HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Ekim 2024 Salı - 13:59

Aslanoğlu'ndan Soyer'e ültimatom: Köstek olma destek ol!

İzmir’in önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer’in basına yaptığı açıklamalarda ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu "Bu yolda tüm partililerimize, tüm yoldaşlarımıza ihtiyacımız var. Aramıza nifak sokmaya hevesli, partimizin iktidar yürüyüşünden rahatsız olan yeterince rakibiz varken, birbirimize köstek değil destek olacağız. Cumhuriyet Halk Partili olmak bunu gerektirir." dedi.

Aslanoğlu ndan Soyer e ültimatom: Köstek olma destek ol!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir’in önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer’in, belediye başkanı belirleme sürecine ilişkin kamuoyuna yansıyan sözleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aslanoğlu, “Sayın Soyer İzmir’imize ve partimize uzun süre hizmet etmiş, uzun süre belediye başkanlığımızı yapmış bir isim. Daha önce 3 kez kendisini belediye başkanımız olarak belirleyen partimiz bu sefer farklı bir tercihte bulunmuştur. Tabii ki her aday adayı kendisinin en başarılı olacak belediye başkanı adayı olduğunu düşünür. Böyle düşünmese aday adayı olmaz. Sonrasında aday gösterilmediğinde de aday belirleme sürecinin doğru işlemediğini düşünebilir. Kırılabilir, üzülebilir. Buraya kadarı normaldir. Ancak kim olursa olsun, adaylarımız belli olduktan sonra partimizi ve partimizin adayını desteklemek her Cumhuriyet Halk Partilinin boynunun borcudur. Partililik budur. Hele geçmişte partinin iradesi ile Cumhuriyet halk partisi adına görev yapmış kişilerde bu sorumluluk çok daha fazladır.

Şu an görev yapan yol arkadaşlarımız tıpkı önceki dönem olduğu gibi CHP Parti Meclisi tarafından görevlendirilmiş ve İzmir halkının özgür iradesiyle seçilmiştir. İzmirli hemşerilerim büyük bir oy farkı ile görevdeki belediye başkanlarımıza teveccüh etmiş, belediye başkanı olarak görmek istemiştir.

“Çok başarılı olacaklarına da inancım tamdır.”
CHP İzmir İl başkanı Aslanoğlu, seçimlerin bittiğini, belediye başkanlarının görevlerinin başında olduklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi adına görev yapma yetkisinin kendilerinde bulunduğunu ifade ederek;

“Ülkemizin açlık ve yoksullukla başetmeye çalıştığı, adalete inancın kalmadığı, farklı düşünen herkesin kendini güvende hissetmediği bir ortamda, gereksiz ve suni gündemler yaratmaktan hepimiz kaçınmalıyız.Ülkemizin ve partimizin tek derdi karanlıklar içinde boğulan ülkemizi aydınlığa çıkartmaktır. Bu yolda verecekleri hizmetler ile tüm belediye başkanlarımızın çok başarılı olacağına inancım tamdır.Bunun dışında oluşturulmaya çalışılan hiçbir suni gündem yaratma çabası hoş karşılayabileceğimiz bir durum değildir” dedi.

“Tüm çekişmeleri, kısır tartışmaları geride bıraktık”
Aslanoğlu, tüm örgüt olarak kol kola iktidar hedefine yürüdüklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı;

Biz kısır tartışmaları, iç çekişmeleri, bitmeyen hesaplaşmaları 31 Mart’ta çoktan geride bıraktık. İktidar yolunda Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliği ve İzmir’de de başta Sayın Cemil Tugay olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızın hizmetleriyle kol kola, omuz omuza yürüyoruz.Biz İzmir’de yüzbinlerce oy farkıyla seçilmiş olan büyükşehir belediye başkanımız Cemil Tugay ve 28 ilçe belediye başkanımızla birlikte tek bir hedefe kilitlenmiş haldeyiz. O hedef, İzmir’i hak ettiği yere getirmek, İzmir’in partimize verdiği oylara layık olmaktır. İzmir’in öncülüğünde başlatılan sosyal belediyeciliğin getireceği ivme ile ilk genel seçimlerde partimizi iktidar yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.

Bu yolda tüm partililerimize, tüm yoldaşlarımıza ihtiyacımız var. Aramıza nifak sokmaya hevesli, partimizin iktidar yürüyüşünden rahatsız olan yeterince rakibiz varken, birbirimize köstek değil destek olacağız. Cumhuriyet Halk Partili olmak bunu gerektirir.

 

 
Kamyona arkadan çarptı: Feci kazada 1 ölü!
 
Tabut küçük, acı büyük: Sıla bebeğe son veda
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erdal 8 Ekim 2024 Salı 21:09

pabucumun blok listeli eski fanatik kkci savcı sayanın üye yaptığı ulusalcı düşmanı kooperatiçi il başkanı.. bili,yorsun değil mi? kullanılıp atılacaksın...! çünkü sen seni getireni satansın; sana neden güvensinler ki...

Yorumu oyla      0      0  
Kalın kafa 8 Ekim 2024 Salı 20:39

Tunç Soyer kadar İzmir'e zarar veren olmadı. Pis körfezi ölü körfeze çevirdi. 5 yılda yüzeceğiz dedi körfez toplu ölümler yaşadı. Soyer ve BAL dan sınıf arkadaşları hepimiz için sorun.

Yorumu oyla      2      0  
Çarşı 8 Ekim 2024 Salı 18:06

Beş yıl boyunca partili belediye başkanlarına kan kusturanlar, başkan olmuşlar şimdi kalkmış destek bekliyorlar, hadi canım sizde !

Yorumu oyla      1      0  
ANKARA 8 Ekim 2024 Salı 17:10

Biz de İnandık… Danışıklı Dövüş…

Yorumu oyla      2      0  
CANER 8 Ekim 2024 Salı 16:51

SONUÇTA ASLANOĞLU DİREK ATANMIŞ FAKAT İZMİRİN BAŞINDA GEÇMİŞ VE YENİ BAŞKANLAR ATANMIŞ DEĞİLMİ ONLARDA MERKEZ TARAFINDAN DİRETİLİP SEÇİMLERDE DE AKP OLMASINDA ÇEKET OLSUN DİYE CHP YE ATILAN OYLAR SAYESİNDE ATANMIŞ BAŞKANLAR HEPSİ HİÇ BİR ZAMAN PARTİ İÇERİNDE GERÇEK BİR TEMAYÜL YOKLAMASI VE SEÇİM YAPILARAK HİÇ KİMSE ŞUAN Kİ BULUNDUĞU POZİSYONLARA GELMEDİ HEPSİ BİRİLERİNİN GÖNLÜNÜ ÖNCE HOŞ EDİYOR BU MADDİ MANEVİ NE DERSENİZ DEYİN ARDINDAN O GÖREVE ATANIYOR. BİZ KOYUNLARDA HANGİ PARTİ OLURSA OLSUN SEÇİMLERDE BİR İDEOLOJİ DİYEREK OYLARIMIZI O OLMASIN DA NİYETİYLE ATTIĞIMIZDAN BAŞIMIZA GELİYORLAR. GERÇEK İŞ YAPACAKLAR HİÇBİR ZAMAN PARTİDE VEYA BELEDİYELERDE GÖREV ALMIYOR ALDIRILMIYOR.

Yorumu oyla      1      1  
tuna 8 Ekim 2024 Salı 15:33

sen kımsın lan soyere ultımatom verıyorsun kendıne gel atanmıs baskansın secılmıs değıl soyer secılmıs baskandır

Yorumu oyla      8      6  
En büyük partili sizsiniz 8 Ekim 2024 Salı 15:30

Tamam, siz öyle yaparsınız.

Yorumu oyla      4      1  
cumhur abi 8 Ekim 2024 Salı 15:27

siyasette dün yoktur! bakın aday listeleri açıklanana kadar kanka olanlar, özgür özel izmire adaylık açıklamasına geldiğinde ona kürsü, mikrofon vermeyen ikiliden büyük koltuk sahibini değiştirince küçük koltuğun sahibi nasıl da çekiyor resti?

Yorumu oyla      7      0  
KERESTE TÜCCARI 8 Ekim 2024 Salı 15:26

CHP izmir 'in gelmiş geçmiş en vasat il başkanısın. Aday adaylığı sürecinde tek kelime etme, şimdi gel burada Cemil Başkan'ın gözüne girmek için demeçler ver. Bitiksin Başkan, ilk kongrede yoksun.

Yorumu oyla      4      0  
“ Sosyal belediyeciliğin getireceği ivme “ var, yok 8 Ekim 2024 Salı 15:11

İzmir merkez ilçelerindeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda 90 dakika ücretsiz aktarma hakkı var . İzmir çevre ilçe otobüslerinde 13.02.2016 tarihinden itibaren itibaren bir kaç hat hariç 90 dakika ücretsiz ( 2020 Eylül - 22 Temmuz 2024 arası 120 dk. ücretli ) aktarma hakkı yok . Sanırım bu uygulama ile CHP’ni yerel yönetimde temsil eden İzmir BB’nin kamu hizmeti olan toplu taşımada , toplumsal eşitlik ve adaleti sağladığı için “ ilk genel seçimlerde partimizi iktidar yapmak için gece gündüz çalışıyoruz “ifadesi kullanıldı . İyi çalışmalar .

Yorumu oyla      0      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2. Uluslararası Mitoloji Film Festivali Manisalılarla buluştu
TÜMAV Vakfı tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Mitoloji Film Festivali, ...
Çiğli Belediyesi'den yeşillendirme hamlesi
Çiğli Belediyesi ekipleri ilçenin çehresini değiştirecek yeşillendirme ...
İZSU’nun Bornova’daki çalışmalarına yerinde inceleme
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel ...
 
Başkan Tugay'dan spor zirvesinde mesajlar: Devlete elimizi uzatmaktan geri durmayız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğinde ...
Vali Elban’dan spor zirvesinde mesaj: Tesisi hallettik ama başarı gelmedi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğinde ...
'Askıda Yemek' Bayraklı'da!
Sosyal belediyecilik anlayışıyla dayanışma ağını büyüterek daha fazla ...
 
Manisa'da tarım arazilerine koruma kalkanı!
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ...
Başkan Sengel’den Çamlık Mahallesi’ne ziyaret
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yeni haftaya Çamlık mahallesinde ...
Buca'da Roman açılımı!
Herkese eşit hizmet ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Buca Belediye Başkanı ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva