HABERLER>POLİTİKA
12 Nisan 2023 Çarşamba - 17:21

Akşener: Sizin hakkınızı yiyenler hesap verecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, başkent Ankara'da açıklamalarda bulundu. Akşener, "15 Mayıs gününden itibaren sizin hakkınızı yiyenler, sizin paranızı çalanlar hesap verecek. Hepsi hukukla, yargıyla hesap verecek" ifadelerini kullandı

Akşener: Sizin hakkınızı yiyenler hesap verecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan `İstasyon Caddesi Alternatif Bulvarı ve Altyapı Projesi'nin açılışı ile 'Etimesgut, Sincan Projeleri'nin tanıtım törenine katıldı.

DHA'da yer alan habere göre törende konuşan Akşener, 15 Mayıs´ta Millet İttifakı'nın iktidar olacağını belirterek, "İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır. 13´üncü cumhurbaşkanı; dürüstlüğüne, namusuna hepimizin kefil olduğu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 15 Mayıs gününden itibaren sizin hakkınızı yiyenler, sizin paranızı çalanlar hesap verecek. Hepsi hukukla, yargıyla hesap verecek. Siyasetçi parmağını uzatıp `Şunu yargılayın´ demeyecek. Cumhurbaşkanı çıkıp da `Hey Meral Akşener, bunlar daha iyi günlerin senin, başına neler gelecek´ diyemeyecek. Siyasetçi intikam makamı değildir. Ama çalanın, çırpanın, hırsızlık yapanın ensesinde olması için yargıyı hür ve korkusuz kılandır. Hukukun üstünlüğünü tam anlamıyla uygulayandır" dedi.

Seçmene seçimlerde sandığa gitme çağrısı yapan Akşener, "14 Mayıs günü her bir kardeşim bir başka kardeşini sandığa götürecek, sandıklara sahip çıkılacak. 14 Mayıs akşamı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı elbette gayet büyük bir saygıyla yollayacağız ve Sayın Kılıçdaroğlu´nu Cumhurbaşkanlığı makamında alkışlayacağız" diye konuştu.

YAVAŞ: GERÇEK İHTİYAÇLAR İÇİN PARA HARCIYORUZ
Törende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da konuşma yaptı. Yavaş, açılışını yaptıkları İstasyon Caddesi´nin uzun zamandır ihmal edilen bir proje oluğunu söyleyerek, "Bu projeyi yıllarca bakanlar, başbakanlar vaad etti; ama yapmak bize nasip oldu. Bunun gururunu 6 milyon Ankaralı ile hep birlikte yaşayacağız. Yine Etimesgut ve Sincan ilçelerinde tamamladığımız 10, temelini atacağımız da 13 proje için bir araya geldik. Bu çalışmaların toplam maliyeti 1 milyar lirayı bulacak; ama yapacağız. Halkın gerçek ihtiyaçları için para harcarsanız her yere yetiyorsunuz" diye konuştu.

Türkiye'deki herkesin ortak derdinin geçim sıkıntısı olduğunu söyleyen Yavaş, "Hem demokratik gelişimi sağlamak hem de yeni bir anlayış getirmek için ortaya çıkan 6'lı masa tertemiz bir sayfa açmak istiyor. Bu temiz sayfayı zaman zaman bozmak isteyenler oluyor; bunlardan bir tanesi de Kandil. Kandil, sürekli olarak 6'lı masayı zora sokacak açıklamalar yapıyor ve kirletmeye çalışıyor. Net bir şekilde söylüyorum; Kandil'i de başlarına yıkarız, PKK'ya da karşıyız. Bölücülükten bahsediliyorsa HÜDA-PAR'ın programını okuyun. Onlarla nasıl seçime gidiyorlar, önce onun cevabını versinler" ifadelerini kullandı.

 
Büyükşehir’de TİS gerilimi tırmanıyor… ‘Direnme hakkımızı kullanacağız!’
 
Menemen Davası'nda karar... Serdar Aksoy'a hapis cezası!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 12 Nisan 2023 Çarşamba 17:40

Sayın Akşener,uzun zamandır siyaset içinde ve bakanlık yaptınız bir dönemin başbakanı Amerika'da bir mahalle satın aldı,hizmetçisinin adına doksanbeş dönüm arazi ve çiftlik alınıp düzenlendi,siz o zaman içişleri bakanı olduğunu biliyoruz detayları daha iyi bilirsiniz,bu durum hala devam ediyor şimdiye kadar kim yargılandı? Kime zimmet çıktı? Hiçbir şey olmadı,bırakın başka vaatlerde bulunun...

Yorumu oyla      14      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Savcı Sayan’dan mesaj var: Aslolan milletin gönlündeki listedir
Ağrı Belediye Başkanlığı’nı bırakıp AK Parti’den İzmir 1. Bölge Milletvekili ...
Oğan'dan seçim açıklaması: YSK'yı uyarıyorum
Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 'seçim güvenliği' konusunu ...
CHP’li Bakan, ‘stratejik oy’u örneklerle anlattı: Oylar bölünmezse mecliste çoğunluğu alırız!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, seçmenlerin oy verirken meclis aritmetiğinde ...
 
'FETÖ bugün küresel bir terör örgütüdür'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, FETÖ ile Uluslararası Alanda ...
BTP'den seçim kararı: Aday listesini geri çekti
Büyük Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, 28. Dönem Milletvekili ...
MHP'nin seçim beyannamesi tamamlandı
MHP'nin tamamlanan seçim beyannamesinde afetlerle mücadele başlığı öne ...
 
Yurtdışı seçim tarihi açıklandı
YSK, yurtdışı seçmen için sandık kurulacak temsilcilikler ve oy verme ...
Canan Kaftancıoğlu hakkında mütalaa açıklandı
İstanbul'da bir toplantıdaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ...
DSP’liler YSK’ya itiraz etti: Vekil adayı olamazlar çünkü...
Cumhur İttifakı’na katılan Demokratik Sol Parti’nin bir grup Parti Meclisi ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir şarkısın sen!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (5) Aşılar acıtmaz ki!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva