HABERLER>POLİTİKA
14 Eylül 2016 Çarşamba - 15:42

AK Partili Baybatur: Kimse teşkilatı FETÖ'cü diye fişlemesin!

Baybatur: Kimse işgüzarlık yapıp da bu teşkilatı kendi içerisinde fişlemesin. Bu teşkilat kendi içinde 'Bu FETÖ'cü, bu FETÖ'cü' diye Facebook da, Twitter da ve sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan gelir, eğer elinde bilgi, belge varsa savcılar burada...

AK Partili Baybatur: Kimse teşkilatı FETÖ cü diye fişlemesin!

AK Parti Manisa İl Teşkilatı tarafından Şehzadeler Bedesten Salonu'nda bayramlaşma töreni yapıldı.

Törene, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un yanı sıra AK Parti Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ, İsmail Bilen ve Uğur Aydemir, İl Başkanı Zülfikar Gürcan, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan Murat Baybatur'un gündeminde partililerin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar vardı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devletin gerekeni yaptığını, fakat darbe girişiminde partililerin de ders çıkarması gerektiğine vurgu yapan Baybatur, "Çıkaracağımız en büyük derslerden biri, bu gemi batarsa hepimizin batacağıdır. Siyaseten fikir ayrılıklarımız olabilir. Birbirimizi bazen paçasından da tutuyor olabiliriz. Birbirimiz hakkında dedikodu gıybet yapıyoruz. Ama şunu görmemiz lazım, eğer 15 Temmuz darbe girişimi olsaydı, siyaseten çok dedikodusunu ve gıybetini yaptığınız arkadaşınızla beraber ya cezaevinde, ya da toprağın altında yatacaktınız. Onun için sizlere tavsiyem dedikodu ve gıybeti bırakmanız" dedi. 

'YÜREĞİN YETMİYORSA, DELİKANLILIK YAPMAYACAKSIN'
"Birbirimize iftiralar atarak kendimizi yıpratıyoruz" diyen MKYK Üyesi Murat Baybatur, "Kendi içimizde de birileri yazıyor çiziyor. Belediye başkanları şöyle, ilçe başkanları böyle, il teşkilatı şöyle, kadın kolları böyle, sözüm ona belediyeler ve il teşkilatları FETÖ'cü kaynıyor. Belediye başkanları FETÖ'cü, milletvekilleri FETÖ'cü, ilçe başkanları FETÖ'cü, kendi içimizde kendimize böyle iftiralar atarak farkında değiliz belki ama kendimizi yıpratıyoruz. Bu teşkilatlar 81 ilde olduğu gibi Manisa merkez, 17 ilçesiyle, ilçe başkanından belediye başkanına kadar, gençlik kolları, kadın kolları, sandıktaki görevlisiyle bütün arkadaşlar, o gün bu meydanlarda birilerine çok büyük bir ders vermiştir. Onun için kimse işgüzarlık yapıp da bu teşkilatı kendi içerisinde fişlemesin. Bu teşkilat kendi içinde 'Bu FETÖ'cü, bu FETÖ'cü' diye Facebook da, Twitter da ve sanal alemde delikanlılık yapmasın. Adam olan gelir, eğer elinde bilgi, belge varsa savcılar burada. Gidersin savcılığa şikayet edersin bu FETÖ'cüdür. Bu filanca örgüttendir. Elimde belgeler var. Al kardeşim bununla alakalı işlem yaptır dersin. Ona da yüreğin yetmiyorsa sosyal medya da delikanlılık yapmayacaksın" dedi.

'17-25 ARALIK'TA TEŞKİLATIMIZ MESAFEYİ KOYDU'
Partililere birbirlerine sahip çıkmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Baybatur, "Birbirimizin paçasından tutarak bu işler olmaz. Başta il başkanı, ilçe başkanları, belediye başkanları herkesin bir köşeye kaçıp saklandığı dönemde Hükümet Meydanı'nda, Manolya Meydanı'nda, tüm ilçelerimizin meydanlarında adam gibi er meydanındaydı. Bunu da herkes çok iyi görsün. Bu teşkilatları yıpratmaya kimsenin hakkı olmasın. İçimizde 17-25 Aralık öncesi onlarla oturmuş, onlarla kalkmış olabilir. Başbakanımız 17-25 Aralık sonrasından bahsediyor. Ona göre hareket edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 'Bunlar terör örgütüdür' dedikten sonra bizim teşkilatımız, bizim kardeşlerimiz bütün hepsi mesafeyi koydu" şeklinde konuştu. 
Törende AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve İl Başkanı Zülfikar Gürcan da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından milletvekilleri, partililer ile tek tek bayramlaştı. Salonda uzun kuyruklar oluştu. (Hürriyet)

 
Tatil cennetinde tüyler ürperten cinayet!
 
TSK'dan flaş Çukurca açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Soylu: Acımasız olacağız!
İçişleri Bakanı Soylu, "Teröre karşı müsamahakar olmayacağız. Elimizdeki ...
Çavuşoğlu-Kerry zirvesinden ilk açıklama!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile telefon görüşmesi ...
MHP’de bayramlaşma: Birlik fotoğrafı ve faizsiz kredi önerisi!
İl Teşkilatı’nın bayramlaşma töreninde İl Başkanı Karataş uzun bir aradan ...
 
HDP İzmir bayramlaşmada eylem yaptı!
İl Örgütü bayramlaşma töreni yerine belediyelere kayyum atanmasının protesto ...
Erdoğan: Seçilmişler de bal gibi görevden alınır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi 28 belediye başkanı görevden alınmıştır. ...
AK Parti İzmir bayramlaştı: Hotar ve Delican’dan önemli mesajlar
Teşkilat Balçova’daki bayramlaşma töreninde bir araya gelirken, Genel ...
 
Bahçeli: Türkiye ABD'nin 53. eyaleti değildir
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD Büyükelçiliğinin 28 belediyeye yapılan ...
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'ye sert sözler!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'ye yönelik, "Sizin büyükelçileriniz ...
CHP’li Sertel’in acı günü: Anneye veda
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in annesi Cemaliye Sertel, Eskişehir’de ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir'i dünyaya asıl onlar tanıtıyor ama...
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva