HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Mart 2016 Perşembe - 11:32

AK Partili Doğan’dan ‘sahil’ çıkışı: Çin Seddi mi?

AK Parti'li Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayında yüklenici firmaya yer teslimi yaparak inşaat çalışmalarına resmen start verdiği Karataş-Göztepe arasındaki kıyı tasarım çalışmalarını mercek altına aldı.

AK Partili Doğan’dan ‘sahil’ çıkışı: Çin Seddi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan geçtiğimiz aylarda Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde başlayan kıyı tasarım çalışmalarını masaya yatırdı.

Proje nedeniyle sahile demir panolarla set çekilmesini eleştiren ve aylardır arpa boyu yol alınamadığını ifade eden Doğan, "İzmirlileri kıyı ile buluşturacağız dediniz, vatandaşı sahile küstürdünüz" diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na tepki gösterdi.

KOCAOĞLU BİR KEZ DAHA DUVARA TOSLADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun "Pasaport'ta duvara tosladık" şeklindeki sözlerini hatırlatan AK Parti'li Bilal Doğan, "Gördüğümüz manzara itibarı ile Sayın Kocaoğlu ve başarısızlıkta sınır tanımayan ekibi bir kez daha duvara tosladı. Vur patlasın çal oynasın işlerle vatandaşları uyutan, reklamlarla İzmirlileri adeta kandıran belediye yönetimi Pasaport'un ardından Göztepe'de de aynı şekilde bozguna uğradı. Türkiye'ye örnek olması gereken üçüncü büyük kentimiz İzmir, belediyenin bu iş bilmez tutumu nedeniyle 40 kilometreyi aşan sahil şeridini bir türlü istenen seviyeye getiremezken, üstüne bir de demir panolarla denize set çekmiştir. Göztepe'de yaşanan bu olumsuz görüntüsüyle tüm gerçekliği ile karşımızda dururken, ne yazık ki aylardır somut bir çalışma göremiyoruz ve proje yerinde saymaya devam ediyor" dedi.

ÇİN SEDDİ Mİ, BERLİN DUVARI MI?
Yerel muhalefet olarak Kocaoğlu'nun yanlışlarını ve belediyenin hatalı uygulamalarını dil getirmekten yorulduklarını söyleyen Bilal Doğan, "Vatandaşlarımız her yeri levhalarla kapatılan güzelim kıyılarımızdan faydalanamamakta, yanlış uygulamalarınız nedeniyle denize hasret kalmakta. Sizlere soruyoruz, buradaki proje dört ay geçmesine karşın neden hala ilerlemiyor? Bir yılda tamamlanacak projeye dört aydır başlanamadı, belediye nerede? Kalan 8 ayda bu projeyi tamamlayabilecek misiniz? Yoksa bu yaz mevsimini de İzmirlilere zehir mi edeceksiniz? Madem iş yapmayacaksınız, neden kıyı şeridini dev panolarla kapattınız, neden kamuya ait alanları işgal ettiniz? Sahilde çivi dahi çakılmıyor, yoksa bu proje de lafta mı kaldı? Göztepe'de kıyı tasarımı mı yapacaksınız, yoksa Çin Seddi mi inşa edeceksiniz? Teknik incelemeler için sık sık Almanya ve Çin gezilerine giden bürokratlarınız Berlin Duvarı ve Çin Seddi'ni mi beğenip İzmir'e layık gördüler?" dedi ve kentteki kamu kaynaklarının yanlış yatırımlar nedeniyle boşa harcandığını belirtti.

İZMİRLİYE HAYAL SATMAYIN!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, sahilde yürütülen söz konusu çalışmaların göz boyamadan ibaret olduğunu ekledi ve sözlerine şöyle son verdi: "Bir de pişkinlik yapar gibi bütün sahili kaplayan bu levhaları reklamlarla donattınız. İzmir'i bisiklet kenti yapacağız dediniz, çalışmalar nedeniyle bisikleti istasyonlarını, bisiklet yollarını kapattınız. İzmirliler bu eziyeti çekmek zorunda mı? Seçimlerden önce "İzmirliyiz yaparız" dediniz, zamdan başka bir şey yaptığınızı göremedik. Cicipark için de çok cici olacak dediniz, boya badanadan başka bir şey göremedik. İzmirlinin parasını bir kez daha çöpe mi atacaksınız? Anlaşılan o ki, İzmir'de slogan belediyeciliği ile günü kurtarmayı alışkanlık edindiniz. Lütfen artık İzmirlilere hayal satmaktan, boya-badana ve tadilat işleriyle halkımızı kandırmaktan vazgeçin. İzmirliler sizden bu kentin kangreni haline gelen sorunları çözmenizi ve ciddi projeler üretmenizi bekliyor."

 
AK Partili Kalkan’dan İzmir’e TKDK müjdesi!
 
Arkas Avrupa’ya veda etti!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süleyman 4 Mart 2016 Cuma 09:18

Bilal bey izmirli yapılanı görüyo biri bu Bugra gökçeyi durdursun 😆😆😉😉🇹🇷🇹🇷😆😆kıskanmayın transfer edin bence

Yorumu oyla      12      6  
Adem 3 Mart 2016 Perşembe 15:34

Geçin bunları Bilal bey izmirli yapılanlardan park bahçelerdeki hızdan yapılan işlerden memnun Ankara asvaltı havalimanı yolu İzmir'i bi dolaşin bizamet

Yorumu oyla      12      6  
3 Mart 2016 Perşembe 13:15

Bilal Bey Konak Tüneli yüzünden Mithatpaşa Caddesi tel ile kapatıldı. Burası böyle mi kalacak ? Üstgeçit ne zaman bitecek ? Çin Seddi gibi bariyerler ne zaman kalkacak ? Şehir hastanesi 30 ayda bitecekti 30 ay neredeyse bitti ortada hastane yok. Otogar metro hattı ne zaman yapılacak? İnsanlara hayal mi satıyorsunuz ?

Yorumu oyla      12      6  
3 Mart 2016 Perşembe 12:12

Herhalde bariyerlerden görmemiş olacak ki proje ilerlemiyor diyor. ☺😀

Yorumu oyla      12      6  
3 Mart 2016 Perşembe 11:58

Aynı bariyerlerden Konak Tüneli çıkışında da var. Oraya da bekleriz.

Yorumu oyla      12      6  
yurttaş 3 Mart 2016 Perşembe 11:45

Allah rızası için "muhalefet" etmiş olmak için muhalefet olmayın. Düzgün şeylerle muhalefet edin. O levhalar oraya konmasa, mazallah bir çocuk denize düşse "önlem"den bahsedeceksin. Bu muhalefet anlayışıyla size oy vermek isteyenler de oy vermeyecek.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve Büyükşehir’in taş ocağı yeni yerinde!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Bornova’da taş ocaklarının ...
İzmir’de belediye ile bakanlık arasında cami krizi!
Bakanlık, İl Müftülüğü’ne tahsis edilen araziye protokol camii yapılması ...
Tanju Okan Beste Yarışması için geri sayım başladı
Urla Belediyesi, güçlü ve huzur veren sesi ile Türk Pop müziğinin dev ...
 
Başkan Kocaoğlu’ndan ‘manidar’ 2019 mesajı!
Büyükşehir Belediye Başkanı, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunurken, ...
Bornova Belediyesi’ne hizmet plaketi
İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, esnafa yönelik hizmetleri ...
Konak’ta sevimli dostlar güvende
Duyarlı vatandaşların çağrıları üzerine harekete geçen Veteriner Müdürlüğü’ne ...
 
Başkan Uğurlu doğalgaz sözünü tuttu!
Armutlu’ya doğalgaz getirilmesi konusunda geçen yıl başlattığı çalışmalardan ...
Vali Toprak’tan Katmerciler’e ziyaret
Vali Toprak OSB ziyaretinde Katmerciler A.Ş. yöneticileriyle bir araya ...
Piriştina’dan yenilenen şantiye turu
Kentte yaşayan vatandaşların daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva