HABERLER>POLİTİKA
15 Ağustos 2023 Salı - 12:18

AK Partili Bursalı'dan Büyükşehir'e 'seyyar tuvalet' tepkisi!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir'de daha geçtiğimiz yıl tramvay istasyonlarına tuvalet koymadığı için çalışanı olan güvenlik görevlisi Hülya Onaylı'nın ölümüne neden olan Büyükşehir Belediyesi'nin Muğla Akbelen'deki eyleme seyyar tuvalet göndermesine sert tepki gösterdi.

AK Partili Bursalı dan Büyükşehir e  seyyar tuvalet  tepkisi!

Büyükşehir'in eylemcilere seyyar tuvalet gönderdiği haberlerini hayret ve üzüntüyle okuduğunu ifade eden Bursalı, "İki çocuk annesi kadın emekçimiz Hülya Onaylı, sırf belediye görevini yapıp çalıştıkları istasyonlara tuvalet koymadığı için karşıdaki kafeye gitmeye çalışırken bir aracın altında kalarak can verdi. Daha Hülya'nın acısı tazeyken belediyenin Akbelen'de artık ağaç kesimi yapılmayacağı halde bölgeyi terk etmeyen 'profesyonel eylemcilere' böyle bir hizmet vermesi çok büyük bir çelişkidir" dedi. "Siz madem İzmir'den kilometrelerce uzak bir yere böyle bir tuvalet göndermesini biliyorsunuz o zaman bu tuvaletleri neden tramvay istasyonlarına zamanında kurmadınız da Hülya'nın ölümüne neden oldunuz?" diyen Bursalı, "Hülya'nın iki eli hem bu dünyada hem öbür dünyada Soyer ve ekibinin yakasını bırakmayacak" diye konuştu.

"MİLLETİMİZ PRİM VERMEDİ VERMEZ DE"
İzmir'de de en büyük problemlerden birinin tuvalet sorunu olduğunu ve görüştükleri İzmirlilerin dert yandığı konuların başında bunun geldiğini ifade eden Bursalı, "Maalesef bir çok bölgede insanlar gidecek tuvalet bulamıyor. Büyükşehir Belediyesi, önce İzmir'deki bu sorunu çözeceğine Akbelen üzerinden yapılmak istenen provokasyonu körüklemeye çalışıyor" ifadelerini kullandı. Akbelen'de çoğu Gezi gibi başka olaylarına karışmış kişilerin sürdürdüğü eyleme İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her türlü desteği vermesinin çok manidar olduğunu belirten Bursalı, "Amaç, Hükümeti zor duruma düşürmeye çalışmaktan başka bir şey değil. Ancak, halkımız her şeyi görüyor. Milletimiz, Akbelen üzerinden yeni bir Gezi olayı çıkarmak isteyenlere prim vermedi, vermez de. Türkiye'yi karıştırmak isteyenler bir kez daha kaybetti" dedi

“İZMIR SANDIKTA CHP’YE NOTUNU VERECEK”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın gelecek Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimde İzmir'deki sonuçlarının şaşırtacağını vurguladığına dikkat çeken Bursalı, şöyle konuştu: "Tunç Soyer, 4,5 sene boyunca heykel ve konserlerle vakit geçirdi. İzmir'in büyük sorunlarının hiçbirini çözemedi. Bugüne kadar kendi döneminde başlayıp da bitirdiği tek bir büyük proje yok. Tabii ki, İzmirli de sandıkta CHP'ye notunu buna göre verecek. İzmir'den bu seçimde kentimizin geleceği için çok sevindirici bir sonuç bekliyoruz. Halkımız, 25-30 yıldır bu kentin sorunlarını çözemeyenleri sandıkla gönderecek. Güçlü bir adayla İzmir'de bu seçimleri kazanmamamız için hiçbir sebep yok. İzmirliye güveniyoruz."

 
Kayıp Veli Eren meclis gündeminde... İçişleri'ne kritik 7 soru!
 
Altay'dan kötü başlangıç!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 15 Ağustos 2023 Salı 17:16

Mülkiyet sorunu varsa Belediye'nin de kamulaştırma yetkisi var. Maksat cevapladım anlayışı. Sen git başkasını kandır.

Yorumu oyla      4      5  
İzmirli 15 Ağustos 2023 Salı 16:18

Hanımefendi siz kimsiniz ne iş yaparsınız birikiminiz nedir.İzmir gibi bi yerde 3.sıra vekilliği nasıl aldınız İzmirlinin hangi sorununu çözeceksiniz

Yorumu oyla      3      4  
Mahir 15 Ağustos 2023 Salı 16:00

Lombak, Hilltown'un arkasındaki Ataşehir durağı Mavişehir Izban durağı bağlantı durağı.Mülkiyet sorunu olduğu için şimdilik o kısım yapılmadı. Maksat muhalefet olsun anlayışı.

Yorumu oyla      5      6  
Beyin Bedava 15 Ağustos 2023 Salı 14:04

Tramvay olan Batı ve Doğu ülkelerinde tüm geçişler hemzemindir. Her kesişim noktasına altgeçit mi yapsınlar? 2 dakika bekleyince kimse ölmez. Keşke tramvay ağı daha da çoğalsa da özel araçlara gerek kalmasa. AVM'ye de hangi zengin özel aracıyla değil de toplu ulaşımla gidiyor? Boş beleş, saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın.

Yorumu oyla      5      6  
Vekil Ol Salla Başı Al Maaşı 15 Ağustos 2023 Salı 14:01

21 akp hükümetleri yığınla sorun yaratmışken, bunu mu eleştirmiş vekil hanımefendi? Ülkeyi çölleştirdiler, halkı fakirleştirdiler çıkmışlar hala konuşuyorlar. Çer çöp vekil oldu.

Yorumu oyla      6      5  
Bülent Işık 15 Ağustos 2023 Salı 13:30

Akıllarını heykel ve konserler bozmuş. Ulaşım ücretlerine zam gelir mazot fiyatlarındaki artıştan bahsedeceğine Tarkan'ın konserini dillerine dolarlar Bir senede toplu ulaşım araçlarına 506 milyon yolcu binmiş. Yolcu başına 1 kuruş ancak düşer konsere verilen para.Üstelik 1 milyonu aşkın kişi konseri bedava seyretti. Temel tüketim malları bile sizin yüzünüzden lüks oldu. Trafikteki araçlar lüks araçlardan oluşuyor.

Yorumu oyla      10      6  
Lombak 15 Ağustos 2023 Salı 13:00

Aynen katılıyorum vekilim. Tramvayla motorlu araçların kesiştiği tüm kavşaklar hemzemin. Yani birbirinin geçmesi için diğerinin beklemesi lazım. Bu ucube zihniyet bu noktalarda kesintisiz trafik akışını sağlamak için dönen battı-çıktı ya da dönen köprü düşünmemiş. Herşeyin en ilkelini bize layık görmüş.Çiğliye uzattık dedikleri tramvay aslında aktarmalı oldu çünkü aslen zenginleri son durakları olan Hilltown'a taşımak için tasarlanmış. Oysa Hilltown'un önünde zaten Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu durağında duruyor. Sonra da Çevreyolu durağından dönüp Ataşehir durağında bu sefer Hilltown'un arkasında duruyor. Ucube zihniyet 6 yıl önce Ciğli uzatmasını öngörmediği için Hilltown'a kıyak Ataşehir durağı yapmış. Oysa Ataşehir durağı iptal edilse, Çevre yolu durağı da Mavisehir durağı gibi Anayolun ortasına alınsa pekala Çiğliye kesintisiz tramvay hattı sağlanırdı. Bunu düşünmek için ulaşım uzmanı olmaya gerek yok!!!

Yorumu oyla      7      12  
Vatandaş 15 Ağustos 2023 Salı 12:52

Az kaldı bu halk nasıl değerlendirme yaparak göreceksiniz,iktidar ve muhalefetin elinde bulunan belediye başkanlarının sorunu yok size oy verenlerin derdi çok ama çare bulan yoktur...

Yorumu oyla      5      4  
SOKAK 15 Ağustos 2023 Salı 12:42

Sayın BURSALI, şu benzin ve mazot zamları konusunda da bir açıklama yapsanız iyi olur. Son iki ayda iki katı artış oldu. Tuvaleti gören gözlerden bunları da görmesini istiyoruz.

Yorumu oyla      13      6  
Hadi canım sizde! 15 Ağustos 2023 Salı 12:39

Bölgedeki köylüler profesyonel eylemci mi? Siz iyice şaşırmışsınız. Orman katliamını da savunmazsın ya! Tutturmuşsunuz bir heykel-konser gidiyor. İzmir'in kurtuluşunun yüzüncü yılında verilen konser sizi neden rahatsız etti anlaşılır gibi değil. Yerel seçimlerde de kendine güvenen mevcut vekillerden varsa çıksın aday olsun. Var mı? Madem ders verilecek, hadi aday olun da görelim.

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayıp Veli Eren meclis gündeminde... İçişleri'ne kritik 7 soru!
Arkadaşlarıyla eğlenmek için 15 Temmuz günü Alaçatı’ya giden ve bir daha ...
Kıran kırana seçim... CHP Bornova'da kazanan belli oldu!
CHP’de Bornova İlçe Başkanlığı seçiminde mevcut başkan Ertürk Çapın ile ...
Erkan Baş'tan '30 milyon TL' iddiasına yanıt!
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, gazeteci Bahar Feyzan'ın, ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Arzulanan şehrin ‘siyasi’ anatomisi
Mehmet KARABEL yazdı... Arzulanan şehrin ‘siyasi’ anatomisi
Öztrak: Partimizin yenilenme süreci ilerliyor
 CHP Genel Başkanı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Partimizin yenilenme ...
CHP’li Nalbantoğlu’ndan İl Başkanı Aslanoğlu’na: Ben olsam ‘adayım’ derim!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun yeniden il başkanlığı görevine ...
 
Başkan Batur’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret ve tam destek!
Rönesans Holding’e 12 Milyar TL’lik ihale verildiği yönündeki iddiaların ...
Başkan Saygılı'dan 22'nci yıl mesajı: Erdoğan liderliğinde tek vücut yola devam!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti’nin 22. Kuruluş yıldönümü ...
CHP'nin Ekonomi Masası yeni dönemde de devam edecek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ekonomi Masası’nı TBMM’nin 28’nci döneminde ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva