HABERLER>POLİTİKA
24 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:18

AK Partili Kaya'dan 'cezaevi' tepkisi: Yol da pazar yeri de kapanabilir!

Buca Cezaevi’nde planların iptal olması halinde yol ve pazar yerinin kapanma riskine dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “CHP'li Soyer yalan söylemeyi alışkanlık haline getirdi. Sen plan yaptın, biz yeni plan yaptık. Şu an orada ilçe belediyesi pazar yeri açtı. Adnan Kahveci'yi açtık... Şimdi neyle karşı karşıyayız? İkisinin kapanması ile karşı karşıyayız. Kim engellemiş oluyor? CHP'li Büyükşehir , CHP'li Buca Belediyesi'nin pazar yerini durdurmak için dava açıyor. CHP'li Soyer yerini bile bilmez buranın” dedi.

AK Partili Kaya dan  cezaevi  tepkisi: Yol da pazar yeri de kapanabilir!

EGEDESONSÖZ _AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya  Sonsöz TV’nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtlayan Kaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kentte en yoğun tartışmalara neden olan Buca Cezaevi’nde geçtiğimiz günlerde alınan yürütmeyi durdurma kararını değerlendiren ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yüklenen Kaya, planların iptal olması durumunda yaşanacak sürece dikkat çekti.

ONLAR VATANDAŞIN DERDİNİ BİLMEZ
Cezaevi alanına konut ağırlıklı yapıların yapılacağını gösteren görsellerin gerçek olmadığını belirterek sözlerine başlayan Kaya, “Kaldırdık da... Kuyruklu yalan. CHP'li Soyer yalan söylemeyi alışkanlık haline getirdi. Sen plan yaptın, biz yeni plan yaptık. Şu an orada ilçe belediyesi pazar yeri açtı. Yolu açtık Adnan Kahveci'yi... Şimdi neyle karşı karşıyayız? İkisinin kapanması ile karşı karşıyayız. Kim engellemiş oluyor? CHP'li Büyükşehir , CHP'li Buca Belediyesi'nin pazar yerini durdurmak için dava açıyor. CHP'li Soyer yerini bile bilmez buranın. Şimdi karşı karşıya olduğumuz riski düşünebiliyor musunuz? İller Bankası ile konuşacağız. Yol ve pazar yeri kapanma riski ile karşı karşıya. İptal olursa plan AVM planları olacak. Soyer ve meclis üyeleri bunu yapmıyorlar, yaptığımız işin önüne geçmeye çalışıyorlar. Onların derdi oranın yeni bir Basmane çukuru olması. Orası Çakmur'un yaptığı bir çukur, burada da yeni bir Buca Çukuru oluşturma derdindeler. Bunal ilgili iller bankası ile konuştuk kesinti olmadan planları yapacağız. Burada kaybeden CHP ve Soyer olacak. Ancak biraz süreçte ağlaşmış olacak. Burada İller Bankası'nın yeri. Kamunun yeri. Bunlar Urla'da özel kişilere ne rantlar verdiler.  Pazar yerini kazandırdık kötü mü oldu? Adnan Kahveci Bulvarı kötü mü oldu? Yeşil alan ve donatı alanlarını Buca belediyesine vereceğiz zaten. Muazzam bir iş çıkacaktı ortaya. CHP'li Soyer vatandaşın derdin  bilmez ki. CHP'li bir avukat var orda,umurunda değil onunda. Vatandaşın derdini bilmezler. Bilseler AVM planını ellerinde tutmazlardı. Biz ne yolun kapanması ne diğer konuda olmasına müsaade etmeyeceğiz. Bir tane dikili ağaçları yok Buca'da şimdi Buca Belediyesi ile yaptığımız işi engellemeye çalışıyorlar” dedi.

SOYER ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞIYOR
Buca Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında sorun olabileceğini belirten Kaya, “Rekreasyon alanı veriyoruz onu da dedim. Alanı yapması için planı hazırla dedik. Bundan kim kazanacak? Buca Belediyesi kazanacak. Soyer bunu önüne geçmeye çalışıyor. Rahatsız oluyor. İki belediye arasında da problem mi var bilemem” diye konuştu.

Seferihisar Mahalle Delege seçimleri üzerinden de Soyer’e yüklenen Kaya, “CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanının delege yazmamışlar kendi mahallesinde, kişiyi disipline sevk etmişler. Demokrasi diyorlar ya... Demokrasi anlayışları bu. Ulamış'taki partilileri ile problem yaşamışsın demek ki. Nalbantoğlu diyor ki herkes ayağını denk alsın... Kendi partililerine böyle diyorlar. Ben bunları İzmirlilerin vicdanına bırakıyorum. Sen belediye başkanın yazmadın partiden atsınlar... Söze gelince demokrasi, tek adamlık falan... Görüyoruz süreci” ifadelerini kullandı.

 
Özkan’dan 15 yıllık viski açtırdı iddiasına yanıt: İçki içmem hesabı ödetmem!
 
Bergama FK'dan devir iddialarına yalanlama!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ergün Tasdemirel 25 Temmuz 2023 Salı 09:44

Sayin vekil,boş konusmayi birakta,biraz insanlarin geçim sikintisina odaklan.Senin palavralarina artik karnimiz tok.

Yorumu oyla      4      3  
25 Temmuz 2023 Salı 08:43

akepelilere yerel seçimde tarihi tokat gelecek. Yüzde 68 oy oranını yüzde 80'e çıkaracağız. Siz bu halkı zamlarla ezip enayimi sandınız? Yaptığınız birşey yok 20 yıldır.

Yorumu oyla      7      4  
25 Temmuz 2023 Salı 08:41

bu zatı susturun. çok konuşuyor. sığınmacı oyları ile seçim kazanan parti değilmi bunlar?

Yorumu oyla      6      4  
gazo 25 Temmuz 2023 Salı 06:50

Sen yalancı ve itiracısın eğer bu kadar iddialıysan aday ol çık karşımıza.senin başka işin yokmu millet aç ama sen cebine her ay 147 bin tl yi koyuyorsun onuda söylesene.

Yorumu oyla      5      3  
tehdıtmı edıyosun 25 Temmuz 2023 Salı 00:06

yolda kapanır demek ne demek .. sen izmirliyi tehdıtmı edıyosun bızım plan olmazsa yol kapanır ne demek yaw..sana orda apt avm yaptırmıcaz kım soz verdıysen artık

Yorumu oyla      5      4  
Millet bahçeleri ne oldu? 24 Temmuz 2023 Pazartesi 20:32

Sanırsın burayı yeşil alan yapacaklar da belediye engelliyor. İnsanları gerizekalı yerine koymayı bırakın. Yeni planlar çok açık bir şekilde konut+AVM planı. Bunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Burası yeşil alan olmalıdır, apartman değil.

Yorumu oyla      12      4  
Feyzullah Yerebatansarnıcı 24 Temmuz 2023 Pazartesi 20:02

Haydi bakalım İzmirliler 2024 te Ak Belediyecilik ile tanışmaya hazır mısınız? Hizmet ve vizyon nedir görmeye hazır mısınız? Bu Cehape zilletinden vazgeçin

Yorumu oyla      3      19  
Sabah akşam Soyer siyaseti 24 Temmuz 2023 Pazartesi 19:46

Bu şahıs dediğiniz İzmirlinin oylarıyla seçilmiş bir kişidir. Haddinizi bilin! Buraya apartman dikmek için her şeyi yapıyorsunuz. Ayıptır!

Yorumu oyla      11      4  
Erol erba?aran 24 Temmuz 2023 Pazartesi 17:32

Sayın vekilim İzmir bu şahisa çok çok büyük geldi.zaten kendi başkanida onu bu sefer gönderecek İzmir ilk defa bu şahis sayesinde parti degiştirecek bu onun son seçimi .ekonomik olsun diye bu sıcaklarda aradan bir iki otobüs çalarak insanları hurda araçlar ile uzun mesafelere göndermeye başladi bu sıcaklarda otobüs yolcuları fenalık geçirmeye başladi.izmirli bu adama gereken dersi verecek

Yorumu oyla      3      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkan’dan 15 yıllık viski açtırdı iddiasına yanıt: İçki içmem hesabı ödetmem!
Çeşme Sheraton Otel eski Genel Müdürü ve Belediye eski Meclis Üyesi Abdullah ...
CHP'li Taşkın'dan 'zoom toplantısı' yorumu: İhanet demek yanlış!
CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, Ekrem İmamoğlu ve partinin üst düzey ...
CHP İzmir'den 24 Temmuz çağrısı: Resmi bayram olmalı!
CHP İzmir İl Binası’nda Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yılı ilgili açıklamalarda ...
 
AK Partili İnan'dan CHP'li Bakan'a 'HTS kaydı' yanıtı: Kaset sizin işleriniz!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Çevre, Şehircilik İl Müdürü Ömür Özdil’le ...
Mehmet KARABEL yazdı... Nereden bugünlere!
Mehmet KARABEL yazdı... Nereden bugünlere!
CHP’de başkanların itirazları reddedildi
CHP Parti Meclisi, görevden alınan dört il başkanı ile bir ilçe başkanının ...
 
Kurtulmuş'tan Kur'an-ı Kerim saldırılarına tepki!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum'da bir otelde sivil toplum kuruluşu ...
Körfez Mahallesi’nde yüksek gerilim... Kırmızı ve mavi liste karşı karşıya!
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen seçimlerde krizin yaşandığı Bayraklı'nın ...
CHP'de kritik Parti Meclisi toplandı
 CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva