HABERLER>POLİTİKA
24 Mayıs 2015 Pazar - 09:04

AK Parti milletvekili adayına bıçaklı saldırı

Adana Ak Parti 12’nci sıra millvekili adayı Ramazan Demir, seçim çalışması yaptığı Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırıya uğradı. Tedavi altına alınan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AK Parti milletvekili adayına bıçaklı saldırı

Olay, akşam saatlerinde Aladağ ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, göre seçim çalışması yapan, Ak Parti 12’nci sıra milletvekili adayı Ramazan Demir, henüz kimliği açıklanmayan 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Karın bölgesine 3 bıçak darbesi alan Demir, beraberindekiler tarafından Aladağ Sağlık Ocağına götürüldü.

Burada ilk müdahalesi yapılan Demir, ambulasla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis olayla ilgili olarak 2 şüpheliyi gözaltına aldı.



BAKAN ÖMER ÇELİK DUYURDU
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik saldırıyı Twitter adresinden duyurdu. Bakan Çelik mesajında, ’Adana adaylarımızdan Ramazan Demir bıçaklı saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyorum. Ramazan kardeşime acil şifa diliyorum. Şu anda Adana merkeze ambulansla sevkediliyor. İnşallah çabuk şifa bulacak. Ambulanstaki arkadaşları arayarak bilgi aldım. Ramazan kardeşimizin de sesini duydum. 3 bıçak yarası almış. İnşallah çabuk şifa bulacak’ ifadelerini kullandı.

'SAĞLIK DURUMU İYİ'
Ramazan Demir'in ambulansla hastaneye getirilmesinin ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, milletvekili adayı Talip Küçükcan ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile bazı partililer de hastaneye geldi. İl Başkanı Yeni, gazetecilere, Demir'in, Aladağ'da seçim çalışmaları esnasında "menfur ve hain bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını" söyledi. Saldırıyı gerçekleştirenlerin karanlık eller tarafından yönlendirildiğini, eski Türkiye ortamını ortaya çıkarmaya çalıştıklarını, kentte kaotik ortam yaratmak suretiyle AK Parti'yi, seçmenleri ve teşkilatlarını tahrik edip, seçim ortamını bozmak istediklerini belirten Yeni, şöyle devam etti:
     
"Şu anda milletvekili adayımızın sağlık durumu iyi, bize gelen bilgi o yönde. Burada asıl yapılmak istenen, bu şekilde demokratik ortamda yapılan seçimde demokrasiye karşı durmaya çalışan karanlık ellerin dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Artık Türkiye, özledikleri gibi öyle istedikleri anda istedikleri oyunu oynamak suretiyle ortaya koydukları aciz ortamları yaratabilecekleri bir ülke değil. Karanlık emellere sahip olanlara şunu açık ve net şekilde ifade etmek istiyorum ki kendileri neyi amaçlarsa amaçlasınlar, yeni Türkiye yolunda atılan adımları durdurma şansına sahip değiller. Çıkmış olduğumuz bu yeni Türkiye yolunda milletimizin iradesinin ortaya koyduğu her türlü şartlar oluşacaktır. Yani karanlık emellerin bir şeyler elde etme çabası boşa çıkacaktır. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırının demokrasimize, seçimlerin demokratik ortamda yürütülmesine karşı olduğunu düşünüyoruz."

Yeni, olayın nasıl yaşandığı sorusuna, "Aracıyla konvoy halinde giderken önlerine başka bir aracın kırdığını ve arbede yaşandığı sırada bıçaklandığını biliyoruz ama bunlar net bilgiler değil. Saldırıyı yapanların iki kişi olduğunu ve güvenlik güçleri tarafından yakalandıklarını öğrendik. Karın bölgesinde 3 yara var milletvekili adayımızın" yanıtını verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BÜYÜK SİYASETCİ ARINÇ 24 Mayıs 2015 Pazar 11:15

BU YALNIZ SİYASİ BİR NEDEN OLMADIĞI ORTAYA CIKIYOR,BÜYÜK SİYASETCİ SN.ARINC IN DEDİĞİNİ HERKES YENİDEN DÜŞÜNMELİ..GECMİŞ OLSUN HİÇ DOĞRU BİR OLAY DEĞİL...SİYASET GİDİCİ DOSTLUKLAR KALICI OLDUĞUNU HERKESDE BİLMELİ..

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve Davutoğlu İzmir'de: Bütün şehir elini yüreğine koysun
Başbakan Davutoğlu İzmir’in vizyonu için gerçekleşecek projeler hakkında ...
Davutoğlu: AK Parti’nin şu anki lideri benim…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçimlerdeki başarı ya da başarısızlığın sorumlusunun ...
Ve İzmir’i yerden yere vuran Vekil konuştu: Neden haşhaşi dedi?
İzmir ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tartışmalara neden olan ...
 
Baykal: O bakanlığı kesin almamız gerekiyor!
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Erdoğan anladı tek başına iktidar ...
Flaş: Abdullah Gül’den tüm liderlere mesaj var!
Onbirinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 Haziran seçimleri öncesinde siyasi ...
CHP’den AK Partili o vekile yaylım ateşi: IŞİD zihniyeti!
İzmir notları paylaşımlarıyla büyük tepki toplayan AK Parti Diyarbakır ...
 
İçten’e AK Parti cephesinden bir sert tepki daha: İşgüzarlık!
‘İzmir notları’ mesajlarıyla büyük tepki toplayan Diyarbakır Milletvekili’ne ...
Şimşek’ten ‘makam aracı’ mesajı: Çerez parası bile…
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, muhalefetin, devlet kurumlarındaki araçlara ...
MHP’li Akşener: Ben o zaman dehşete düştüm!
MHP'li Meral Akşener, doğru olmayan bir haberle ilgili yapılan okuyucu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva