HABERLER>POLİTİKA
23 Temmuz 2014 Çarşamba - 13:18

AK Partili Dağ’dan ‘çatı’ bombardımanı!

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili, İhsanoğlu’nun İzmir turunu değerlendirirken CHP ile MHP’yi sert sözlerle eleştirdi.

AK Partili Dağ’dan ‘çatı’ bombardımanı!

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İzmir ziyaretini değerlendirdi.

- DENİZLİ’DEN ‘ÇATI’ ÇIKIŞI, YÜKSEL’DEN JET YANIT…

Hamza Dağ, yaptığı konuşmada "CHP'NİN ve MHP'NİN geçmişinden örnekler vererek, AK Parti Türkiye'nin tek birleştirici gücü olduğunu bir kez daha kanıtlanmıştır" dedi.

AK Parti’nin, Türkiye'de siyaset üretebilen ve proje ortaya koyabilen tek siyasi parti olduğunu ifade eden Dağ, "Diğer partiler duruşlarını AK Parti’ye göre belirledikleri için farkında olmadan bir araya geliyorlar" dedi.

Hamza Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü; “Tarihleri boyunca birbirlerini en ağır şekilde itham eden ve birbirlerine her türlü suçlamalarda bulunan farklı siyasi akımlara mensup partilerin Recep Tayyip Erdoğan'a karşı geliştirdikleri çatı aday formülünün temsilcisi Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İzmir ziyaretindeki kareler gerçekten takdire şayandı. Havaalanı karşılamasında çekilen fotoğraflar Türkiye ve İzmir siyasetinin unutamayacağı kareler olarak arşivlerde şimdiden yerini aldı. Çatı aday formülünü ortaya atan partinin İzmirli grup başkanvekili, çok değil bundan bir kaç sene önce CHP'yi Şemdinli'de teröristlerle kucaklayanlar olarak nitelendiriyordu. Ardından konuşan CHP İzmir Milletvekili ise ‘MHP eşittir PKK’ diyordu.  Ama bugün bakıyoruz formül adayını birlikte karşılayıp, etrafa gülücükler saçıyorlar. Tabi bu fotoğraf karesinin, sanat eserinin bir de mimarları var, onları unutmamak gerekiyor. Eski düşman dost olmaz savını konjonktürden kaldırırcasına dost olan Chp ile Pensilvanya bu sanat eseri üzerine muhtemelen baya bir emek vermiştir. Son olarak şunu söylemeden edemeyeceğim. Bu karşılamanın bir de bonusu vardı. AK Parti oyları ile seçilen, Eski CHP’li, ihaneti adet haline getiren, partisini satmakla bilinen kişilerinde bu kare içerisinde bonus olarak yer aldığını görmek muhalefetin ne derece bir çaresizlik içerisinde yer aldığını görmek açısından son derece önemlidir.

Birbirlerini düşman olarak görenler bugün havaalanlarında ortak karşılama törenleri düzenleyip, hasret gideriyorlarsa, bu Türkiye'nin tek birleştirici gücü olan AK Parti sayesindedir. Her fırsatta AK partiyi toplumu kutuplaştırmakla suçlayanlar herhalde artık bu fotoğraf karesine bakıp ne derece bir yanılgı içinde olduklarını daha iyi anlarlar. Bir AK Parti Milletvekili olarak gelinen bu noktadan son derece memnun olduğumu özellikle vurgulamak istiyorum. Çünkü bizim geleneğimizde, inancımızda küsleri barıştırmak, dargınları bir araya getirmek sevaptır. Bu sevaba nail olabildiğimiz için bir kez daha şükretmeden edemiyorum.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
private35 23 Temmuz 2014 Çarşamba 22:38

lom sözlü arkadaşım tek bir soru o zaman sana; bize bir görev verildi biz Ortadoğu projesinin eş başkanıyız diyen kim? birde kendi yazdıklarını oku bu soruya cevap verdikten sonra.

Yorumu oyla      16      8  
Sayin vekıl 23 Temmuz 2014 Çarşamba 20:06

Sevgılı genç vekil kardeşim unutma değişmeyen tek şey değişimdir unutma bu millet 1919 kurtuluş savaşında'da birleşmişti bu ülkeyı paylaşmak isteyenlere karşı şimdi 95 yıl sonra tekrar birleşıyorsa DÜŞÜNMEK LAZIM BİZ NERDE HATA YAPTIK DİYE

Yorumu oyla      18      9  
LOM-SÖZLÜ 23 Temmuz 2014 Çarşamba 18:38

Hele bir düşünün, adam ne kadar Türkiye'de kalmış. Hangi partilerde siyaset yapmış, CHP' ye hiç oy vermiş mi? Halk ile ne zaman kucaklaşmış? Şirin bir dede gibi durmanın dışında, Cumhurbaşkanlığı gibi bir makamı dolduracak kariyer, siyasi tecrübe, dik duruş yok adamda. Küresel güçler aldılar getirdiler adamı CHP ve MHP' nin kucağına koydular. Ekmeleddin seçilmiş seçilmemiş önemli değil; maksat Tayyip seçilmesin. O makam bundan sonra ağırlaşacak, taşıyabilecek mi Ekmeleddin bey? Yakında Yarı başkanlık, tam başkanlık, eyalet sistemi vs. gibi yeni siyasal rejimlerle tanışacak Türkiye. Ortadoğu'nun haritası yeniden çizilecek, Ekmeleddin beyin gücü yetecek mi sınır düşmanlarımıza, kapitalist güçlere? Bu memlekette ondan çok daha iyi ulusalcı, memleketini ve halkını iyi tanıyan ve ondan çok daha iyi cumhurbaşkanlığı yapacak adam çok. Aklınızı başınıza alın, bu ülke kolaylıkla kurulmadı. Attığınız oylar senin iradeni yansıtmalı, küresel güçlerin değil. Unutmayın ki, diğer arap ülkelerinin başında Ekmeleddin gibi liderler olduğundan burunları çamurdan kurtulmuyor...

Yorumu oyla      16      13  
Sinan ÖZTAN 23 Temmuz 2014 Çarşamba 16:03

Sayın Ekmeleddin beye İzmir'de olan ilgi AKP'li vekili kıskandırmış.

Yorumu oyla      27      12  
çatı deyince.. 23 Temmuz 2014 Çarşamba 15:39

en yakın tarihli ÇATI örneği hatırlarsanız DSP-MHP-ANAP koalisyonunda kurulup 2001 ekonomik kriziyle çatırdadıydı..11 Ağustos'ta görüşmek üzere...

Yorumu oyla      17      15  
Misafir 23 Temmuz 2014 Çarşamba 15:19

Panik had safhada anlaşılan

Yorumu oyla      25      9  
Mükremin 23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:46

Kırk parçaya böldünüz milleti,toplumu. Şimdi karşınızda bir birlik gördünüz,şaşırdınız. Bilin ki bu böyle gitmez. Bu millet sizden kurtulmanın yolunu öyle böyle bulacak . Siz daha çok şaşıracaksınız.

Yorumu oyla      31      12  
private35 23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:42

evet doğru tarihleri boyunca farklı şeyler söylediler ama vatan ve millet ve bunların bölünmez bütünlüğü denince ayrı düşünmediler, burada siz ayrı düşünüyorsunuz anlayamadığınız da o zaten.

Yorumu oyla      30      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de Demirtaş’da destek kuyruğu
İzmir’in Konak İlçesi'nde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, Cumhurbaşkanı ...
HDP’li Yüksekdağ: Hükümet IŞİD’e yardım ediyor
İzmir’in Aliağa İlçesi'ni ziyaret eden Halkların Demokratik Partisi (HDP) ...
İnce: Solcular seçsin diye yapmadık!
Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili konuşan CHP'li Muharrem İnce, baştan adaylığına ...
 
Erdoğan’dan İhsanoğlu’na: Sayemizde…
Başbakan Erdoğan, hükümetin Irak'taki Türkmenlere yardım yapmadığı gerekçesiyle ...
Flaş! AK Parti İzmir’in Patronu’nun listesi kotaya takıldı
Göreve atandıktan sonra yeni yönetimi belirlemek için çalışmalarını sürdüren ...
CHP'li gençlerden İhsanoğlu'na destek İsrail'e tepki
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu ...
 
Denizli'den 'çatı' çıkışı, Yüksel'den jet yanıt!
‘Çatı Aday’ın İzmir temasları sırasında AK Parti İzmir Milletvekili Denizli’den ...
İzmir'de İhsanoğlu rüzgarı: Yüzde 60 bekliyor!
CHP ile MHP’nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu günü kentte geçirirken ...
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a düello daveti: Kasımpaşalı gibi…
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ı bir kez daha düelloya davet etti.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva