HABERLER>POLİTİKA
13 Aralık 2021 Pazartesi - 12:04

AK Partili Kırkpınar’dan kentsel dönüşüm çıkışı: İzmir, CHP’nin insafına bırakılmadı!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP’li Belediyeler tarafından ortaya atılan kentsel dönüşüm dosyalarının bakanlıkta bekletildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve hükümet olarak İzmir’i CHP zihniyetinin insafına bırakmadıklarını  söyledi.

AK Partili Kırkpınar’dan kentsel dönüşüm çıkışı: İzmir, CHP’nin insafına bırakılmadı!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, yıllardır CHP tarafından yönetilen İzmir’de tarihinin en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatarak, 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan konutları depremzedelere teslim ettiklerini vurguladı.

2022 yılında da evine kavuşmayan tek bir depremzede kalmayacağını belirten Kırkpınar, hükümet olarak İzmir’i CHP zihniyetinin insafına bırakmadıklarını sözlerine ekledi.

Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı ile Türkiye’de şehircilik çalışmalarını hayata geçtiğini dile getiren Kırkpınar, bu çalışmaların da AK Parti hükümetleri döneminde yapıldığına dikkat çekti.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de sosyal bir devlet olmanın gereğini yerine getirdiklerini söyleyen Milletvekili Kırkpınar, “İzmir’de kentsel dönüşümü siyasi risk gören CHP zihniyetinin, mahkemeler ile her türlü engellemelerine rağmen 21 bin konut yapıp, deprem sonrası İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirerek güzel İzmir’imize hizmetlerimiz devam edecek. Bakanımız Sn. Murat Kurum’un da ifade ettiği gibi; Mağrur İzmir'i, Mağdur İzmir yapanlar, güzel İzmir’in güzel insanlarından gereken cevabı alacaktır. Birileri İzmir’in tercihi ve teveccühü ile ilgili olarak karar vermeye kalkarken, bizim vefakâr İzmirli hemşerilerimiz İzmir’i mağrurken mağdur hale getirenleri asla unutmayacaktır” ifadelerini kullandı.

İzmir’de kentsel dönüşüm dosyalarının bakanlık tarafından bekletildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Kırkpınar, “CHP tarafından İzmir’de yapılması planlanan çalışmalar maalesef CHP’li belediyeler tarafından gerek mahkeme kanalıyla gerekse çeşitli gerekçelerle engellenmektedir. Bunu da İzmirliler çok iyi bilmektedirler. Ancak İzmir ile ilgili hiçbir dosya hiçbir bakanlığımız da bekletilmemektedir. Kendi açıklarını kapatmak için hükümetimize çamur atıp, bahanelerle hemşerilerimizi kaderine terk edenler bilmelidirler ki biz 20 yıldan beri milletimizin her zaman yanında olup, verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve bundan sonra da her zaman milletimizin yanında olup, milletimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 
3 kuştan 1’i Gediz’de doğuyor
 
TIR şoförünün yol arkadaşı 'kedi'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kimse kimseyi kandırmasın 13 Aralık 2021 Pazartesi 13:27

İzmir'de kentsel dönüşümde ne belediye ne de bakanlık yeterli sayıda proje yapmadı. Yapılan iş belli. Tarihin en büyük dönüşümü de buysa vay halimize. Depremde yıkılmış binanın yerine, yeni bina yapmak çok zor bir şey mi? Kentsel dönüşüm bu mudur? Yıllardır müjde üstüne müjde verilen 540 hektarlık Karabağlar dönüşümü ne oldu? Kültürpark kadar yeşil alan olacaktı? Nerede? Herkes kendi kafasına göre bina yapıyor. Gelişmiş şehirlere bir bakın bakalım nasıl gelişmiş, mimarisi nasıl?

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Başkanlar Kayseri yolcusu
Cumhuriyet Halk Partili ilçe ve büyükşehir belediye başkanları CHP Genel ...
CHP'li Beko: Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar!
MTV zammını yüzde 36,2’den  yüzde 25'e düşürülmesindeki asıl amacın TÜİK'in ...
AK Partili Nasır'dan, Özgür Özel'e cevap: 'Ceketimi koysam seçilir' dönemi bitti!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Cumhuriyet ...
 
İzmir'de oyları toplayan Mustafa Kemal!
İzmir'de oyları toplayan Mustafa Kemal!
Altun: Dezenformasyonla ile mücadele etmek çok hayati
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası ...
CHP’li Özel’den Bakan Kurum’a İzmir yanıtı: Aday ol boyunun ölçüsünü al!
İzmir üzerinden CHP’yi eleştiren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği ...
 
Sağlıkçıların özlük hakları tekliften çıkarıldı
TBMM Genel Kurulu'nda sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin düzenlemeleri ...
AK Parti Teşkilat Akademisi sona erdi
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
MHP İzmir'e toplu katılım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığına katılımlar sürüyor. ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva