HABERLER>POLİTİKA
14 Ekim 2023 Cumartesi - 18:57

AK Partili İnan, yerel seçim için iddialı konuştu: İzmir için o sene, bu sene!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, yerel seçim ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Ve bir kere dahi olsa hizmet belediyeciliğini şehrimizle, hemşehrilerimizle tanıştırmak istiyoruz. O sene bu sene olacak inşallah. Buradan Dikili'den tüm İzmirli hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Bakın bu yetersiz altyapıyla şehirciliğin çöktüğü, bir kentleşmeyle artık çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğinden çalıyoruz" dedi.

AK Partili İnan, yerel seçim için iddialı konuştu: İzmir için o sene, bu sene!

İnan, Dikili programı kapsamında AA muhabirine, İsrail'in yıllardır Filistin'de yaşayan Müslümanlara sistematik olarak zülüm yaptığını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları olarak bu çatışmanın en kısa sürede sona ermesini temenni ettiklerini belirten İnan, "Öteden beri İsrail, Gazze halkına, Filistinlilere eziyet ediyor. Bugün farklı bir katliam süreci yaşıyoruz. Dualarımız Filistinli kardeşlerimizle. Maalesef en masumlar, çocuklar ölüyor. Ve yitirdiğimiz çocukların durumlarını görünce, bu zulmü yaşatanları bu katliamları yapanları en şiddetli bir şekilde lanetliyoruz. Bizler tıpkı liderimiz gibi Filistin davasının yılmaz savunucusuyuz. Tarafımız net. Mücadelemiz net. İsrail bu katliamlarıyla bu stratejileriyle asla bir netice elde edemeyecek." dedi.

İnan, İsrail'in saldırılarına karşı uluslararası kurum ve kuruluşların iki yüzlü davrandığını, yaşananlar karşısında bir şey yapmadıklarını savundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler kürsüsünde yaptığı konuşmayla dünya mesaj verdiğini vurgulayan İnan, şunları kaydetti:

"Her an çocuk haklarından bahsedenler, her an evrensel insan hakları beyannamesinden bahseden kurum ve kuruluşların bir kez daha sınıfta kaldığını görüyoruz. Bu kurumların işlevselliği konusundaki son derece düşük olan seviyelerini Cumhurbaşkanımız zaten "Dünya beşten büyüktür" diyerek "Daha adil bir dünya mümkün" diyerek Birleşmiş Milletler kürsüsünden defaatle ifade etti. Bu kurumların da tekrardan bu iki yüzlü durumlarını hatırlatmak istiyorum ve kınıyorum."

İnan, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını, İzmir'in ve Dikili'nin CHP'li yerel yönetimlerce hak ettiği hizmetleri alamadığını söyledi.

Dikili'nin tüm kanalizasyon atığının açık denize doğrudan döküldüğünü belirten İnan, "Altyapı konusunda gerçekten vatandaşlar çok şikayetçi.Dikili Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor. Ve Dikili'ye yapmış oldukları tek bir kalem dahi icraat yok. Dikili en önemli turizm yerlerimizden bir tanesi. Bununla ilgili ortaya atmış oldukları tek bir yatırım ve icraatları yok." diye konuştu.

"O sene bu sene olacak"
İnan, Mart ayında yapılacak seçimlerde İzmir'in ve ilçelerinin "AK Belediyecilik" ile tanışacağını ifade etti.

İzmirlilerin artık hizmet istediğini, bu dileklerini de her ortamda kendisine ilettiklerini vurgulayan İnan, şunları kaydetti:

" Ve bir kere dahi olsa hizmet belediyeciliğini şehrimizle, hemşehrilerimizle tanıştırmak istiyoruz. O sene bu sene olacak inşallah. Buradan Dikili'den tüm İzmirli hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Bakın bu yetersiz altyapıyla şehirciliğin çöktüğü, bir kentleşmeyle artık çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğinden çalıyoruz. Gelin bir kez AK Parti belediyeciliğini deneyin ve hizmet belediyeciliğiyle farkı hep beraber yaşayalım. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha güzel bir kentte yaşaması için hep birlikte yerel yönetimlerle birlikte kalkınalım. Bunu AK Parti belediyeciliği sağlayacaktır. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi belediyecilik tarihinde en kötü günleri yaşamaktadır. Ama bu onları ilgilendirir. Biz ise Dikili'de gerçekten hizmetleri konuşmak istiyoruz."

 
Pençe-Kilit'te 6 PKK'lı etkisiz hale getirildi
 
Vincenzo Montella: Farklı bir stratejiyle sahada olacağız
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ismail 15 Ekim 2023 Pazar 11:47

isyanbulda kaç km metro yapıldıgını soran arkadas psikologa gitmeni şiddetle öneriyorum

Yorumu oyla      2      3  
Bülent Işık 15 Ekim 2023 Pazar 09:04

Kendi memleketi olan Urfa ve Adıyaman'da 15 Mart 2023 tarihinde olan sel felaketinde 21 kişi öldü. Bu şehirlerde belediye başkanları AK Partili değil miydi? AK Parti belediyeciliğini Buca,Ödemiş,Torbalı, Selçuk,Menderes, Kemalpaşa daha önce denedi halk memnun olsa oraları kaybedermiydiniz? Izmir belediyesinin ilkokul öğrencilerine süt dağıtılması uygulamasını kaldırıp biz tüm Türkiye'de haftada üç gün ilkokul öğrencilerine süt dağıtacağız dediniz 1 Haziran 2023 tarihinde Şanlı Urfa'da Dünya süt günü dolayısıyla ilkokul öğrencilerine süt dağıttınız.

Yorumu oyla      2      3  
Oğuz Kasn 15 Ekim 2023 Pazar 06:52

AKP İzmir’de çok zayıf bir aday çıkarırıp İyi Partiye destek atabilir. Zafer Partisinin Yılmaz Özdil’i aday göstereceği konuşuluyor. Gerçekleşirse bütün dengeler değişir.

Yorumu oyla      2      3  
vatandaş 14 Ekim 2023 Cumartesi 20:50

Bu lafların arkasında durmak lazım. Bu kadar iddaalı olan siyasiler kaybederlerse istifa etmeyi de göze alıyorlar mı?

Yorumu oyla      4      3  
14 Ekim 2023 Cumartesi 20:38

hizmet belediyeciliği mi? Yahu İstanbul'da deprem olsa ne olur? 30 sene yönettiniz, kaç km metro yaptınız? Trafik, altyapı-üstyapı felç olan bir şehir. Her türlü imkan elinizin altındaydı. Ankara'yı 25 sene Gökçek yönetti; kaç km metro var? Hani hizmet?

Yorumu oyla      6      3  
14 Ekim 2023 Cumartesi 19:14

hükümet olarak sizin var mı? YOK

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İncirlik ve Kürecik Üssü derhal kapatılmalıdır'
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail’deki büyükelçimizin ...
'Deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecek'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e ...
AK Partili Kasapoğlu: Güzel ülkemizin tanıtımı yapılıyor
Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem ...
 
'Davullar çalınan seçim akşamları vadediyorum'
Denizli'de CHP'lilerle bir araya gelen Özgür Özel, "Ben size kerameti ...
CHP'li Atila'dan ön seçim çağrısı: Siyaset bir iddia işidir!
Geçmiş dönem Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Ön seçim örgütümüzün, halkın ...
Desteğini resmen açıkladı… CHP’nin İzmir vekili ‘Özel’ dedi!
CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, kurultay sürecinde değişim kanadının ...
 
'Hamas-İsrail çatışmasının yayılmasından endişeliyiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Hamas çatışmasına ilişkin açıklamalarda ...
CHP'li Nalbantoğlu 'Özgürlük Yürüyüşü'nde... Can Atalay için adalet çağrısı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Rıfat ...
'Sivillere karşı her türlü saldırıyı kınıyoruz'
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışması ile ilgili "Sivillere ...
 
Ahmet Aydın AKANSU
Ahmet Aydın AKANSU
Çevreci insanların varlığı; umut verici
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Canımız acıdığında nehir kıyısına gideriz
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' romanının kelimesine dokunmadı... Çünkü!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva