HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Ağustos 2024 Perşembe - 08:58

Başkan Tugay'dan Narlıdere mesaisi: Etkili çözümler üretmek zorundayız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerde yürüttüğü koordinasyon toplantılarına Narlıdere ile devam etti. Başkan Tugay, gelen talepleri tek tek dinledikten sonra “İzmir’in epeyce birikmiş sorunu var. Etkili çözümler üretmek zorundayız” dedi.

Başkan Tugay dan Narlıdere mesaisi: Etkili çözümler üretmek zorundayız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin yaşadığı problemlere acil çözüm üretmek amacıyla kent genelinde gerçekleştirdiği koordinasyon toplantılarına Narlıdere ile devam etti. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun’un ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile ilçe belediyesinin yöneticileri ve meclis üyeleri yer aldı. 

“Kapımız her zaman açık”
Toplantının açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay toplantıyı, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimizle uyumu sağlamak, yani koordinasyon için buradayız. Bu uyumlu çalışmayı önemsiyoruz. İzmir’in epeyce birikmiş sorunu var. Bu dönemde etkili çözümler üretmek zorundayız. Yılda iki kez buna benzer bir buluşmamız olacak. Sizin gündeme getirmek istediğiniz konular için kapımız her zaman açık” dedi. 

Ortak sistem vurgusu: Herkes her şeyi görecek
Başkan Tugay sosyal belediyecilik konusunda atılan ve atılması gereken adımları bir bir sıralarken, “Önümüzdeki dönemde ortak bir veri tabanından bazı çalışmaları anlık takip etmemiz gerekiyor. Bunların başında sosyal hizmetler ve yardımlar geliyor. Hem sizin birimleriniz hem bizimkiler Narlıdere’de yaşayan vatandaşlarımızdan hangilerinin sosyal yardıma ihtiyacı olduğunu ve neler yapılması konusunu birlikte yürütsünler. Sizler de bu sisteme sadık kalırsanız hem veriler daha sağlıklı toplanmış olur, hem de tekrardan kaçınmış oluruz. Eksik kalan alanları daha net görürüz. Muhtarları da işin içine katarsak süreç daha sağlıklı yürür. Çünkü sosyal ihtiyaçların fazla olduğu bir dönemdeyiz. Genel anlamda yoksulluk ve yoksunlukla mücadele etmeli ama diğer taraftan yaşlı, engelli, kronik hastalığı olanlar ve 0-3 yaş çocukları bulunanlara öncelik tanımalıyız” ifadelerini kullandı.  

Başkan Tugay, İZSU, ESHOT ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarınca ilçede yürütülen çalışmaların iletilmesi için sözü yetkililere bıraktı. 

“Birlikte uyum içinde olmamız süreci daha iyiye götürecektir”
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun ise “Göreve geldiğimiz sürede Büyükşehir Belediyemizle birlikte uyumlu şekilde hizmetimize devam ediyoruz. Başta Başkan Cemil Tugay’a ve Büyükşehir bürokratlarına teşekkür ediyorum. Bu koordinasyon toplantısı son derece anlamlı. Hep birlikte olmamız süreci daha iyiye götürecektir” dedi. Başkan Uzun ilçesinde gerçekleşmesi gereken çalışmaları ve vatandaşların temel belediyecilik faaliyetleri noktasındaki beklentilerini Başkan Tugay’a aktardı. Talepleri dinleyen Başkan Tugay, acil konular için bürokratlarına talimat verdi. 

Başkan Tugay’dan ilçeyi heyecanlandıran proje önerisi
Başkan Uzun ayrıca spor tesisi yapılmaya uygun bir alan için de Başkan Cemil Tugay’dan yardım talebinde bulundu. Başkan Tugay da, “Yurt dışında görüyorum, bizim ülkemizde yok diye üzülüyorum. Spor tesisi var, etrafında pist, bir kompleks gibi yapılmış. Böyle bir tesis yapalım. Kapalı yüzme havuzu olsun. Yapabiliyorsak bir de yanına halı saha yapalım” dedi. Başkan Uzun ise proje fikri karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tugay, toplantı bitince Başkan Uzun’un makamını da ziyaret etti.

 
Toprak artık köylünün… Üreticinin yüzünün güldüğü tek köy!
 
Buca’da su baskınlarının önüne geçilecek
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nane 15 Ağustos 2024 Perşembe 17:14

Sen yani siz başkan yok bir maharetin,marifetin etrafın çakal dolu

Yorumu oyla      1      0  
En pahalı su 15 Ağustos 2024 Perşembe 15:51

Sayın başkan rica etsekte suya yaptığınız zam konusunda da etkili bir çözüm uretseniz de yüzde 48 oraniniindirseniz Çünkü biz yüzde 19 zam aldıkAldigimiz zam oranı elektrik.dogal gaz ve su oranlarını çok altında Halkçı belediyeler halkına suyu ucuz içermelidir.. Xu hayattırYeterli su içilmesi yasam biteBi r doktor olarak da suyun insan için önemini bilirsiniz.. Izmir suyu en pahalı, ıslanıyor Birde damacana sularda pahalandi,,Başka buyuksehirler bu kadar pahalı su tükenmiyor.. .

Yorumu oyla      1      0  
vatandaş serdar 15 Ağustos 2024 Perşembe 15:31

toplantıda cemil tugay sosyal yardımlardan, sosyal hizmetlerden dem vurmuş. abdül baturdan sonra narlıdere belediyesinde sosyal belediyecilik bitmiştir. dersane kapatılmış, halkın bedava hizmet aldığı nar bel düğün salonu kapatılmış, festivaller, konserler bitmiş, spor alanları birilerine tahsis edilmiş, engelli merkezi pasifize edilmeye çalışılmış, başındaki kişi dik durmasa belki de kapatılacaktı. erman başkandan en azından abdül başkanın sosyal hizmetlerini geri getirmesini ve daha da büyütmesini bekliyoruz vatandaş olarak.

Yorumu oyla      3      1  
ilkay 15 Ağustos 2024 Perşembe 14:47

siz ve etkılı cozumler biraraya gelmesi ihtimali olmayan sozler sarfetmektesınız sayın başkan

Yorumu oyla      1      0  
15 Ağustos 2024 Perşembe 14:14

Cek cak a devam çözüm üretmek zorundaymış. Neden beld. başk. oldun? Bunu söylemek için mi? yaptığınız sadece bol bol borçlanmak ara sıra toplanmak.

Yorumu oyla      1      0  
Citizen 15 Ağustos 2024 Perşembe 10:49

Tek bir noktaya ciddi miktarlarda paralar harcayıp, spor kompleksi yapmak yerine, kaynakları verimli kullanabilmek ve esaslı çözüm üretebilmek adına, deniz sporlarına yönelinmesi gerekiyor. Tüm İzmir sahil şeridi plaja dönüştürülmeli. Rüzgar sörfü, uçurtma sörfü, yelken, kano vb gibi bol bol deniz sporlarına yönelik sahil şeridi boyunca kolaylaştırıcı düzenlemeler yapılmalı.

Yorumu oyla      2      0  
EMRE 15 Ağustos 2024 Perşembe 09:40

karşıyaka'da ürettiğin gibi demi. çevik belediyeciliğin temsilcisi cemil tugay hahahahah

Yorumu oyla      1      0  
narlıdereli 15 Ağustos 2024 Perşembe 09:14

sayın başkan sahilevlerinde spor tesisi var. narlıdere belediyesi ile ibb ye ait 6 dönüm. belediye hizmet alanı orası. ali engin ve tunç soyer tarafından 3 kişiye 20 yıllığına peşkeş çekildi. kararı iptal edin alın size spor alanı. kapalı kapılar arkasında konuşuluyor orası. şirket paniklemiş durumda. ali engin ayrıldıktan sonra inşaata hızlıca başladılar ki yapanın yanına kar kalsın diye. neşteri vurun narlıdereliler için...

Yorumu oyla      5      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir önünde ikramiye isyanı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZENERJİ işçileri ikramiye alacaklarının ...
Tüm Yerel-Sen'den Tüm Bel-Sen'e TİS tepkisi!
Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube tarafından imzalanan 17 bin TL'lik sosyal ...
Başkan Tugay’dan ‘Karşıyaka’ iddialarına sert tepki: Büyük ahlaksızlık!
Karşıyaka Belediyesi’ndeki işten çıkarmalar ile ilgili kendisinin ilgisi ...
 
Büyükşehir'deki memur krizinde mutlu son: Anlaşma tamam!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TÜM BEL– SEN İzmir ...
Başkan Tugay'dan yangınlar için çağrı: Bir asker olmanızı diliyorum!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, orman yangınlarına hızla müdahale edilmesini ...
Meclis kararını verdi... Bozkurt heykeline veto!
İzmir'de tartışmalara neden olan Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan ...
 
İZDOĞA’da müdürlük yapmıştı… Rozetini Erdoğan taktı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İZDOĞA’DA  4 yıl genel ...
Çiğli’de mutlu son!
Çiğli Belediyesi’nde işten çıkarmalar sonrası başlayan işçi eylemleri ...
Urla'da bağbozumu zamanı
Dünyanın önemli gastronomi duraklarından Urla’nın 2 bin 600 yıllık Geleneksel ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (1)
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İlk '4' madde neden rahatsız ediyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva