HABERLER>POLİTİKA
9 Ekim 2015 Cuma - 10:02

AK Parti adayı Kaya: Sen, ben yok, Türkiye var

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Selçuk ve Gaziemir ilçelerinde bir dizi programa katıldı.

AK Parti adayı Kaya: Sen, ben yok, Türkiye var

İZMİR - Güne Selçuk'ta sanayi sitesi esnafıyla kahvaltı yaparak başlayan Kaya, ilçede sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gaziemir'de ise emekli astsubaylardan işadamlarına, spor kulübü yöneticilerinden kanaat önderlerine kadar toplumun değişik kesimlerinden temsilcilerle buluşan Kaya, önemli mesajlar verdi. 
 
ESNAFLARIMIZ, BU MİLLETİN OMURGASIDIR 
Sabahın ilk saatlerinde geldiği Selçuk Sanayi Sitesi'nde esnaflar tarafından kurulan kahvaltı sofrasına konuk olan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, AK Parti'nin her daim küçük esnafın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Kahvaltıda bir araya geldiği esnaflara seçim beyannamesinin esnaflarla ilgili kısmı hakkında bilgiler veren Kaya, "Seçim beyannamemizde esnafımıza kolaylıklar sağlayan birçok madde yer alıyor. Bilindiği gibi, esnafa düşük faizli kredi uygulaması 13 yıldır devam ediyor. Yeni dönemde ise esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği veriyoruz. KOBİ'lerin finansmana erişiminin artırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız. Emeğin yoğun olduğu sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeli ile, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapılacak. Yerli makine üreticilerinin yurt içinde rekabet güçlerini arttırmak için finansal ortamı iyileştirmeye yönelik mekanizmalar geliştirilecek. Basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisi ise alınmayacak. Esnaflarımız, bu milletin omurgasıdır. Esnaflarımız, bu ülkenin geleceğini düşünen ve her zaman bunun için çalışan kesimdir. Esnafımızın aşını ve ekmeğini büyütmek için elimizden gelen her türlü desteği vermek boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu. 
 


BU VATAN HEPİMİZİN
AK Parti olarak pozitif, gerginlikten uzak, farklılıklara saygıyı esas alan bir seçim kampanyasına imza attıklarını hatırlatan Mahmut Atilla Kaya, hiçbir şekilde demokratik olgunluğun dışına çıkmayacaklarını vurguladı. Siyasetçiler uzlaşma sanatına sahip olursa, uzlaşma kültürünü içselleştirebilirlerse her şeyin çok daha kolay olacağını belirten Kaya, "Siyasetçiler uzlaşma kültürünü içselleştirebilmeli. Uzlaşma kültürünü içselleştirebilmek için de en önemli koşul, farklılıkların en büyük zenginlik olduğuna gerçekten, samimi bir biçimde inanmaktır. Biz farklılıkları asla bir çatışma vesilesi olarak görmüyoruz. Demokratik uzlaşma, demokrasinin temel ilkeleri, temel haklar ve her kesimin ve her ferdin hakkı olan eşit özgürlükler çerçevesinde, kalıcı barışı inşa yönünde bir araya gelmek demektir. Biz, asla demokratik uzlaşma kültürünün dışına çıkmıyoruz. Demokrasilerde, siyasetin asıl unsuru olan uzlaşma ikliminin yaratılması, siyasetçinin görev ve sorumluğundadır. Bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimiz aynı gemide yaşıyoruz, bu vatan hepimizin. Biz, 'Mesele memleket meselesi' diyoruz. Biz, 'Tek sevdamız Türkiye' diyoruz. Biz, 'Sen ben yok, Türkiye var' diyoruz" şeklinde konuştu.

GAZİEMİR'DE YOĞUN MESAİ  
Gaziemir'deki temaslarında; Gaziemir Girişimci İşadamları Derneği, Gaziemir Müteahhit ve İşadamları Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir Şubesi üye ve yöneticileri ile buluşan Kaya, ziyaret turunu İzmir'in köklü spor kulüplerinden Altay Spor Kulübü'ne konuk olarak tamamladı. AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya'yı oldukça sıcak bir şekilde karşılayan Altay Başkanı Cihangir Marmara, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Marmara, Kaya'ya üzerinde İzmir'in plaka kodu ve ismi yazılı olan Altay formasını hediye etti. 
 

 
İzmir'de Kılıçdaroğlu günü: 5 ilçe, 1 açılış, sayısız mesaj!
 
Ödemiş’te çöp isyanı büyüyor: 21 milyon alan Büyükşehir nerede?
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hakan erkenci 9 Ekim 2015 Cuma 15:24

Ya bu adam çok koşuyor ve çok güzel konuşuyor, açıklamaları mükemmel. helal olsun

Yorumu oyla      13      6  
selçuk sanayi esnafı 9 Ekim 2015 Cuma 11:43

genç,dinamik ve samimi bir kişi,konuştuğunda dinleniyor.

Yorumu oyla      14      7  
Taner 9 Ekim 2015 Cuma 10:51

Açıklamalarınız ve gayretli çalışmalarınız çok güzel ve yerinde Vekilimiz Mahmut Atilla KAYA İzmirliler sizleri güveniyor ve her zaman yanınızda yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de Kılıçdaroğlu günü: 5 ilçe, 1 açılış, sayısız mesaj!
CHP Lideri dün geldiği kentte 7 Haziran genel seçimleri öncesinde olduğu ...
HDP İzmir’de Doğan sahaya indi!
Genel seçimlerine hazırlanan HDP'nin İzmir milletvekili adaylarından Müslüm ...
MHP’de büyük mitinge ‘yalan’ afişli çağrı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11 Ekim Pazar günü saat 14.00'te İzmir ...
 
MHP İzmir’in kadın adaylarından sandık dayanışması
Seçime sayılı günler kala, MHP'nin İzmirli kadın milletvekili adayları ...
Yıldırım iş dünyasıyla buluştu: Bu sıradan bir seçim değil!
Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında yaptığı toplantılarla her ...
Topbaş’tan Erdoğan’a sarı dosya!
Fransa, Belçika ve Japonya temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep ...
 
CHP’li Bakan: Arzu etmediğimiz bu seçimi avantaja çevirebiliriz
Seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar’da hemşehri derneklerini ziyaret ...
CHP’de ‘otel’ zirvesi: Kılıçdaroğlu örgüte ne mesaj verdi?
CHP Genel Başkanı kentte konakladığı otel milletvekili adaylarıyla buluştu. ...
Demirtaş: Şiddet isteyen bize oy vermesin
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Kaç yüz bin evladımızı yitirmemiz ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva