HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Nisan 2023 Salı - 12:59

Başkan Batur’dan liste dışı kalan Mutlu için değerlendirme... 'Trafik kazası benzetmesi!

Konak belediye Başkanı Abdül Batur, genel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili adayı olmak için İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevinden istifa eden Zekeriya Mutlu’nun aday gösterilmemesini değerlendirdi. Başkan Batur, “ Kent için değerli birisi ve yıllardır kentte yöneticilik yapan, her kesimle uyumlu olan bir isimdir. Balçova’da meclis üyeliği de vardı kendisi, orada bir trafik kazası olmuş sanki… Kendisiyle de görüştüm, çok üzgün” dedi.

Başkan Batur’dan liste dışı kalan Mutlu için değerlendirme...  Trafik kazası benzetmesi!

EGEDESONSÖZ- Konak Belediye başkanı Abdül Batur, SonSöz TV’nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtlayan Başkan Batur, Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili adayı olmak için, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevinden istifa eden Zekeriya Mutlu’nun miletvekili aday listesine girememesini değerlendirdi.

GELEN DUYUM LİSTEYE GİRECEĞİ YÖNÜNDEYDİ
Zekeriya Mutlu’nun CHP Milletvekili aday listesine yazılmamasını ‘şaşırtıcı’ olarak değerlendiren Başkan Batur, “Zekeriya Mutlu görevinden istifa etti ve istifa ederken de parti kurullarında görüşmeleri olmuştur muhakkak. Şaşırtıcı bir karar liste dışı olması… Bize gelen duyumlar da listeye gireceği yönündeydi” şeklinde konuştu.

ZEKERİYA BAŞKAN PARTİ İÇİN BİR DEĞERDİR
Başkan Mutlu’nun listeye yazılmayışını ‘trafik kazası’ olarak nitelendiren Başkan Batur, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Zekeriya başkan parti için bir değerdir, yazılsaydı farklı olurdu. Esnaf teşkilatına hakim bir isim… Kendisini ortaya koydu ve istifa ederek aday adayı oldu. Ancak listede olmadı. Bunun nasıl olduğu, hangi nedenden dolayı olduğu ile ilgili bilgimiz yok. Kent için de değerli birisi ve yıllardır kentte yöneticilik yapan, her kesimle uyumlu olan bir isimdir. Balçova Belediyesi’nde meclis üyeliği de vardı kendisinin… Orada bir trafik kazası olmuş sanki… Kendisiyle de görüştüm, çok üzgün…”

 
Harmandalı Spor'dan rekor... 6 maçta 51 gol!
 
Çeşme'nin su sorunu çözülüyor... 17,5 km'lik hatta sona doğru!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Ak 12 Nisan 2023 Çarşamba 10:11

yıllardır benim Esnafım, benim çiftçim, benim, işçim, benim şöförüm, benim memurum, benim emeklim diyerek iktidara gelen partileri örnek almayan CHP. Partisini kurduğu günden beri ilk önce kapı kapı esnafı ziyaret eden bir İYİ parti bir Meral Akşener örneği var. Partisine ve Esnafına hizmet etmek için bütün görevlerini bırakan bir fedakar Başkan Sayın Zekeriya Mutlu var. Telafisi mümkün olmayan zararlara yol açacak olan bu kararları verenleri Allaha havale ediyorum. saygılarımla.

Yorumu oyla      2      3  
Mustafa Ak 12 Nisan 2023 Çarşamba 09:53

128 esnaf odası 1032 delegesi 200 bi kayıtlı esnaf 300 bin eşleri ve çalışanları ile birlikte yaklaşık bir milyon insanı temsil eden izmir'in en büyük esnaf örgütü temsilcisi sayın Zekeriya Mutlu Başkanı, Cumhurbaşkanlığına ve ikdidara talip CHP nin aday göstermeyerek harcamasını aklım almıyor.Listelerde bir tane esnaf temsilcisi yok. Bu tarihi büyük hatayı kimler telafi eder bilemem.Ancak bildiğim birşey var esnaf bu faturayı birilerine keser. saygılarımla.

Yorumu oyla      2      3  
kahramanmaraşlı 11 Nisan 2023 Salı 17:00

başkan bu yanlışı yapanlar izmire dolayısı ile sıze bedel ödetiyor bilesin bu kaza zincirleme oldu bizce ankara üç dört kişinin tekelinde tepeden aşağı yanlış liste bidiğimiz kadarı ile partinin yükünü ülke çapında taşıyan ednan aslan vekil bile riskli sırada deprem bölgesinde sürekli nasıl çalıştığını gözlerimizle gördük hakkını helal etsin kahramanmaraşa.

Yorumu oyla      6      3  
paşa 11 Nisan 2023 Salı 15:57

bugüne kadar zekeriya mutlu ak parti iktidar adına çıkıp esnaf sorunları ile ilgili bir eleştirimi yaptıda değerli bir partili olsun. bırakın allah aşkına genel merkez en doğru kararı verdi herkes kendini dev aynasında zannediyor.

Yorumu oyla      4      6  
Vatandaş 11 Nisan 2023 Salı 13:36

Trafik kazası tek taraflı olmaz allah kimseyle trafikte kazası vermesin bu Mutlu başkanın trafik kazasında karşı taraftar hasar bırakmıştır,kasko dâhi telafi edemez bu kazaya sebep olanlar ya gidecekler ya da gidecekler cezasız kalmayacaktır yeter artık...

Yorumu oyla      25      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen'de gönül sofrası Emiralem'de kuruldu!
Menemen Belediyesi geniş alanda hazırladığı ilk iftar sofrasını Emiralem’de ...
Aydın'da yol yapım çalışmaları tam gaz!
Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde güvenli ve konforlu yollar ...
Narlıdere'de beslenme çantası projesi artarak devam ediyor!
Narlıdere Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere beslenme desteği sağlamayı ...
 
Bayraklı’da ‘dermatoloji’ semineri
Bayraklı Belediyesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi ...
Uluslararası çoksesli korolar festivali başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sesli koro müziğini özendirmek ve Türk ...
Ata tohumları Aydın'da vatandaşla buluşuyor!
2014 yılından bu yana Ata Tohumları projesiyle her yıl milyonlarca fideyi ...
 
Aydın'da 23 Nisan'a özel resim yarışması!
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’da ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ ...
İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, 2023 yılında gemilerinin ...
Kınık'ta Polis Haftası etkinlikleri düzenlendi
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümünde İzmir’in Kınık’ta ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva