HABERLER>POLİTİKA
9 Ocak 2024 Salı - 12:50

AK Partili Saygılı'dan yerel seçim mesajı: Hedefimiz 30 ilçe ve Büyükşehir’i almak!

AK Parti İzmir il Başkanı Bilal Saygılı, haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısında önemli mesajlar verdi. Yerel seçim hedeflerini 30 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini almak olarak işaret eden Başkan Saygılı, aday bulamadıklarına yönelik iddialara da yanıt verdi.

AK Partili Saygılı dan yerel seçim mesajı: Hedefimiz 30 ilçe ve Büyükşehir’i almak!

Konuşmasında ayrıca CHP’nin Bornova Anadolu Lisesi arazisinde yapılacak anaokulu projesiyle ilgili asılsız dayanaklarla çıkış yaptığını vurgulayarak başlayan Saygılı, “İşi gücü bıraktılar, kuyuya bir taş attılar. Ancak, şovmenlikten öteye gidemediler. İzmir’i yine hakir görerek, nasıl olsa bize inanırlar diyerek yapay bir krizden siyasi medet umdular; buna sığındılar ama yalanları belgeleriyle ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

İzmir’i kimse yabana atmasın!
İzmir’in çok özel bir şehir olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sözlerini şöyle sürdürdü;

“İzmir’de özellikle son 5 yılda gözle görünür hizmet ve yatırımların tümü AK Parti’nin, merkezi idarenin eseridir. Halkın bunu görmediğini düşünen yanılır. Belediyeciliğin ulaşım, trafik, temizlik, alt ve üst yapı gibi temel hizmetlerinden, hizmetin ABC’sinden sınıfta kaldılar. Sokağın karnesi ortada; halkın bezginliği, isyanı ortada. İzmir’i, yıllardır özellikle değerlerini kullanarak zapt-ı rapt altına almaya çalışıyorlar. Gelinen noktada yaşadıkları telaşı hep birlikte görüyoruz. Son düzlükte, yalan yanlış bilgilerle, reklamlarla göz boyamaya çalışıyorlar. 5 yılda yapmadıklarını son üç aya sıkıştırmaya çalışıyorlar. Merkezi idareyi suçlayarak, açıklarını kapatmaya çalışıyorlar. Ama, İzmirlinin aklını kimse yabana atmasın. İzmir görür, İzmir sabreder ve İzmir canına tak ettiğinde değiştirir. Bu yakın tarihle sabittir.” Saygılı, toplantıda il ve ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezi alt yapı çalışmalarını da masaya yatırdı. Teşkilatın tüm çalışmalarını tamamladığını, her ilçenin yerel hizmet eksiklerine, ihtiyaçlarına hâkim olduklarını vurgulayan Saygılı; yürütmenin de sahaya inerek sorumluluk alanlarında çalışmalarını hızlandırmasını istedi.

Aday profillerimizi İzmir tarif etti
“İzmir’in; belediyelerinden şikâyetlerini, ilçesinin geleceğine dair beklentilerini, bir belediye başkanında olmasını istediklerini biliyoruz. Çünkü, onlarla birlikteyiz, kendilerine sorduk. Raporlarımızı tutarak Genel Merkezimizle paylaştık” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şunları söyledi;

“Hani, aday bulamadılar diyorlar ya; AK Parti olarak İzmir'de, şehrimizin dinamiklerine, ihtiyaçlarına ve geleceğine uygun bir Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla çıkacağız. Amacımız bellidir: İzmir'de yaşayan her bir bireyin sesine kulak vermek ve şehrimizi daha ileriye taşımak. İzmir'in tüm renklerini ve dokusunu yansıtan bir aday üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde adaylık sürecine ilişkin takvim işliyor ve kıl, kırk yarılıyor. Aday adaylarının ne kadar çok olduğu değil; adayların bir işin uzmanı, birikimli ve güvenilir kişiler olması önemli. Özlenen belediyecilik anlayışını, hizmet siyasetini özümsemiş olması önemli. Halkın içinden gelmesi, şehrin ve yola çıktığı ilçenin sorunlarını biliyor olması, başarı hikâyelerinin olması, millete hizmet sevdasına sahip olması önemli. Gerisi laf-ı güzaf. Bizi önümüze bakacağız. Kim ne derse desin; İzmir’e hak ettiği ve özlediği belediyeciliği sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Büyükşehirler, kaptandır; mürettebatı, yolcuları onlar taşır; hedefe ulaştırır. Merkezi idare ile uyumu önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımız; İstanbul ile birlikte 11 büyükşehir, 15 ilimizin belediye başkan adayını açıkladı. Partimiz, İzmir için de en doğru kaptanı belirleyecek; 30 ilçemizi de en doğru isimlere teslim edecektir.”

İstanbul ve Ankara’daki emanetleriyle birlikte İzmir’i de alacaklarını söyleyen Başkan Saygılı, “Sayın Murat Kurum, değerli bakanımız; başarılarıyla, çevre ve şehircilik alanındaki eserleriyle kendisini kanıtlamış bir hizmet adamıdır. İzmir’i de bu nitelikte adaylarla sırtlanacağız.  Çeyrek asırlık çile sona erecek.” dedi.

BAL yalanını, Örnekköy’ü aklamak için kullandılar
CHP’nin Bornova Anadolu Lisesi'nin bulunduğu alanda Milli Eğitim Bakanlığı'nca temel kazı çalışmalarına başlanan anaokulu için ‘ağaçların kesildiği ve Suriyeli mülteciler için kullanılacağı’ yönündeki açıklamalarına da değinen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadeleri kullandı:

 “Ne yaptıklarından, ne yapmadıklarından habersizler. Laf olsun, torba dolsun, şov olsun yeter! Mühürleyecek inşaat yok, ama birbirlerine yaranmak için ahkâm kesmeye kalktılar. Projeye kendilerinin de onay verdiği ortaya çıktı. Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'nun uygunluk kararının yer aldığı belgede Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanının da imzası var.  İlçe belediye başkanları ise ağaç kesilmediğini ve verdiği onayı belgesiyle itiraf etti. Yürüttükleri Örnekköy kentsel dönüşüm inşaatında eksik demir, hatalı beton kullandıklarını rapor eden ekip, anaokulu projesine onay veren ekip. Genel başkanlarından büyükşehir başkanlarına; Örnekköy hezimetinden kendilerini aklamak için yapay bir krizden medet umdular, ayaklarına dolandı. Yalanla yanlışla olmuyor işte bu işler. Her açıklamalarının, yaptıklarının altında bir çapanoğlu var. İzmir kamuoyunu yanıltarak prim yapmaya çalıştılar, olmadı. Maskeleri yine düştü. İzmirlilerin artık, algılarıyla oynamak isteyenlerin bu hamlelerine karnı doydu.”

 

 
Alperen Sakin davasında karar!
 
Bergama'da Unesco Alan Başkanlığı’nın internet sitesi kuruldu
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dünyalı 10 Ocak 2024 Çarşamba 09:11

masa başında oturup maval okumanın tipik örneği

Yorumu oyla      2      2  
baran 10 Ocak 2024 Çarşamba 08:14

Alışmışlar pisliğe bence bırakın kendi hallerine. Bunlar da sersemlik karargah kurmuş. Köpek gzedirip ağzı açık gezmeye alımışlar. Nezaketle ciğerleri sökülüyor anlamıyor hödükler. Allah korusun bir deprem olsa ne Karşıyaka kalır ne Güzelbahçe çünkü çok eski yapılar var ve zemin tam bir bataklık çoğu yerde. Bence de Ak parti kazanmasın büyük vebal altına girmemiş olsun. Bak bu yazdıklarımı birileri iyi kazısın kafasına kafa varsa tabi.

Yorumu oyla      3      2  
Ergün Tasdemirel 9 Ocak 2024 Salı 19:33

Sayin başkan,ufak atta civcivlerde yesin.????

Yorumu oyla      3      3  
Bülent Işık 9 Ocak 2024 Salı 18:37

Karşıyaka,Narlıdere ve Güzelbahçe çok iddialı olmuş. 30 ilçeyi kazanmak ancak balıklar kavak ağacına çıkarsa olur.

Yorumu oyla      4      3  
ANTİ-Usednapkineater 9 Ocak 2024 Salı 16:36

You are so cute(!) and small maaaan..

Yorumu oyla      6      3  
izmirli 9 Ocak 2024 Salı 16:12

tam gülücem bi tavuk gıdaklaması duyuyorum.. aaa... darı ambarı boş:)))

Yorumu oyla      7      3  
9 Ocak 2024 Salı 15:38

:)))))

Yorumu oyla      5      2  
gültepeli 9 Ocak 2024 Salı 14:37

aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş sizinkide o misal saygılı

Yorumu oyla      11      2  
troller 9 Ocak 2024 Salı 14:33

Mehmet veya diğer 50 ismi olan arkadaş, caps lock açık kalmış. Her yorumun büyük harfli.

Yorumu oyla      6      2  
MEHMET 9 Ocak 2024 Salı 13:35

SON DURUMLAR ÖYLE GÖSTERİYORKİ YEREL SEÇİMLERDE İZMİR VE ÇEVRESİNDE BİR HAREKETLİLİK VE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLUCAK VE İNŞALLAH BİZ VATANDAŞLARDA BU DEĞİŞİMDEN MEMNUN OLACAĞIZ İNŞALLAH VE SON SÖZÜM YAPARSA AK PARTİ YAPAR............

Yorumu oyla      4      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de ‘Tandoğan’ hazırlığı
Ankara Tandoğan Meydanı’nda ‘Adalet’ mitingi yapmaya hazırlanan Cumhuriyet ...
CHP'li Kılıç'tan 10 Ocak mesajı: Kutlama değil matem günü
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ...
İYİ Parti'den istifa iddialarına yanıt!
İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Meral Akşener'in 31 Mart seçimlerinde, ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... İYİ Parti CHP için nasıl 'iyi kaybettiren' olur?
Mehmet KARABEL yazdı... İYİ Parti CHP için nasıl 'iyi kaybettiren' olur?
Araştırmacı Yaldız’dan AK Parti panoraması: İzmir’de aday sayısı 2‘ye düştü!
İntegral Araştırma Koordinatörü ve Gazeteci Ümit Yaldız, AK Parti Genel ...
İYİ Parti'nin Manisa adayı belli oldu
İYİ Parti'nin 5 büyükşehirdeki belediye başkan adayları belli oldu. Buna ...
 
DEM Parti ön seçim sürecine başlıyor
DEM Parti, 13-14 Ocak tarihlerinde 90 seçim bölgesinde adaylarını belirleyeceği ...
Büyükşehir aday adayı Atila: İzmir için adayda işbirliğinde birleşmeliyiz
 İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ortak akıl buluşmalarına ...
DEVA Partisi’nden yerelde ittifaka açık kapı!
DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, “Biz kendi logomuzla çıkmayı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir'i dünyaya asıl onlar tanıtıyor ama...
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva