HABERLER>POLİTİKA
14 Temmuz 2022 Perşembe - 13:15

AK Partili Kırkpınar’dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. 

AK Partili Kırkpınar’dan 15 Temmuz mesajı

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016’da devletimizi parçalamaya yönelik hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ve demokrasi zaferinin 6. yıl dönümünün idrak edildiğini kaydeden Kırkpınar,  “Devletimizin birçok kurum ve kuruluşu ile Kahraman ordumuzun içine sızan FETÖ’cü hainler tarafından 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişimi esnasında hiçbir düşmanın ve düşman devletin dahi cesaret edemediği bir alçaklığa başvurulmuştur. 15 Temmuz Darbe kalkışması milletimizin sarsılmaz iradesi ile bertaraf edilmiş, asrın en büyük ihanetine karşı asrın en önemli zaferi olarak tarihteki yerini almıştır.?Fetullahçı Terör Örgütü tarafından tarihimizin en karanlık hadiselerinden biri olarak kayıtlara geçen 15 Temmuz işgal girişimi sırasında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve önderliğinde harekete geçen yüce milletimiz tankın, uçağın, helikopterin ve tüfeğin karşısına sadece imanı, inancı, yüreği ve cesaretiyle dikilmiş, o karanlık gecenin sabahını aydınlığa çevirmiş ve ihanet girişimini şanlı bir direnişle bertaraf etmiştir. Söz konusu vatan olunca dün nasıl Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı'nda milletimiz 7 düvele karşı koyup destanlar yazmışsa, 15 Temmuz’da da aynı ruh ve aynı inançla kurşunlara ve tanklara kendisini siper ederek yeni bir destan yazmıştır.? Bin yıldır vatan kıldığımız bu aziz topraklar birliğimizin ve dirliğimizin teminatıdır.?Bugün bizlere düşen, tarihimizden aldığımız güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşımak için birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam etmektir.?15 Temmuz’da sokağa çıkarak o karanlık geceyi aydınlığa kavuşturan aziz milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Bu ihanet girişimi karşısında 15 Temmuz gecesinden itibaren darbeye karşı durup sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutan yediden yetmişe tüm İzmirli hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Bir hilal uğruna o gece canlarını feda eden aziz şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle yad ediyor, gazilerimize de Allah'tan sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
Altınordu, Bursa'ya üs kuracak
 
Karşıyaka'da Güraçar'dan kiralık oyuncu yorumu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 14 Temmuz 2022 Perşembe 14:47

17/25 Aralık 15 Temmuz FTÖ terör örgütü darbe girişimi oldu ama sağ duyulu vatandaşlar meydanlara çıkarak canı pahasına mücadele yaptılar,FTÖ terör örgütü tüm iktidarlarda bu ülkenin kanını emerek beslendi,orduda irtica ile mücadele eden paşalar bunları görmedi mi? Ya da görmezden mi? Geldiler 15 temmuz darbesi günü ve gecesinde mücadele eden halkın dışında hepsi suçludur,kimse masal anlatmasın,henüz FTÖ terör örgütünün gelişmesini sağlayan siyasî ayağı tespit olmadı ve açığa çıkaramıyorlar,ucu nereye gideceğini halk biliyor,son FTÖ terör örgütü elemanı yakalanıp ceza almadığı sürece bu tehlike devam edecektir...

Yorumu oyla      12      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürekli Konak'a davet etti... 'İzmir halkı demokrasi nöbetini bırakmaz!'
15 Temmuz Darbe Girişiminin 6. Yıldönümünde bir mesaj yayımlayan AK Parti ...
CHP'den her hafta bir ilde grup toplantısı
TBMM'nin tatile girmesinin ardından yaz dönemi çalışmalarına başlayan ...
Beko'dan Bahçeli ve Erdoğan'a TTB tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin Türk Tabipleri Birliği'ne ...
 
Nasır'dan 15 Temmuz mesajı: O gece demokrasi zaferine imza atıldı!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco ...
Tayfun MARO yazdı... Tamam, ana muhalefet de...
Tayfun MARO yazdı... Tamam, ana muhalefet de...
 
İYİ Partili Çıray'dan Bakan Soylu'ya 'Vali Konağı' çağrısı!
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, ...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay evleniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay önümüzdeki günlerde evlenecek.
Mehmet KARABEL yazdı... İşte bunun için oyları yükseliyor!
Mehmet KARABEL yazdı... İşte bunun için oyları yükseliyor!
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva