HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Ekim 2017 Cuma - 13:57

Başkan Kocaoğlu düğmeye bastı: Büyükşehir'de operasyon!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu uzun aradan sonra belediye içerisinde operasyon yaptı. Bazı isimler görevden alındı.

Başkan Kocaoğlu düğmeye bastı: Büyükşehir de operasyon!

Ender ALDANMAZ / EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu saha çalışmaları ve muhtar ziyaretleriyle birlikte kendisine gelen şikayet ve önerileri dinlerken belediye içinde de yapılanmaya gitti. Başkan Kocaoğlu, uzun bir aradan sonra kadroda operasyon yaptı.

Kocaoğlu, ilk olarak Çevre Sağlık İşleri Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran’ın kadrosunu onayladı. Devran, genel sekreter yardımcısı oldu. Vekalet görevi asalete çevrildi.

Belediye içinde aynı alanda çalışmalar yapan ve Başkan Kocaoğlu’nun “görev sürem boyunca yapamadığım tek proje” diyerek işaret ettiği bertaraf tesisini planlayan Katı Atık Dairesi’nde de düğmeye basıldı. Daire Başkanı Sibel Çoban görevden alındı. Çoban, eski Genel Sekreter ve Şirketler Koordinatörü Pervin Şenel Genç döneminde bu göreve getirilmişti.  Çoban’ın yerine İZSU Genel Müdürlüğü  Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürü Fatma Mesutgil atandı.

Başkan Kocaoğlu uzun süredir bazı şikayetlerin geldiği İtfaiye Daire Başkanlığı’nda da işlem yaptı. Daire Başkanı Serdar Yücel’in altında şube müdürü olarak çalışan Nizam Özen görevinden alındı. İtfaiye Denetim ve Önleme Şube Müdürü Nizam Özen’in yerine Büyükşehir’den Yapı İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde görevli Makine Mühendisi Onur Turan getirildi.

Belediyenin kritik birimlerinden olan Hukuk Müşavirliği'ne uzun süredir vekalet eden Adnan Çelikkal'ın görevi asalete çevrildi. Eski Hukuk Müşaviri Canan Mut emekli olmuştu.

BAŞKA BİRİMLERDE OLACAK MI?
Öte yandan Başkan Kocaoğlu’nun belediye başta olmak üzere bazı bağlı kurum ve şirketlerde de değişikliğe gidebileceği öğrenildi. Özellikle İZSU Genel Müdürlüğü’nün yönetim şeması üzerinde yoğun çalışan Kocaoğlu’nun alt kademe ve bağlı daire başkanlıkları, genel müdür yardımcılıklarında da değişikliğe gidebileceği belirtildi. 

 
Altınordu'ya tiyatro morali
 
CHP’li Güven Diyarbakır’da: Elçi için ziyaret
YORUMLAR
Toplam 37 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Muharrem 13 Mart 2018 Salı 10:09

Aynen öyle katılıyorum

Yorumu oyla      10      6  
Paşa 12 Mart 2018 Pazartesi 22:12

Aziz başkanım çok var alınacak anket yaptir

Yorumu oyla      11      6  
itfaiyede adalet 4 Kasım 2017 Cumartesi 21:15

evet itfaiyede adalet şart.Ama bazıları saçmalıyor.Biride Nizam ÖZEN'i övüyor.Ya arkadaş,nasıl bu şekilde yorum yapıyorsun.Üst ast demeden tokat atmaya kalkan bir zat.Bunları bilmiyormusun.Herkesin dilinde...Menfaat için yalan yazmayın.Bu memlekette iş yaşamı,menfaat unsuru ortadan kalkınca düzelecek inşallah..

Yorumu oyla      12      6  
savaşçı 4 Kasım 2017 Cumartesi 21:06

itfaiyede 1 er,3-4 yıldan beri bürokratlara hukuk savaşı başlatmış.Ve Aziz Başkan bu yüzden itfaiyede kadro operasyonuna gitmiş.Daha da gidecek olanlar var,öyle duyumlar geliyor.Hele bir er davaları ardı ardına kazanmış ve Aziz Başkan,manşet haberlerle kötü bir dönem geçiriyor.Bürokratlarını değiştirmek zorunda kalıyor.bir er karşısında birden çok bürokrat...Herkesin hukuk kuralları içinde karar vermesi gerekir.Yoksa adalet acımaz.

Yorumu oyla      12      6  
YÜRÜYEN GÜÇ 29 Ekim 2017 Pazar 12:55

çok geç alınmış karar.Kendini mafya sananlar,bürokrat olmuş.Ve sonları yavaş yavaş geliyor.İtfaiyede 3 tane.1 tanesi alındı, nerde 2 tanesi...olmaz..hepsi alınsın görevden...

Yorumu oyla      12      8  
itfaiye 2 29 Ekim 2017 Pazar 01:19

Itfaiye muduru Nizam beyin altinda yaklasik 20-30 kisi var. Suan bir anket yapilsa bu calisanlarin cogu Nizam beyin devam etmesini ister.O itfaiye denetim birimine sayginlik, bir calisma sistemi getirdi.Okafar cok emegi vardir.Muhakkaki her insan gibi hata yapmistir.Nerde isini bilmeyen ,uzuzun zamandir calistigi halde sorumlu oldugu yonetmelikten bihaber, baskalarinin sirtindan gecinen, kendine mazlum diyen aslinda tamtersi olan biri var ise nizam beye dusman olmus.Nizamn beyin duzgun calisan adami azarladigini hic gormedim.Herkes once kendi vicdanina baksin

Yorumu oyla      14      7  
susan güç 28 Ekim 2017 Cumartesi 23:06

Aziz başkan çok geç kaldın.3 tane idi.1 ini görevden aldın.Daha itfaiyede 2 kişi var.Mevkisini kötüye kullanan. bürokratlarını yetenekli insanlardan seç...Halkın içinden...Bak o zaman kafan ağrıyor mu ?

Yorumu oyla      12      7  
İtfaiye 28 Ekim 2017 Cumartesi 21:49

Belediyede görevden alınacak en son brokrat Nizam bey olmalıydı. Müdür bey hiç bir şey kayıp etmemiş kayıp eden itfaiye dolaysıyla Belediye olmuştur. Layıkıyla görevini icra eden onurlu şerefli haysiyetli bir kişilikti dik ve sağlam duruşunla bizlere hep örnek oldunuz sayın müdürüm yolunuz açık olsun saygı ve sevgiler Gittiğiniz birimde çok sevileceksiniz şübhesiz unutmayın ki sizi yanlız bırakmayacağız itfaiye olarak; itfaiyeye çok şey kattınız katkılarınızdan dolayı tekrar teşekürler.

Yorumu oyla      13      6  
haky olu 28 Ekim 2017 Cumartesi 16:36

üstüne tokat atmaya yelten...Altında çalışanlara,bağır çağır.Hatta bir erin üstüne yürü,vurmaya kalk.Koltuğuna güvenerek.Aziz Başkan çok iyi yaptın.Ama operasyon eksik kaldı.Daha 2 tane daha vardı.Onları neden görevden almadın...İtfaiyede huzursuzluk bitmez ki...asıl başroldekiler kaldı.Devamını bekliyor adalet yolu...

Yorumu oyla      14      7  
Belediyeci 28 Ekim 2017 Cumartesi 16:07

Eşrefpaşa hastanesinden sadece doktorlar kaçmadı ki; çalışanların çogu kaçmak için dilekçe veriyor! Insan bir düşünür neden gitmek istiyorlar diye !! Hastanenin kalitesi beceriksiz yöneticiler Tarafından idare edilirse olacağı bu efendim !! Şef ten Başhekim e kadar değiştirilmesi gerekli!! Zaten Aziz Başkan''ım size gelen şikayet çok biliyorsunuz!! Artık bir el atsanız

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisa'dan Kocaoğlu'na mesaj: İzmir'in çöpünü ben alırım
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gündeme ilişkin önemli ...
Başkan Şenol'dan miniklere altın öğütler
Anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Halil İbrahim Şenol, yerel ...
Kültürpark’ta Cumhuriyet coşkusu
Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde Cumhuriyet’in ...
 
İzmir'in en hayvansever başkanı: Onlarla dertleşiyorum...
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un makam odasında kedisi ...
İzmir'de ulaşıma 29 Ekim tarifesi! Seferler kaça kadar sürecek?
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılmak isteyen İzmirliler ...
İzmir'de saat kulesi pembe ışıklar saçtı... Çünkü...
Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde bir araya gelen İzmirli kadınlar, ...
 
Üniversitede kürsü Başkan Atila'nın: Dersin konusu Bornova
Bornova Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan proje ve çalışmaları Ege ...
Başkan Kocaoğlu: Raylı sistem mi, 1200 ilave otobüs mü?
Raylı sistemde yolcu kapasitesinin 800 bine çıkacağını açıklayan Başkanı ...
Başkan Bakıcı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva