HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Aralık 2023 Cuma - 09:18

Başkan Batur'dan dayanışma mesajı: Emekçinin hakkını her zaman korudum!

Tüm Yerel-Sen ve Belediye-İş sendikalarını ziyaret eden Başkan Batur, “Dayanışma ruhu bundan sonra da devam edecek. Emekçinin hakkını bugüne kadar nasıl gözettiysek bundan sonra da gözeteceğiz. Ben her zaman emekçinin hakkını korudum. Bu konuda beni kentimiz denedi, emekçi denedi, sivil toplum denedi, biliyor. İzmirli beni tanıyor. Ben de İzmir’i iyi tanıyorum. İddialıyım. Bu kenti yönetme konusunda tecrübemize güveniyoruz. Vatandaşla, halkla, sivil inisiyatifle olan ilişkilerimize güveniyoruz. Kenti birlikte yönetme noktasında bütün hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Başkan Batur dan dayanışma mesajı: Emekçinin hakkını her zaman korudum!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Tüm Yerel-Sen ve Belediye-İş sendikalarını ziyaret ederek Tüm Yerel-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Kollar, 2 No’lu Şube Başkanı Ali Balık, 3 No’lu Şube Başkanı Erdoğan Mutoğlu, Belediye-İş Sendikası İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Nevzat Yıldırım, 2 No’lu Şube Başkanı Savaş Atalay, 3 No’lu Şube Başkanı Musa Bozkurt, 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, 6 No’lu Şube Başkanı Yılmaz Akan, İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Cumali Akay, sendika temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde sendika temsilcilerinden tam destek gören Başkan Batur, “Geçmişte de yanımda durdunuz, bugün de yanımdasınız.  Dayanışma ruhu bundan sonra da devam edecek. Emekçinin hakkını bugüne kadar nasıl gözettiysek bundan sonra da gözeteceğiz” diyerek teşekkürlerini iletti.

Batur:  Belediye başkanları beraber emek ürettiği arkadaşlarıyla yükselir
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sendika yönetici ve temsilcileriyle bir araya geldiği görüşmelerde, emeğin ve emekçinin her zaman yanında durduğunu ifade etti. Başkan Batur, iş barışına vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

“Belediye başkanları çalıştığı, beraber emek ürettiği arkadaşlarıyla bir yere gelir, çalışanıyla yükselir. Ben her zaman buna dikkat etmişimdir. Narlıdere Belediye Başkanlığı sürecinde de Konak belediye Başkanlığı sürecinde de çalışanlarımız, emekçilerimiz, memurlarımızla her zaman iş barışı içinde hareket ettik. İşyerinde barış olması, çalışırken iş barışını sağlayabilmek çok önemli.  Bizim bakışımız her zaman bu yönde. Şunu söylemekten her zaman mutluluk duydum ki Narlıdere’de Tüm Yerel-Sen ile ilk memur sözleşmesini bağıtlayan Belediye Başkanı oldum. Daha sonra diğer belediyelere de örnek olacak bir çalışma yaptık. Çalışana, emekçiye bakış açımı biliyorsunuz. Sivil toplum örgütleriyle, sendikalarımızla, halkla bir arada olan bir belediye başkanı olmayı her zaman önemli gördüm. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Geçmişte de yanımda durdunuz, bugün de yanımdasınız.” 

“Emekçinin hakkını her zaman korudum”
Başkan Batur, emekçinin hakkını koruyan, maaşını günü gününe yatıran anlayışının tüm İzmir tarafından bilindiğini belirttiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Dayanışma ruhu bundan sonra da devam edecek. Emekçinin hakkını bugüne kadar nasıl gözettiysek bundan sonra da gözeteceğiz. Ben her zaman emekçinin hakkını korudum. Bu konuda beni kentimiz denedi, emekçi denedi, sivil toplum denedi, biliyor. Özellikle emekçi kardeşlerimizin hakkının verilmesi noktasında elimizden gelen her şeyi yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizim belediye başkanı olarak emekçi kardeşlerimize karşı en önemli görevimiz maaşlarının, ikramiyelerinin zamanında ödenmesidir. Ayın on beşinde önce maaşlar ödenir, sonra diğer ödemeler yapılır. Ben yıllardır bundan hiç şaşmadım. Bundan sonra da aynı yöntemi izlemeye devam edeceğim.”

Gelecek kuşaklara yansıyacak hizmetler
Yerel yönetimdeki tecrübesini dile getiren Başkan Batur, yapılan işlerin gelecek kuşaklara yansıyacağını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“İzbeton’da genel müdür olduğum yıllarda bürokrat olarak bu kente hizmet etme onurunu yaşadık. Kentin en önemli yatırımcı şirketlerinden biri olduk ve kar üstüne kar yaptık. On dokuz kişiyle başladığımız şirket 750 kişi oldu.  İzmir’in altyapısını yapan şirket olduk. Narlıdere dönemimizde ise Narlıdere bambaşka bir ilçe oldu. Bu şehrin en önemli ilçelerinden biri haline geldi ve bir çekim merkezi oldu. Sonra Konak’a geldik. Konak, İzmir’in kalbi.  İzmir’in kalbinde kentsel dönüşümle ilgili radikal planlar hazırladık. Bu planlar hayata geçtiğinde yaptığımız bu işler kuşaklara yansıyacak.” 

En fazla oyu alacak aday
En fazla oyu alacağı konusunda iddialı olduğuna da dikkat çeken Başkan Batur, “İzmirli beni tanıyor. Ben de İzmir’i iyi tanıyorum. İddialıyım. Bu kenti yönetme konusunda tecrübemize güveniyoruz. Vatandaşla, halkla, sivil inisiyatifle olan ilişkilerimize güveniyoruz. Kenti birlikte yönetme noktasında bütün hazırlıklarımızı yaptık. En fazla oyu alacak aday adayıyım” dedi.

“Çıktığı yolda, Abdül Batur Başkanımızın yanındayız”
Sendika şube başkanları Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adaylığında verdikleri desteği tek tek açıkladı. Sendika temsilcileri yaptıkları açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“Abdül Batur’la beraber yürümekten onur duyarız. Çünkü sürekli emekçinin yanında duran, emekçiyi koruyan, sözleşmelerde istediğimizden de fazlasını veren bir belediye başkanı. Emek cephesinden baktığımızda Konak Belediyesi’nde de ondan önce Narlıdere Belediyesi’nde de emekçinin hakkını yüzde yüz veren bir başkan. Atamalarını liyakatli yapan, Büyükşehir belediyesinin de üstünde olan tavan sözleşmeler yaparak memurun yüzünü güldüren bir başkan. Onunla büyükşehir belediyesi çalışanı olarak çalışmak hem onur olacaktır hem de memurun yüzünü güldürecektir. Her zaman emekten yana tavır sergileyen, çok deneyimli bir belediye başkanı. Onunla beraber çalışmak bizim için gururdur. Çıktığı yolda başarı diliyor, yolu açık olsun diyoruz. 2019’da nasıl yanında olduysak bu yolda da yanındayız."

 
Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe 7 aday
 
Polatlar soruşturmasında savcının görev yeri değişti
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emin ÇAM 22 Aralık 2023 Cuma 14:03

AbdÜl BATUR, 30 yıldır başkansın , yetmedi mi, sizin pardon ne özelliğiniz varda hep beni gösterin diyorsunuz. Biliyorum sizin arkanızda dayınız var. Vekil Adnan efendi var. Haaaaaaaaaaa şimdi anlaşıldı, batur onun için illa da büyükşehir diyor, iyide batur bey senin dayının gücü zor yeter, çünkü Ekrem dayı İzmir e birini göndermiş. Git dayına söyle de haberi olsun. Belki onunda daha güçlü dayısı vardır senin işi BİR KALEMDE hoooooooop halledi verir belki.

Yorumu oyla      7      1  
Erdal 22 Aralık 2023 Cuma 11:53

Şimdi yüksek sesle şunu seslendiriyorum, Batur 30 yıldır aralıksız başkanlık yapıyor. Yeter artık diyorum, yeter artık diyorum.... Değişim değişim değişim. AYNI YÜZLERİ GÖRMEKTEN GINA GELDİ...Batur istersen 30 yıl daha adaylık yap.

Yorumu oyla      7      1  
Rifat 22 Aralık 2023 Cuma 11:24

Sayın başkan konak belediyesinde yaptığınız toplu sözleşmeden tüm işçiler rahatsız ve hücre memnun değil. Temizlik konusunda da gördüğümüz en kötü yönetim sokaklar içler acısı.

Yorumu oyla      9      1  
saruhanbeyi 22 Aralık 2023 Cuma 09:57

emekçinin hakkı dediği belediye başkanlarının, işi gücü olmayan bir iş verilmeyen bir sürü insan alıp belediyeye, sonra da abartılı maaşlar ödemek, 100 den fazla atm memuru, 100 den fazla işi gücü olmayan çalışanı vardır belediyenin. CEsareti olan başkan demeli ki benim belediyemde yok gelsin araştırsın birisi :) hadi görelim bakalım

Yorumu oyla      6      3  
izmir 22 Aralık 2023 Cuma 09:45

narlıere ve konak hiç birşey yapmadınız. tekrar söylüyorum hiç bir şey. inanmayan eşrefpaşa, yağneler, çimentepe, kadifekale gültepe, ..daha sayayımmı.. her yer leş..

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk ihracatçısı Hindistan pazarında büyümek istiyor
Türk ihracatçıları, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan ve ekonomisi ...
Selçuk'ta 'Meryem Ana Evi' krizi!
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Meryem Ana Evi sözleşmesinin ...
Büyükşehir’den iddialara yanıt: Belediyedeki personel sayısı kaç?
İzmir Büyükşehir Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun belediyede ...
 
İZELMAN anaokullarının 15'inci şubesi Kiraz’da!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları bünyesine Kiraz ...
Başkan Soyer sokak emekçileriyle buluştu: İzmir’in gönlünü kazanmak mecburiyetindeyiz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Seyyar Satıcılar Derneği ...
Torbalı’da dev tesis kapılarını açıyor!
Torbalı Belediyesi ilçeye yatırım kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar ...
 
İZSU'dan Menderes mesaisi... Sel ve taşkınlara geçit yok!
Menderes Değirmendere Mahallesi uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu güçlü ve ...
Bergama'da ihtiyaç sahipleri yalnız değil!
İzmir'in Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, ilçe genelindeki ihtiyaç ...
Karaburun Diyaliz Merkezi hizmete açıldı
Karaburun Belediyesi önderliğinde, Türk Anneler Derneği Mordoğan Şubesi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva