HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Şubat 2024 Perşembe - 18:43

Başkan Engin'den Meclis'te yerel seçim mesajı: Köstek olmayacak, destek olacağız!

Narlıdere Belediyesi Şubat ayı meclisinde konuşan Başkan Engin, 5 yıllık görev sürelerini değerlendirdi. Başarılı bir 5 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Engin, “Bir önceki seçimde Cumhuriyet Halk Partimiz en yüksek oyu Narlıdere’de almıştı. İnanıyorum ki bu başarı tekrarlanacak. Bu kurumlar hepimizin… Hep birlikte sahip çıkacağız. Köstek olmayacak, destek olacağız. Bilgimizi, tecrübemizi aktaracağız” diye konuştu.

Başkan Engin den Meclis te yerel seçim mesajı: Köstek olmayacak, destek olacağız!

Narlıdere Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Engin’in başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi içinde yer alan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Narlıdere Şubesi ve Narlıdere Briç İhtisas Kulübü ile yapılan işbirliği protokollerinin görüşüldüğü toplantıda, ilçeye yapılması planlanan elektrikli şarj istasyonları da meclisin gündemine geldi. Mecliste söz alan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, pandemi ve ekonomik zorluklara rağmen başarılı bir 5 yıl geçirdiklerini ifade ederek, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

İLÇEMİZE KALICI ESERLER KAZANDIRDIK
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Şubat ayı meclis toplantısında görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, “Görev yaptığımız 5 yılda Narlıdere’mize kalıcı eserler bırakmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Kent ölçeğinde çok değerli olduğuna inandığımız Yukarıköy Projemiz tamamlandı. Çok küçük bütçelerle yaptık. Pir Sultan Abdal Yaşam Vadimizi tamamlamak üzereyiz. Hiç kolay olmadı. Pandemi, ihale iptalleri nedeniyle uzadı. 12 ay önce temeli atılan projemizi Mart ayı içinde Narlıderelilerin hizmetine sunacağız. Konser alanı, çok amaçlı salonları, bisiklet yolları ve yeme-içme alanlarıyla İzmir’in en nitelikli projelerinden biri çok yakında kentin hizmetinde olacak. Narlıdere, yemyeşil bir yaşam vadisine kavuşacak. Çocuklarımız için çok önemli çalışmalar yaptık. Nar Çiçekleri Anaokullarımızla çocuklarımızı okula gönderdik, annelerimizin iş hayatına katılımını destekledik. 4’üncü anaokulumuzu tamamladık, 5’incisi de çok yakında açılacak. Yine Çocuk Senfoni Orkestramız tüm Türkiye’nin beğenisini kazandı. Bu işleri hep beraber yaptık. Bütçemizi büyüttük, borçlarımızı bütçemize oranla düşürmeyi başardık. ” dedi. Başkan Engin, Narlıdere Metrosu’nun da 24 Şubat’ta açılacağını hatırlatarak, metronun tamamlanmasında emek verenlere teşekkür etti.

KÖSTEK OLMAYACAĞIZ, DESTEK OLACAĞIZ
Belediyelerin ancak fedakârlıkla iyi yönetilebileceğini söyleyen Başkan Engin, “Belediye Meclis Üyemiz Erman Uzun, partimiz tarafından Narlıdere Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Kendisini kutluyoruz. Bayrağı kendisine devredeceğiz. Bir önceki seçimde Cumhuriyet Halk Partimiz en yüksek oyu Narlıdere’de almıştı. İnanıyorum ki bu başarı tekrarlanacak. Bu kurumlar hepimizin… Hep birlikte sahip çıkacağız. Köstek olmayacak, destek olacağız. Bilgimizi, tecrübemizi aktaracağız” diye konuştu.

Komisyondan gelen raporların da görüşüldüğü meclis toplantısı, dilek ve temennilerin okunmasıyla son buldu. 

 

 
Eski başkanın adı Çiğli’de yaşayacak
 
Karaburun adayı Balcı: Tepkiler duygusal!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
cevahir 6 Şubat 2024 Salı 17:16

sayın ali engin, 5 yıldır ekonomik krizle ilgili abdül baturu suçladınız. madem ekonomik kriz vardı onlarca elemanı neden aldınız? ister misiniz yeni başkan da aynı şeyi size yapsın?

Yorumu oyla      1      1  
lombak 2 5 Şubat 2024 Pazartesi 09:22

neee sahilelvlerinde tenis kulübü arazisi 8000 liraya 20 yıllığına kiraya mı verilmiş. narlıdere mithatpaşa caddesinden 10 m2 kulübeler bile 20-25 bin liraya kiraya verilirken...

Yorumu oyla      2      1  
Arnavut 2 Şubat 2024 Cuma 16:09

20 senelik para için Kapatılan judo spor branşı Düzgün salonları Her mahallede bulunan park cafeler Para karşılığı sizin getirdiğiniz kişilerin işçi alımına karışması

Yorumu oyla      1      1  
çamtepeli 1 Şubat 2024 Perşembe 19:27

sayın engin, geçen seçimde akp aday çıkarmadı. mhp çok zayıf bir aday gösterdi. cumhur ittifakı sandığa gitmedi. iki önceki seçimde batur'u devirmek için chp içinden bir grup bağımsız aday çıkardı. sizin karşınıza hiç kimse çıkmadı. tek kale maç yaptınız, çoğu chp'li sandığa gitmedi. düşük katılımdan aldatıcı yüksek oran çıktı. lütfen kamuoyunda sürekli birinci olduk demeyin. projelerinizi anlatırken neyse ki birilerine aylık 8000 liraya tunç soyer tarafından kiralanan sahilevlerindeki 6 dönüm araziye yapılacak tenis kulübünden bahsetmemişsiniz. sanırım basında çıkanları sizde okudunuz. gider ayak bu kiralamayı kıyağı durdurun tunç beyle birlikte.

Yorumu oyla      3      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski başkanın adı Çiğli’de yaşayacak
2022 yılında vefat eden Çiğli Belediyesi eski Başkanı Metin Solak isminin ...
Konak’taki üç hastane için plan hamlesi!
Alsancak’taki devlet hastanesi ile diş sağlığı merkezi ve Hatay’daki eski ...
Bir dönemin sonu... Başkan Batur veda etti!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son kez katıldığı Konak Belediyesi ...
 
İzmir İtfaiyesinden yangına 6 dakikada müdahale
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tarihi ...
Buca Meclisi’nde Üzümkent’e ‘etik’ reddi!
Buca Belediyesi’ne ait 4 taşınmazın Üzümkent A.Ş.’ye devredilerek sermayesinin ...
Sektörün kalbi İzmir'de atıyor... AGROEXPO kapılarını açtı!
Türkiye’nin en büyük tarım fuarı AGROEXPO - Uluslararası Tarım, Hayvancılık ...
 
Başkan Çerçioğlu Nazilli'de hemşerileriyle buluştu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de vatandaşlarla ...
Çocuk şefler Karşıyaka'da mutfakta!
Karşıyaka Belediyesi'nin kente kazandırdığı Cordelion Mutfak Sanatları ...
Belediye emekçilerinden Sengel'e alkışlı karşılama
Selçuk Belediyesi emekçileri Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’i alkışlarla karşıladı.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva