HABERLER>POLİTİKA
13 Şubat 2023 Pazartesi - 23:10

AK Partili Polat’tan Başkan Sandal’a cevap

Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili hükümete eleştirilerine yanıt veren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat "Serdar Sandal’ın gün geçtikçe şirazesi kaymaya devam ediyor.’’ diyerek tepki gösterdi.

AK Partili Polat’tan Başkan Sandal’a cevap

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, hem İzmir depreminden sonra yaşanan sürece hem de Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremle ilgili hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a cevap verdi.

BAŞKAN SANDALDAN DEPREM ÇIKIŞI: DEVLET VAR, HÜKÜMET YOK!

CHP'Lİ GÜLTEKİN'DEN AK PARTİLİLERE 'SANDAL' YANITI

AK Parti hükümetlerinin her doğal afetten hemen sonra milletinin yanında olduğunu belirten AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ‘’Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kendi yapamadıkları üzerinden hükümetimizi eleştirmeyi kendine görev edinmiş durumda. Devletimiz nasıl İzmir depreminin hemen ardından İzmir’de olduysa, Elazığ, Van depremlerinin hemen ardından oralarda olduysa, Giresun’da selde, Muğla’da yangından sonra hemen o bölgelerde olduysa, asrın felaketinin olduğu, 10 ilimizi etkileyen büyük depremin ardından da devletimiz tüm unsurları ile seferber oldu. Depremin etkisi dünyada kara üzerinde olmuş en büyük depremlerden biriydi ve çok büyüktü. Ülkemiz bu kadar yıkıcı bir depremle ilk defa karşılaşmıştı ve buna rağmen her bölgeye ulaşmak için canhıraş bir mücadele verildi. Ancak, bunu kavrama kabiliyeti olmayan Sandal, yine yaptığı en kolay şey olan, ‘hükümet yapamadı’ demekle yetindi. Kendisinin anlama ve kavrama yetisi yok biliyoruz lakin, 21 yıldır AK Parti hükümetleri eser ve hizmet siyasetini milletimize ulaştırırken, doğal afetlerle mücadelede Devletimizin her bir kurumunu aktif bir şekilde çalıştırmıştır.’’ dedi.

'Bayraklı’ya bir çivi dahi çakmadı'
Başkan Polat sözlerini şu şekilde sürdürdü, ‘’Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, yaşanan büyük depremi algılayamamış ki İzmir depremi ile Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremi kıyaslayıp, İzmir’de deprem sonrası neler yaptıklarını anlatmış. Bayraklı’mızın belli bir bölgesinde yıkımların olduğu 30 Ekim 2020 depreminde bile gördük ki, ulaşım kitlendi. 13 milyonu etkileyen bir depremle İzmir depremini kıyaslamak ve oradan ölçütler vermek akıl tutulmasıdır! Kendileri yerel yönetimler olarak, neredeyse 2 buçuk yıl geçen depremin ardından ne yaptı? Koskoca bir hiç! Belediye Başkanlığı koltuğunda 4 yıldır oturuyor. Peki Bayraklı’nın imar planları ne oldu? 4 yıldır yenilemeye çalışıyor, kat ettiği mesafe Adalet Mahallesi ve 60 hektarlık bir alan. Bu yerlere ise kendi arka bahçeleri olan odalar, yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurdu! Geldiğinden beri imar yenilemesi bile yapamadı. Sandal, 4 yıl boyunca Bayraklı’ya bir çivi dahi çakmadı. Çıkıp, yapılanları görmezden gelerek, bol kesen eleştirmeyi ise çok iyi beceriyor.!’’ ifadelerini kullandı.

'Sandal’da ne utanma ne de arlanma var!'
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ‘’Sayın Sandal’ın akıl almaz iddiaları o kadar uçuk ki, söylediklerini kulakları bile duymuyor anlaşılan. ‘Araplar, rezerv alanın üstünde emlakçılarla birlikte helikopterle geziyor’ demiş. Sandal’da ne utanma ne de arlanma! Bırakın Arapları, depremzede dışında bir kişiye oradan ev verildi mi onu gösterin? Gösteremezler, çünkü yok. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Şayet ispat edemezse müfteridir. Serdar Sandal’ın gün geçtikçe şirazesi kaymaya devam ediyor. CHP zihniyeti ‘Yapma, yapana da mani ol’ düsturu ile hareket ediyorlar. İzmir depreminden sonra 2 yılda 5 binin üzerinde konut yapıp, depremzedelerimize verdik. Bu yapılanları hazmedemiyorlar. Kendileri ise deprem anıtından başka bir şey yapmadı!’’ dedi.

 
Kurum: Ay sonunda inşaatlara başlayacağız!
 
Bayraklı’da yüksek gerilim: Karşılıklı sert sözler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den 'seçim' açıklaması!
İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, kamuoyunda ...
Başkan Sürekli'den yardım raporu: 147 TIR bölgeye gönderildi
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kahramanmaraş depreminin ...
Başkan Aslanoğlu'ndan Vali Köşger'e 'afet' ziyareti... 'Her türlü göreve hazırız!'
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret eden CHP İzmir İl ...
 
Kılıçdaroğlu: Soyguna izin vermeyeceğiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) ...
Deniz Baykal'ın cenaze töreni belli oldu
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın cenaze programı belli oldu. Baykal, ...
'Tek güvenlik sorunu yağmacılık değil yalancılıktır'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depreme ilişkin ...
 
AK Parti ve CHP arasında 'deprem' polemiği!
Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası tüm siyasi partiler afet bölgesinde ...
‘Sistem çürümüştür’ diyen Soyer’e Sürekli’den yanıt: Doğal afet istismarcılığı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye ...
CHP’li Bakan: Deprem bölgesinde iki kardeş aranıyor!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Adıyaman'da dün enkazdan sağ kurtarılan ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva