HABERLER>POLİTİKA
20 Nisan 2023 Perşembe - 15:41

AK Parti'de bayramlaşma mesaisi... Muhalefete zehir zemberek sözler!

AK Parti İzmir'de Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştirilen bayramlaşma programı tamamladı. AK Parti'nin üst kademe bir çok isimin açıklamalarda bulunduğu bayramlaşma etkinliğinde muhalefete çok sert sözlerle yüklenildi.

AK Parti de bayramlaşma mesaisi... Muhalefete zehir zemberek sözler!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma merasimini gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, 28’inci dönem Milletvekili adayları katıldı. AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise toplantıya online olarak bağlandı.

YILDIRIM: BU SEÇİM BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE…
Online olarak toplantıya katılan AK Parti Genel Başkanvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım aday olmamalarının sorumluluklarını arttırdığını belirtirken, "Bir Ramazan Ayı'nı  daha geride bıraktık. Bu bayram içinde asrın felaketini de yaşadık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yoğun çalışmalar yapılıyor. Yaralar sarılmaya çalışılıyor. Depremde ve terörle mücadelede hayatını kaybeden bütün şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Yarın bayram. Bayram demek barışmak, kaynaşmak demek. Dolayısıyla yarın ki bayramın huzur ve mutluluk içinde birlikte ve beraberlik içinde geçirmenizi niyaz ediyorum. Bayramdan sonra bir bayramımız daha var. O da 14 Mayıs'ta. 14 Mayıs Demokrasi bayramı ve milli iradenin sandığa yansıyacağı bayram. 14 Mayıs seçimi bizim 16'ncı seçimimiz ancak bunun diğerlerinden ayıran bir durum var. 14 Mayıs seçiminde hepimizin bildiği gibi bölgemiz üzerinde, topraklarımız üzerinde emperyal hedefleri olarak karşımızdaki rakiplerle tam işbirliği içinde. Bunu iyi bilmemiz lazım. Bu seçim aynı zamanda bölücü terör örgütünün meşrulaştırılamaya çalışıldığı, bölücü terör örgütünün iktidara ortak yapılmaya çalışıldığı seçimdir. 40 bin şehidimiz var. Bu şehitlerimizin ruhunu incitmeden seçimlerde kanımızın son damlasına kadar İzmir'in altını üstüne getirerek halkımız ile paylaşacağız. FETÖ örgütün meşrulaştırmaya çalışan karşı ittifak ile yaptığımız bir seçim var. Uyanık olmamız lazım. Kuruluş ve kurtuluşumuzun şehrinde, İzmir'de, bölücülere, FETÖ'cülere, PKK ve onun yandaşlarına geçit veremeyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor oyla tekrar iş başına getireceğiz. Biz Hamza Bey ile aday değil. Bizim aday olmamamız sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor. adaylarımız seçtirebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KASAPOĞLU: İZMİR'DE MİLLİ İRADENİN BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ
Gençlik ve Spor Bakanı aynı zamanda İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Kasapoğlu seçim gecesini işaret ederek, "İnancınıza coşkunuza heyecanınıza hayran olmamak mümkün değil. Bugünkü bu güzel bayramlaşma için her birinize teşekkür ediyorum. Türkiye'nin yarınki aydınlığı 21 yıldır nasıl yükseldiyse 14 Mayıs'ta bir gurur dalgası ile sizler omzunuzda yükselecek. Değerli arkadaşlar.  Bir süreçten geçtik... 6 Şubat... Gerçekten çok zor bir süreçti bizim için. Ramazan ayında depremzedelerimiz ile birlikteydik. Yurtlarımızda vatandaşlarımız barındı. İftar sofralarında olanlarla birlikteydik. Ramazan'ın dayanışma iklimini onlarla birlikte yaşadık. Bir seçim sürecindeyiz. Seçim çok önemli bir yol ayrımı. Türkiye'nin kazanımları için önemli bir yol ayrımı. Karaburun'dan Bozdağ'a kadar, Karabağlar’dan Kiraz'a kadar bu coşku İzmir'de yayılacak.İzmir 14 Mayıs'ta öyle bir mesaj verecek ki 81 il imrenerek bakacak. 14 Mayıs İzmir'in çantada keklik olmadığını gösterecek. Ben ceketimi koysam seçtiririm diyenlere en güzel cevabını verecek. Cumhur İrtifakından yana sandıkları patlatarak verecek. 14 Mayıs'ta İzmir ve Türkiye'de demokrasinin milli iradenin bayramını kutlayacağız. İzmir'de statükoyu yıkmanın yeni bir bayramın başlangıcı kutlayacağız.  14 Mayıs'ta zaferi İzmir'de çok farklı bir şey yapacağız ve ezberleri bozacağız" dedi.

PAKDEMİRLİ: HERKESİN İDDİASI VAR ANCAK...
Tarım ve Orman eski Bakanı Bekir Pakdemirli Millet İttifakı'na yüklenirken, "Bugün sizlerin karşısında AK Parti'nin bir üyesi olarak varım. Bugüne kadar size hep bunu söylüyordum. Sahada çalışıyoruz ve herkesten daha rahat inandığımızı söylüyoruz. Bugün liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için ve oğlum için çalışıyorum. Küçük yaşlardan beri hep vatanım milletim için çalıştım. Bugün kaygılıyım. Seçime doğru gidiyoruz. Önümüzde bir çok ittifak ve parti var. Herkes daha iyisini yapacağını söylüyor. Herkesin bir iddiası var ancak bazı gerçekler var. Burada kabine arkadaşım var Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun onu burada birinci sıra adayı gönderdi. Çok verimli bir kabine dönemi geçirdik. İnşallah kendini milletvekili olarak İzmir ve İzmirliler adına çok güzel işlere imza atacak. Tabii ki bu kadrolara geçici. Peki yarın bizim yerimize başkası gelse bir iş yapabilecek mi? Çok zor. Biz başımızda çok güçlü lider ile çok zor işleri yaparken o kadar zorlandık ki... Millet ittifakının bu ülkeye yutturmaya çalıştırdığı gibi 6-7'li masalar bu ülkeyi yönetemez. Şu an bir miras bölüşmesi vardır ve bunda maalesef Kılıçdaroğlu ‘emekliliğim geldi ne olursa olsun Cumhurbaşkanlığı seçileyim, bütün görevlerimi devredeyim, bir otelde olacağıma Çankaya'da ayaklarımı uzatayım’ demiştir. inşallah bu millet buna müsaade etmeyecektir. Bugün evlatlarımızı üniversite sınavlarını kazanıyor Hakkari'de tıp okumaya gidiyorlar. Bu kazanımlarımızdan vazgeçmemek lazım. Bundan vazgeçmemek için doğru adres Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı'nda herkese yer var yeter ki vatana millete karşı hainliği olmasın” diye konuştu.

NASIR: BİR SON DEĞİL BAYRAK DEĞİŞİMİ
Törene katılan Milletvekilleri adına konuşan İzmir Milletvekili Necip Nasır 14 Mayıs'ın önemine vurgu yaparken, "AK Parti'nin kuruluşunda bugüne kadar başta genel başkanımız olmak üzere bu davaya gönül veren hizmet veren tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  Amaç kutsal ise vazifeyi bitirip teslim etmek başlamak kadar güzeldir. 5 yıl onurlu bir göre volan milletvekili görevimde sizlerle birlikte yapmak büyük bir onur. 14 Mayıs’ta çok kıymetli milletvekili adaylarımıza bu şerefli bayrağı teslim edeceğim. Bu bir son değil, yeniden başlangıçtır. Çok değerli arkadaşlarım 14 Mayıs'ın önemini iyi biliyoruz. istiklalimizin ve tam bağımsızlığımızın dönüm günü olacak. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bu dönüm noktasında bütün varlığımız ile muzaffer olabilmek için daha çok çalışacağız. Allahın izni ile zafere ulaşacağız. Sefer bizden, zafer Allah'tan" ifadelerini kullandı.

SAYGILI: HAK YOLU İLE BATIL YOLUN...
İlk olarak konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Biliyorum canla başla çalışıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Bizler Türkiye 100 yılına çıkmış durumdayız. Liderimizin ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda doğru zaman, doğru adım anlayışı ile Türkiye yüzyılını başlattık. Bununla birlikte etrafımızda birçok terör sevicileri, iş ve dış mihraklar türlü türlü oyun oynuyor. Bunu yaptığımız çalışmalarda biz görüyoruz. Ancak sabredenler zafere ulaşacaklar. Son 20 yıla baktığımızda 53 yaşında olan biri olarak çok şey gördüm. Ancak 20 yılda vesayetten demokratik rejime geçmiş bir Türkiye görüyoruz.  25 gündür gece gündüz sizlerle birlikteyim. Günde 2 saat uyumaktan mutluyum. Hak yolu ile batıl yolun ayrıştığı bir 14 Mayıs gecesi yaşayacağız. Şu ana kadar partimizin milletvekilliği yapmış olan isimlere, il başkanlığımızda çalışan herkesten Allah'tan razı olmasını diliyorum. Emekleriniz hiçbir zaman unutulmayacak. Biz vefa toplumuyuz" dedi.

 

 

 
İnan CHP’ye ‘liste’ üzerinden yüklendi: 6 saatlik hamburgerci ziyaretinde hazırlanmış!
 
Dağ '14 Mayıs sonrasını bekleyin' dedi… Asıl o zaman hesaplaşacağız!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tabela partısı 21 Nisan 2023 Cuma 02:27

huda par..pahalılık hızbullah yolsuzluk suriyeliler.. otogar metro..daha neler neler.. otur sıfır..hayat tarzına mudahale ve ataturk izmirin kırmızı çizgisidir.. bitti

Yorumu oyla      3      4  
evet, başka soru var mı? 20 Nisan 2023 Perşembe 18:49

Oyumu FETÖ'ya her istediğini verenlere asla vermem.

Yorumu oyla      3      4  
Asım ŞAİR 20 Nisan 2023 Perşembe 18:46

Sayın AKP liler bıktık artık 20 yıl her seçim zamanı aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Bari şu mübarek günde yapmayın. Bir kezde olsa şu gözlüklerinizi çıkarıp doğruları konuşun. CHP si için fetoyle - pkk la iş yapıyor birlikteler gibi ifadeler yanlış, sizler doğru söylemiyorsunuz. Ben bir vatandaş olarak gözlemliyorum. Sizin söylediğiniz gibi değil. Millet ittifakının hepsi bu terör örgütlerini lanetliyor-kınıyor ancak siz bunları duymayıp kendi kurgunuzu birbirinize anlatıyorsunuz. huda- parın gerçeğinide görerek lütfen doğruları söyleyin..

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnan CHP’ye ‘liste’ üzerinden yüklendi: 6 saatlik hamburgerci ziyaretinde hazırlanmış!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili adaylığı listelerini eleştiren ...
'Mezhep kışkırtıcılığı korkunç bir tehdittir'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bizim hem bayramımız bir hem de bayrağımız ...
CHP İzmir'den miting gibi bayramlaşma... Kim ne mesaj verdi?
CHP İzmir İl Başkanlığının bayramlaşma töreninde konuşan İBB Başkanı Tunç ...
 
Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu’nun adaylık kampanyasına bağış
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı ...
Dervişoğlu'ndan 'liste' yorumu: Akşener iktidarın algoritmasını bozdu!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
AK Partili Sürekli'den sahadan mesajlar: Türkiye için mücadele ediyoruz!
İzmir için hemen şimdi diyerek çıktığı yolda saha çalışmalarına devam ...
 
Çıray'dan Özlale'ye 'Gürban'lı' yanıt: Kötü gösteren vekilleri atayan!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Ümit Özlale’nin ...
Milletvekili Sertel’den istifacı Purçu’ya tepki: Altına evi, arabayı CHP çekti!
Milletvekili adayı gösterilmediği için partisinden istifa eden Özcan Purçu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, "Allah'ın ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva