HABERLER>POLİTİKA
25 Ekim 2018 Perşembe - 10:37

AK Partili Şengül'den 'kamp' mesajları: Adaylar için tarih verdi!

Çok verimli bir kamp geçirdiklerini söyleyen İl Başkanı Aydın Şengül, teşkilat olarak İzmir’de çok iyi bir hava yakaladıklarını da belirtti. Şengül, "1 Ocak’a kadar adaylarımızı da netleştirerek, sahaya tam olarak hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Stratejimizi de netleştirerek, parti olarak potansiyelimizi ortaya koyacağız” dedi.

AK Partili Şengül den  kamp  mesajları: Adaylar için tarih verdi!

AK Parti İzmir İl teşkilatında, yerel seçim öncesindeki çalışmaların detaylı olarak ele alındığı ve ilçelerle ilgili de istişarede bulunulduğu “kamp” sona erdi.

Çok verimli bir kamp geçirdiklerini söyleyen İl Başkanı Aydın Şengül, teşkilat olarak İzmir’de çok iyi bir hava yakaladıklarını da belirterek, “İzmir’de vatandaşlar, CHP’li belediyelerden yılmış durumda... CHP’liler de artık birçok şeyin farkında. Yeter ki biz inanalım, başarılı olmamıza hiçbir engel yok” dedi.

Pazartesi günü başlayan ve Özdere’de gerçekleştirilen “Yerel seçimlere hazırlık kampına” il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yürütme kurulu üyeleri de olmak üzere yaklaşık 250 kişi katıldı. Kamp sırasında Başkan Şengül; ilçe başkanları, belediye başkanları ve ilçe koordinatörleriyle tek tek bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. Kampta, il başkan yardımcıları da sorumlu oldukları birimlerle ilgili faaliyetlerini partililere anlattı. Ayrıca Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan da çalışmalarına ilişkin bir sunum yaptı.

HAMZA DAĞ YALNIZ BIRAKMADI
Dün (çarşamba) akşam saatlerinde yapılan kamp değerlendirme toplantısı ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Dağ, tüm teşkilata sonuna kadar güvendiğini belirterek, İzmir’de başarılı olunacağına olan inancını paylaştı. Dağ, ayrıca mevcut belediye başkanlarının da ilçelerinde çok önemli hizmetleri hayata geçirdiğini sözlerine ekledi.

1 OCAK’A KADAR ADAYLAR NETLEŞECEK
Kampa ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Kampımızda, ilçe başkanlarımız ve koordinatörlerimizle birlikte son değerlendirmeleri yapıp, notlarımızı aldık. Buradaki çalışmalarımızın neticesini de pazar günü yapacağımız il danışma toplantısında teşkilatımızla paylaşacağız. Şu anda ilçelerle ilgili mevcut durumdan çok memnunum. 1 Ocak’a kadar adaylarımızı da netleştirerek, sahaya tam olarak hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Stratejimizi de netleştirerek, parti olarak potansiyelimizi ortaya koyacağız” dedi.

BU KADRO İZMİR’İ UÇURUR
AK Parti olarak, diğer partilere göre her bakımdan çok önde olduklarını ifade eden Şengül, “Diğer partiler, kendi içinde birbirleriyle boğuşurken, biz tüm ilçelerimizde birlik ve beraberliğimizi çoktan sağladık. Çatışma ve gruplaşma, hiçbir teşkilatımızda yok. İnşallah böyle de devam edeceğiz. İzmir’de çok iyi bir hava yakaladık. İzmir’de, bizden beklentileri de arttırdık. İzmir'de vatandaşlar, CHP'li belediyelerden yılmış durumda... CHP'liler de artık birçok şeyin farkında... İzmir’de çok iyi işler yapacağız. Bunun için her bir arkadaşımıza ihtiyacımız var. Çok potansiyelli bir kadromuz var. Yeter ki inanın, bu kadro İzmir’i uçurur” dedi.

Şengül, şöyle devam etti: İl başkanlığı olarak hedefimiz, aralık sonuna kadar adaylarımızı belirlemek. Ayrıca kasım ayının sonuna kadar tüm ilçelerde meclis üyeliğiyle ilgili çalışma da yapılacak. Başvuru yapılmasını beklemeyeceğiz. Her ilçede bir mahalle temsilcisi, seçilecek yerden meclis üyesi adayı olacak. Gençlerden ve kadın kollarımızdan arkadaşlarımız da bulunacak...

 
Başkan Kocaoğlu'ndan Bergama mesajları: Kendim gibi biri gelsin istiyorum!
 
Trampolin cimnastiğe Bornova damgası
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ak Sevda 25 Ekim 2018 Perşembe 18:22

Gaziemire Adnan Yüksel''i ikna edip Aday yapın arkanıza yaslanın seçimi kazanın

Yorumu oyla      11      6  
vatandas 25 Ekim 2018 Perşembe 17:25

karabaglarda partili ady istiyoruz ...kaymakam aday olcakmış inşaalh böyle bir hata olmaz..bilal dogan adayımızdır yada necip kalkan partili olmalı aday

Yorumu oyla      11      6  
volkan 25 Ekim 2018 Perşembe 14:08

izmiri almak için kamp yapmanıza gerek yok ne konuştunuz yatırım yapmadan para harcamadan izmiri nasıl alabiliriz diyemı toplantı yaptınız ..söz verdıklerınızı yapın izmirli geregini düşünür!!!

Yorumu oyla      15      7  
Lombak 25 Ekim 2018 Perşembe 13:01

Türkiye ortalamanız olan %32''yi bir geçin de önce İzmir''de... bunları 2023''ten sonra düşünürsünüz. Bu adaylarla olmaz.

Yorumu oyla      15      6  
Gürkan 25 Ekim 2018 Perşembe 12:22

AKP kadroları ülkeyi uçurdu(!), şimdi de sıra İzmir'e gelmiş :)

Yorumu oyla      15      7  
Seydiköylü 25 Ekim 2018 Perşembe 11:29

Köy Nazmi Yılmaz’ı gaziemire chp yine iktidar olsun yazık bu adamın gitmediği parti kalmadı hala daha bundandı medet umuyorsunuz göçmenler yozgatlıya oy verirmi hiç başkan yozgatlıların yoğun olduğu yerde göçmen koysan ona verirmi yozgatlılar allah aşkına yazık ettiniz gaziemire

Yorumu oyla      14      6  
GAZİEMİR 25 Ekim 2018 Perşembe 11:18

maşallah sanki spor takımı, iyi kamp GEÇİRMİŞLER.!

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de şok: İki kurucu istifa etti!
İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan ve Emine Erdoğan Aydoğdu parti üyeliklerinden istifa etti.
CHP'nin İdris Abisi 'Bergama için varım' dedi
CHP Bergama İlçe eski Başkanı ve 27’nci Dönem CHP İzmir Milletvekili Adayı ...
Muharrem İnce'den İstanbul adaylığı açıklaması
Muharrem İnce, programda gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. İnce, İstanbul ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Hep çapa yaptı, hem tarlada hem CHP’de!
Mehmet KARABEL yazdı... Hep çapa yaptı, hem tarlada hem CHP’de!
Emeklilikte yaş önergesi 2. turda reddedildi!
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerge Genel Kurul'da reddedildi.
AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP'nin Ankara için ...
 
MHP'li Enginyurt'tan 'Melih Gökçek' mesajı
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, eski Ankara Büyükşehir Belediye ...
Erdoğan,Prens Selman ile telefonda görüştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi ...
Emeklilikte yaşa takılanlar için gelişme!
Emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili İYİ Parti'nin verdiği araştırma ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva