HABERLER>EGE
16 Ocak 2016 Cumartesi - 02:38

Anne cinneti: Çocuğunu döverek öldürdü!

Aydın’ın Nazilli İlçesi'nde, eşinin evi terk etmesi sonrası 3 çocuğuyla birlikte yaşayan 26 yaşındaki Aysel E., iddiaya göre çocuklarından 3 yaşında M.E.'yi döverek öldürdü.

Anne cinneti: Çocuğunu döverek öldürdü!

Olay, Eyrek Mahallesi Rahman Apartmanı'nın üçüncü katında meydana geldi. Kahramanmaraş'tan 4 ay önce Nazilli'ye taşınan ve elektrikçi olan eşi 34 yaşındaki Akın E.'nin evi terk etmesiyle çocukları 6 yaşındaki Y.E., 1 yaşındaki C.E ve 3 yaşındaki M.E. ile yaşamaya başlayan Aysel E., iddiaya göre geçen hafta ortanca çocuğuna şiddet uyguladı. Komşuların şikayeti üzerine eve gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan küçük M.E., tedavisinin ardından darp raporu düzenlenerek taburcu edildi. Çocuklar, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilirken, yetkililer inceleme başlattı. Polis merkezinden serbest Aysel E., daha sonra çocuklarını geri aldı.

KOMŞULARIN ŞİKAYETİYLE ORTAYA ÇIKTI
Bugün tekrar evden gürültü duyan komşular yine annenin şiddet uyguladığını düşünerek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, dövülen küçük M.E.'ın nabzının atmadığını belirledi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajına rağmen küçük M.E., hayata döndürülemedi. M.E.'ın cesedi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. M.E., kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ceset İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

RANZADAN DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ
Küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde darba bağlı izlerin dışında sırtında sigara söndürüldüğünü gösteren yaraların bulunduğu iddia edilirken, anne Aysel E. gözaltına alındı. Aysel E., emniyette çocuklarına 'Sadece birkaç tokat vurdum. Ranzadan düştü' dediği öğrenildi. Nazilli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Aysel E.'ye hastane personelinin de tepki gösterdiği görüldü. Polis anneyi tepkilerden korumak için hızla götürdü. Diğer 2 çocuk ise polis tarafından bir kez daha Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi. Baba Akın E. ise ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.



CENAZEYİ BABA ALDI
3 yaşındaki Mert'in cenazesi, babası 34 yaşındaki Akın E. tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Oğlunun cenazesini bekleyen baba Akın E.'nin., ayakta yakınlarının desteğiyle durabildiği görüldü. Mert'in ortanca çocuğu olduğunu belirten Akın E., ayrı yaşadığı eşinin yaklaşık bir hafta önce de aynı çocuğa şiddet uyguladığını ancak emniyetten serbest kaldığını, böyle bir şeyi nasıl yaptığına dair bir anlam veremediğini söyledi. Küçük Mert'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Nazilli'ye götürüldü. Küçük Mert'in bugün ikindide Kocacamii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi

ANNE TUTUKLANDI, MERT TOPRAĞA VERİLDİ
Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, oğlu 3 yaşındaki Mert'i döverek öldürdüğü öne sürülen 26 yaşındaki Aysel Erdoğan, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınan küçük Mert'in cenazesi ise Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne getirildi ve ikindi namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı'nda toprağa verildi. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu'nun da katıldığı cenaze töreninde Mert'in babası Akın Erdoğan, güçlükle ayakta durabildi.

MHP Milletvekili Depboylu, cenaze sonrası çocuk ölümleriyle ilgili konuştu. Bir ülkede çocuk ölümleri ve cinayetleri varsa o ülkede yapılması gereken çok şeyler olduğunu söyleyen Depboylu, "Meclis'te boşanmaların önüne geçebilmek için bir araştırma komisyonu kuruldu. Bu konuda ben de araştırma önergesi vermiştim kabul edildi. Anne böyle bir şeyi nasıl yaptı? Ruh sağlığı yerinde miydi? Burada ailenin parçalandığını da görüyoruz. Daha iki gün önce küçük bir çocuğumuzu teröre kurban verdik. Bir ülkede eğer tabutlar küçülüyorsa sözün bittiği noktadır. Menfaatlerin bir kenara bırakılıp, tüm çocukların güvenliğinin ön plana alınması gerektiği bir dönemdir" dedi.

Bir annenin böyle bir suçu işlemiş gerçekleştirebilmesi için ruh sağlığını yitirmiş olmasını gerektiğini söyleyen Depboylu, çocukların ilk önce Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edilmesinin ardından tekrar anneye verilmesi konusunda ise "Belki mevzuatlardan kaynaklanan bir boşluktan dolayı aile şiddet uygulasa da aileye geri veriliyor. Çocuklar, nihayetinde bu konuyu inceleyecek olan bakanlık müfettişleri de vardır" dedi. (dha)

 
30 saniye önce taktığı kemer hayatını kurtardı
 
'Usulsüz dinleme'de 15 tutuklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
30 saniye önce taktığı kemer hayatını kurtardı
Bodrum’da, trafik ışıklarında emniyet kemerini taktıktan sonra yoluna ...
Siirt'teki ateş Aydın'ı yaktı!
Siirt'te PKK'nın hücre evi olduğu belirtilen iki ayrı adrese düzenlenen ...
CBÜ Rektörü'nden 'imza'cı akademisyenlere tepki!
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, sosyal ...
 
Bildiriye imza atan Prof. Dr. Zencir adliyeye çağrıldı
Denizli'de, 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi'nin yayınladığı bildiriye ...
Kamyonda 10 bin 660 paket kaçak sigara ele geçirildi
Uşak'ta polis, şüphe üzerine durdurup arama yaptığı kamyonda, çuvalların ...
Uşak’taki paralel operasyonda 4 tutuklama
Uşak merkezli olarak 5 kentte düzenlenen 'Paralel devlet yapılanması' ...
 
15 işçinin kurban olduğu kaza davasında keşif mesaisi
Manisa’nın Gölmarmara İlçesi'nde, geçen 6 Temmuz'da meydana gelen ve asma ...
Ege Denizi bu kez 3 çocuğa mezar oldu!
Yunanistan'a geçmek için yola çıkan Suriye uyruklu 25 kaçağın içinde bulunduğu ...
İntihar eden galerici kurtarılamadı
Söke'de mezarlık yakınına park ettiği otomobilinin içinde başına dayadığı ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Titre oligarşi, sosyalizm geliyor!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bağırın ki sesimiz duyulsun!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva