 29 Aralık 2017 Cuma 07:58

ondaki bütçe bende olsa salla gitsin.kimsen açık yazda seni belediye başkanlığı kesmez başbakan yapalım.

Yorumu oyla      11      5  
ondaki bütce bende olsaa 28 Aralık 2017 Perşembe 23:39

belediyede calısanlar basmış burayı. trollüklerden vazgecin. hiç calısmayan belediye baskanımız var. Acı ama gercek. Adam hiç calısmıyor. trafik rezil bicimde, yollar daracık. metro 19 km de sabit kaldı. olmayacak yerlerden tramvay geciriyorlar. yesilalan yok, kent dönüsümü yerinde sayıyor. bu adamın yaptıklarının 10 katını ben 1 senede yaparım. o bütceye ragmen izmir cok geride.

Yorumu oyla      13      8  
nicolas 28 Aralık 2017 Perşembe 20:40

tarım hayvancılık ileri biyolojık tesis 1. liği ve elektrikli otobüs konusunda çok takdir toplamıştır rakip başkan adayı bile paramı azize teslim ederim diyecek kadar dürst başkan . elbet eksikler var..tranway koordinasyon eksikliği vb. ama ankaraya ve istanbula bakınca...işe yaramayan milyarlık anka park projesi yokuş çıkamayan yanan mılyın euroluk metrobüsler peşkeş çekilen araziler..plansız gokdelenler..bunlar izmirde yok..tebrikler başkan

Yorumu oyla      12      6  
Teşekkürler 28 Aralık 2017 Perşembe 19:54

Herşey eleştirilse bile süt kuzusu, toplu ulaşım, tarım ve hayvancılığa yapılanlar için hangi partili olursa olsun herkes teşekkür ediyor.Milletin gündemi bugün "2018‘de kimse yatağa aç girsin istemiyorum" sözü bugün manşetti.

Yorumu oyla      17      8  
ehmet 28 Aralık 2017 Perşembe 19:52

siyasetçiler sanatçılar gibi halktan güç ve alkış aldıkça başarılı olur....sayın kocaoğlu sahildeki tüneli çok başarılı bir adımla başarmıştır kendisine teşekkürler..izmire çağ atlatmıştır..

Yorumu oyla      16      8  
Mevlut Demir 28 Aralık 2017 Perşembe 18:12

Sn.Aziz Kocaoğlu Türkiye Cumhuriyetinin ve demokratik,laik, sosyal hukuk anayasal devletin emanet edilebileceği aziz bir devlet adamıdır.

Yorumu oyla      16      8  
Adem BALCI 28 Aralık 2017 Perşembe 11:54

Çok değerli büyükşehir belediye başkanımız ve bürokrasi bürokrat ve işçi sınıfımız izmir Büyükşehir belediyemiz çok zorlu süreçlerden geçti izmirlilerin ve kentimizin ihtiyaçlarını baskılara ve olumsuzluklara karşı bürokrat Bürokrasi ve işçi sınıfının destekleriyle kentimize en iyi şekilde hizmetler vermiştir büyükşehir belediye başkanımız doğruluk dürüstlük onurlu ve kararlı duruşunuzdan dolayısı sizleri ve Büyükşehir ailesini 2018 yılında daha başarılı ve özverili izmir ve izmir halkına hizmetler vereceğinize inanıyoruz sağlıklı sıhhatli yıllar dilerim ?yi ki varsın dürüst ve onurlu gururlu ilkeli başkan Aziz Kocaoğlu saygılar

Yorumu oyla      22      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova’nın en güzel partisi
Balçova’da yaşayan engelli vatandaşlar için düzenlenen yeni yıl partisinde ...
Serferihisar'da yılbaşı hediyesi: Sendikasız işçi kalmadı
Seferihisar Belediyesi, taşeron şirkette çalışan 310 işçiyle ilgili DİSK ...
Bayındır'da taşeron işçisine sendikal hak verildi
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko, ...
 
İzmir'de yerel kalkınma tam gaz... 'Tarım'ın Efesi'nden peynire altın imza!
Üreticiyi destekleyerek İzmir tarımının kalkınmasında lokomotif rolü üstlenen ...
İzmir Kadın Meclisleri Birliği Bornova’da toplandı
İzmir Kent Konseyleri Kadın Meclisleri Birliği, her ay farklı bir ilçede ...
Gölcük yaza hazırlanıyor
Ödemiş Belediyesi, bölgenin turizm açısından önemli bir değer olan Gölcük ...
 
Konak’ta yeni yıl kutlamaları erken başladı
Konak Belediyesi yeni yıl kutlamalarına erken başlangıç yaptı. Göztepe ...
İzmir'in suyu alarm veriyor!
İzmir’in can damarı konumundaki Tahtalı Barajı’nda su miktarı, son bir ...
Türkan bebeğin ismi Bornova'da yaşayacak
Bornova Belediyesi, Atatürk Mahallesi’ndeki 6 dönümlük parka Bulgaristan’daki ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva