HABERLER>POLİTİKA
22 Mayıs 2015 Cuma - 11:32

AK Partili Vekil İzmir’i yerden yere vurdu: 29 zehir zemberek mesaj

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten İzmir hakkında yaptığı açıklamalar tartışmalara neden oldu. İçten, “CHP’li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek” dedi. İçten kentin imar ve sosyolojik durumunu da değerlendirdi.

AK Partili Vekil İzmir’i yerden yere vurdu: 29 zehir zemberek mesaj

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Genel seçim öncesinde çalışmalara destek vermek amacıyla İzmir’e gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten temaslarını tamamladı. İzmir’de hemşeri dernekleri ziyaretleri ve adayların çalışmalarına katılan İçten, dönüşünde 29 maddelik “İzmir’den notlar” isimli açıklamalar dizisi paylaştı.

- CHP'DEN YAYLIM ATEŞİ, KENDİ PARTİSİ BİLE TEPKİLİ!..
 
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’den açıklamalarda bulunan İçten İzmir’i “Dünya’nın en büyük köyü” olarak nitelendirdi. İçten, “Yağmur yağdığında şehir yağmur suları tarafından işgale uğruyor ve şehir düşüyor. Şehrin her yerinde budanmayı bekleyen ağaçlar, kesilmeyi bekleyen kocaman olmuş sararmış otlar var. Şehrin her yanında gecekondular düzensiz yapılaşmalar kötü yollar düzensiz bir çevreye sahip. İzmir Büyükşehir Belediyesi yapmadığı yollara kavşaklara köprülere Atatürk resmi asarak konuyu değiştiriyor. İzmir'de eksik olmakla birlikte deniz kenarı ve ana halterler dışında bir düzenleme yok. İzmir belediyeleri, Bursa, Kayseri, Konya ve Ak belediyelerinin yaptığının 10’da birini yapsa İzmir değişir. Belediye Atatürk resimleri ile yapmadığı hizmetleri örtbas etmektedir” dedi.



AÇIK GİYİNMEK VE KAFAYI ÇEKMEK…
İçten, İzmir’in sosyolojik yapısı ve demografik durumu hakkında da analizler yaptı. İçten, “İzmir'de CHP’ye oy veren kitle, radikal militanvari davranmakta ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemektedir. Belediye hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırı teşkil eden sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır. Alttan gelen gençlik, değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişmekte ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi. CHP’li İzmirli Gençler özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek. Genelde İzmir’i ayakta tutan İzmir dışında buraya yerleşmiş Anadolu insanları. İzmir’e yerleşmiş Anadolu insanı hala değerlerimizi ve kültürümüzü korumaya çalışıyorlar kendilerini kutluyorum” açıklaması yaptı.


 
HAŞHAŞİLERİN BAŞKENTİ
İçten yaptığı açıklamada Kürt adaylar ve seçmenin önemine de dikkat çekti. Bu konuda da değerlendirme yapan İçten, “Doğudan gelen Kürt kardeşlerim çalışkan değerlerine sahip misafirperver ve ülkesine sahip çıkan insanlar. Allah'ın bize büyük bir nimeti olan bu şehri CHP yaşanmaz hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Diyarbakır'da İçin HDP belediyeler ne anlam ifade ediyorsa, İzmir içinde CHP aynı şeyi ifade ediyor. HDP Kürt baascısı, CHP ise Türk baascısı… Aralarında dil farkı dışında hiç bir fark yok. Kafa aynı kafa” ifadelerini kullandı. İçten ayrıca, “Haşhaşilerin başkenti İZMİR… Neden acaba ? İzmir'deki CHP’lilerin AK Parti’ye, muhafazakarlara, dindarlara farklı görüşlere ve yaşam tarzlarına hiç saygıları yok. Acilen bu şehirde yaşayan demokrat ve inançlı insanların çok çalışarak bu şehrin yönetimini ele geçirmeliler” dedi.


 
SOSYOLOJİK ARAŞTIRMA İSTEDİ
AK Parti’nin genel seçimlerde İzmir’den aday gösterdiği Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun İzmir için şans olduğunu belirten İçten, “İzmir AK Parti Milletvekili adayları harıl harıl çalışmakta İzmir'e katacakları çok hizmetler olacaktır. Özellikle Kürt vekil adaylardan Savcı Sayan ve Necip Nasır azimle ve büyük bir inançla çalışmaktadırlar. İzmir'de CHP teşkilatı ve belediyeler Ak Parti afişlerini toplamakla meşkul. CHP’li belediyeler yatırım yapanlara zorluk çıkarmakta ve imar düzenlemesi ruhsatlar ile ilgili zülüm etmektedir. CHP’li belediyelerin zulmünden dolayı yatırımcılar başka illeri tercih etmektedirler. Garip olan tüm bu olumsuzluklara halkın geneli katılırken CHP'den de vazgeçmemeleri sosyolojik bir araştırma konusudur” dedi.
 
İçten ayrıca ziyaretleri boyunca yaptığı temaslardan fotoğraflar paylaştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 30 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 23 Mayıs 2015 Cumartesi 00:08

kentkart eskisi gibi kullanılmaya devam edecek, kalktığı filan yok, yeni sürülecek kartla beraber kullanılmaya devam edilecek ve 90 dakika devam edecek. haberi doğru okuyunuz....

Yorumu oyla      12      5  
ANIL KOÇ 22 Mayıs 2015 Cuma 19:08

SİZE Mİ KALDIK ANADOLUNUN BAGRIYANIK İNSANLARI..SİZMİ ÖGRETECEKSİNİZ AİLENİZ KAPALI DİYE TÜM ÜLKEYİ SUÇLAYAMASINIZ BİZ SİZİ SUÇLAMIYORUZ DEGERLERİNİZE SAYGI DUYUYORUZ ..HAŞŞAŞİ NE DEMEK BİZ BİLMEYİZ ALLAHA VE PEYGAMBER EFENDİMİZİ,N YOLUNDAYIZ.. SİZİ KINIYORUZ BU PARTİNİN 2011 2014 SEÇMEN OLARAK OY VERDİK ŞİMDİ ASLA ASLA

Yorumu oyla      44      8  
22 Mayıs 2015 Cuma 18:57

Akıl fukarası adam. Kapına bağlamazsın gitmiş milletvekili olmuş. Tövbe, tövbe...

Yorumu oyla      44      7  
22 Mayıs 2015 Cuma 18:53

Aziz Başkan hesabını sorar :))) Teleferik açılışında gürler artık :)) CHP'nin ekmeğine resmen yağ sürmüş :)))

Yorumu oyla      41      8  
22 Mayıs 2015 Cuma 18:16

Şu adamı boş verin de 1 Haziran itibari ile artık kentkart İzmir'de olmayacak. Sitelerinden veda mesajlarını da yayınlamışlar. Sistem değişiyor :)

Yorumu oyla      26      9  
Deniz Yılmaz 22 Mayıs 2015 Cuma 17:23

Adam resmen kin kusmuş. Gerçek İzmirli hala oy mu verecek bunlara?

Yorumu oyla      51      9  
Aydın 22 Mayıs 2015 Cuma 17:23

Allah size akıl fikir versin, başka söyleyecek bir şey yok.

Yorumu oyla      49      9  
levent 22 Mayıs 2015 Cuma 17:08

Bu nasıl bir söyle , nasıl bir kin , nasıl bir kutuplaşma , nasıl bir yaşam tarzına müdahale ve nasıl bir mantık yapısı.... Söylenecek o kadar çok kelime varki ya milletvekili sen birleştiricimisin yoksa bir bölenmisin " kürt milletvekili adayları " ne demek ... boşanma çokmuş imam nikahı yapıp bir kaç kişi ile mi yaşasınlar ... eğlenmeği kafa çekmek ne demek ... sen nerde yaşıyorsun kimin milletvekilisin ne amaçlıyorsun oy uğruna bu nasıl bir duruş ayıp ve ihanet bir arada .... Akp oy vermiştim ve vermeyi düşünüyordum .... sen ve senin gibiler yüzünden oyumu haram ediyorum ... utanıyorum ....

Yorumu oyla      49      9  
ahmet 22 Mayıs 2015 Cuma 15:00

İzmirden tamamen ümidi kesmişler belli.Bu kadar hakaretten sonra oy mu bekliyorlar.

Yorumu oyla      71      12  
Ozzy 22 Mayıs 2015 Cuma 14:41

Garip olan sensin Milletvekili kardeş

Yorumu oyla      70      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye’den AB’ye büyük vize resti!
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Bizim için ...
CHP'li Güven'den Bakan'a 'personel' sorusu
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven kadrolu ve hizmet alımı yoluyla ...
Babacan'dan sert çıkış: Bizim aramızda da...
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin 2001’de olduğu gibi yeni ...
 
Erdoğan sürprizini açıkladı: Diyanet İşleri Başkanı'na...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşlerine yönelik müjdesini ...
Bakan Yıldız’dan Yüksel’e sert Soma yanıtı: Okuma özürlü
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Soma’da yaşanan maden faciasından ...
Erdoğan'dan CHP'nin 'mega projesi'ne ilk yorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin bugün açıkladığı 'Merkez Türkiye' projesi değerlendirdi.
 
Flaş! 'Meydan savaşı'nı Erdoğan kazandı
İlçe Seçim Kurulu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vermediği meydanı İl Seçim Kurulu verdi.
Erdoğan: Yarın bir müjde duyabilirsiniz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da Nissibi Köprüsü'nün açılışında ...
Bakan Yıldız Karaburun’da RES açtı: TANAP’ta son durum, muhalefete mesaj
İzmir'in Karaburun ilçesinde rüzgar enerjisi santralin açılış töreninde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva