HABERLER>POLİTİKA
25 Aralık 2022 Pazar - 16:35

Akşener: Elbette Başbakan Meral olacak

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Elbette Başbakan Meral olacak. Onunla bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle, partimiz birinci parti olarak Başbakan Meral olacak" ifadelerini kullandı.

Akşener: Elbette Başbakan Meral olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Spor Salonu'nda partisince düzenlenen "Büyük Kadın Buluşması"na katıldı.

Daha sonra salon dışında partililere hitap eden Akşener, burada yaptığı konuşmada, "Elbette Başbakan Meral olacak. Onunla bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle. Başbakan Meral olacak" ifadelerini kullandı.Akşener, şöyle devam etti: "Ona buna yalvararak değil, onun bunun karşısında eğilerek değil millet iradesiyle, iradenizle."

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar özetle şöyle:

"Partimizin kuruluş dönemine gittim. O gün bize denmişti ki bu partiyi kuramazsınız, müracaat ederseniz 3 ay sonra evrakı alırsınız. Ama siz benim arkamda dimdik durdunuz. O evrakı o gün aldık biz. Çünkü siz buradaydınız siz burada olduğunuz için Türkiye'nin her yerinden kendi azığını kendi cebinden getirerek geldiniz. Allah cesurların, hakikatin, iyilerin yanında olduğu için o kadar haksızlığa rağmen buradayız. Ve ilk seçimde grup kurduk.

Sonra 1 Nisan oldu, hatırladınız mı? Kongre yaptık yine doldurdunuz. Yine devlet parası alamamışız. Burayı ve içerisini tıka basa şereflendirdiniz. Sonra abiler korktu apar topar bizi seçime götürdüler. Siz yine buradasınız. Bu gece kimse uyuyamayacak. Yine muhteremlerin rahatını bozdunuz. Bu irade o seçimde birinci parti çıkacağının iradesidir.

"ÖNCE BU UCUBE SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"
İYİ Parti cesurların, iyilerin, hak ve hakikatin yanında olanların partisidir. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle bütün zalimlerin karşısında dimdik durup irade koyanların partisidir. Elbette başbakan Meral olacak. Hem de onunla bununla pazarlık ederek değil, milletimizin iradesiyle partimiz birinci parti olarak, Başbakan Meral olacak. Siz istediğiniz için olacak. Ona buna yalvararak değil, onun bunun karşısında eğilerek değil. Önce bu ucube sistemi değiştireceğiz. Sonra da elbette İYİ Parti Genel Başkanı, Başbakan Meral olacak.

Bir adım attık bir şey değişti her şey değişti. Eziyetin karşısında dimdik durarak, iftiraları yerle bir ederek bir şeyi değiştirdiniz her şeyi değiştirdiniz."

 
Başkan Tugay'dan öğrencilere mesaj: Kendinize de ülkenize de inanın!
 
Başkan Aksakal'dan İzmir'de açıklamalar: CHP'ye 'danışman' tepkisi!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Az Bilmiş 26 Aralık 2022 Pazartesi 11:53

Sayın yorumcu (Vatandaş) Bu konuda HEMFİKİRİZ. Bu zat ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR ÇAMUR. O Kılıçdaroğlu ona ödünç EŞŞEK verdi de. Ah ah ah. Allah bunları KAHRETSİN. ALLAH bunlara UYUZ HASTALIĞI versin. Ah kardeşim ah.

Yorumu oyla      7      3  
Vatandaş 25 Aralık 2022 Pazar 23:17

Az bilmiş tebrik ediyorum sizi aslında aslını ve doğru ve gerçek analiz yapmışsınız teşekkürler maalesef bu bayanı yaşımız gereği tanıyoruz,bakanlığı döneminden bir bürokrat böyle olmadığını söylesin,ayrıca uzun süre önce izmir valiliği yapmış Alaettin YÜKSEL bey bu bayanın bakanlık dönemini çok iyi bilir bu konuda seçmen geçmişini bilmediği için böyle demogoji yapıyor,aslında bu seçimden sonrasında gitmişti geri getirenlerin harcadı ve TBMM girmesi için ödünç milletvekili veren Kılıçdaroğlu suçlu ve onun için de elinden geldiğince engeller çıkarıyor,asla iktidarı tercih eden biri değilim ama malesef bu bayanda ahde vefa yoktur...

Yorumu oyla      10      3  
Az Bilmiş 25 Aralık 2022 Pazar 22:55

Yorumcu arkadaşlara selâm olsun. Bu AKŞENER'' in amacı şudur. Önce şunu yazayım. Akşener eski kıdemli kurt ve belden aşağıya vuran bir politikacıdır. Oda biliyor ki seçimi Erdoğan alacak. Hiç olmazsa diyor ana muhalefet lideri olayım diyor. Tüm hesabı budur. Ana muhalefet lideri olmak için, kandırdığı seçmenini KONSOLİDE etmek için elinden geleni ardına koymuyor. Kılıçdaroğlu'' yla kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor. İmamoğlu'' na gel İnce, git İnce İnce yaptı. Ya. Anladınız mı. Herkesi kullanıyor. Erdoğan ve Bahçeli hariç. Amacı İmamoğlu üzerinden elini güçlendirmek. Ne diyor. BAŞBAKAN olacağım. Hiç bilmez mi ki bunun mümkün olmadığını. Biliyor. Ama ona oy veren akılsız seçmeni kendine bağlıyor. Herkesin zeka seviyesi aynı değil ki.

Yorumu oyla      6      3  
Lombak 25 Aralık 2022 Pazar 21:06

90'lı yılarda oma Başbayan derdik.

Yorumu oyla      6      3  
Vatandaş 25 Aralık 2022 Pazar 19:33

Sayın Akşener,pazardaki ete soğan doğranmaz derler,önce seçimi kazan ondan sonra, ne çabuk unuttunuz cumhurbaşkanılığı seçiminde partinizden daha az oy aldınız ama yinede cılız istemeler ile genel başkanlık koltuğuna oturdunuz,kendinize görev biçmeyin...

Yorumu oyla      12      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Halkı dinlemeden yola çıkanlar hep başarısız oldu'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Türkiye Ormancılığında 98. Yıl' ...
İbrahim Kalın'dan Fransa'ya PKK tepkisi!
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, Paris'te çıkan olayları hatırlatarak, ...
AK Partili Kaya Karabağlar'da sahaya indi: Kentsel dönüşüm olmazsa olmazımız!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da gerçekleştirdiği ...
 
Gündem yoğun... Kabine yarın toplanıyor!
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ...
Bakan Özer'den ücretsiz yemek açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilmesine ...
Çiğli'deki Kılıçdaroğlu Doktrini buluşmasında mesaj seli
Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen ...
 
CHP İzmir’den bir istifa daha… Türkbay vekillik için yola çıktı
Cumhuriyet Halk Partisi’nde son tarihi 26 Aralık olarak belirlenen istifa ...
CHP İl Teşkilatı, Urla'da ev kadınlarıyla buluştu
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Urla ...
Memleket Partisi'nden üniversite öğrencilerine çağrı
Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz yapılacak olan genel seçimler ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva