HABERLER>POLİTİKA
28 Şubat 2018 Çarşamba - 08:53

AK Parti İzmir'de kongre süreci işliyor: Koordinatörler sahada!

AK Parti İzmir’de değişim kararı alınan 19 ilçeyle ilgili eğilim yoklamasının startı verildi. Koordinatör olarak görevlendirilen 5 isim gruplar halinde ilçelerde çalışacak. Öte yandan Buca, Narlıdere, Balçova ve Urla ilçe başkanları temayüle dahil edildi.

AK Parti İzmir de kongre süreci işliyor: Koordinatörler sahada!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na Aydın Şengül’ün atanmasının ardından partide başlayan çalışmalar sürüyor. Şengül, bir yandan yeni ekibini kurma hazırlıklarını sürdürürken ilçe kongreleri öncesinde 30 ilçenin 19’unda değişim kararı almıştı. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın koordinasyonu ve Başbakan Binali Yıldırım’ın bilgisi dahilinde gerçekleştirilen çalışmalarda koordinatör isimler de belli oldu.

Parti, İzmir’e uzun süredir koordinatör olarak görev yapan Antalya Milletvekili Mustafa Köse,  Konya Milletvekili Ömer Ünal, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Muğla eski Milletvekili İzmir Halk Sağlığı Eski Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır’ı görevlendirdi.

KİM HANGİ İLÇEDE ÇALIŞACAK?
Çalışma programına göre 1. Grupta yer alan Ömer Ünal Karşıyaka, Bornova, Konak ve Buca’da, 2. grupta yer alan Mustafa Köse Gaziemir, Selçuk, Karaburun ve Çeşme’de, 3.grupta yer alan İshak Gazel Menemen, Aliağa, Çiğli ve Dikili’oe, 4.grupta yer alan Murat Baybatur Ödemiş, Tire, Balçova ve Narlıdere’de, 5.grupta yer alan Mehmet Nil Hıdır ise Foça, Güzelbahçe ve Urla’da temayül çalışmalarını bizzat gerçekleştirecek. Buralarda koordinatörler, teşkilat yönetimlerinde görev alan eski-yeni birçok isimle görüşecek. Partinin önde gelen isimleriyle, eski-yeni meclis üyeleri, başkanlar, yöneticiler ve STK’ların görüşlerini alacak. Bugün (28 Şubat Çarşamba günü) itibariyle başlayan çalışmalar, farklı saatler ve ilçelerdeki toplantılar dahilinde yarın (1 Mart Perşembe) mesai bitimine kadar tamamlanacak. İki gün boyunca yoğun bir program dahilinde gerçekleştirilen çalışmalar rapor halinde genel merkeze sunulacak.

- AK PARTİ İZMİR'DE DEĞİŞİM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI: HANGİ İLÇEDE, KİMLERİN ADI GEÇİYOR?

O BAŞKANLAR DA DAHİL EDİLECEK
Parti, temayüllerinde değişim kararı alınan ilçelerde mevcut yönetim ve ilçe başkanının yerine farklı isimler araştırıldığı için o ilçenin görevdeki ilçe başkanı çalışmalara dahil edilmiyordu. Bu kez, değişim kararı alınan Buca’da İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın, Narlıdere’de İlçe Başkanı Aslan Bilgi’nin, Balçova’da İlçe Başkanı Evrim Özen’in, Urla’da ise İlçe Başkanı Ahmet Olgun Bilici’nin temayüle katılması kararı alındı. Bu da, yapılan çalışma sonrasında dört ilçenin başkanının yeniden görevine devam edebileceği anlamına geliyor. Başkanlar, temayülden ve genel merkez yoklamasından önde çıkarlarsa yönetimleri değişmesi şartıyla tekrar kongrede aday gösterilebilecek.

 
İzmir Körfezi'nde uluslararası ihale: Sıraya girdiler!
 
Firarilerden derin uyku: Jandarmayı bile duymadılar!
YORUMLAR
Toplam 39 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Konak 1 Mart 2018 Perşembe 08:38

İzmir’de konak önemli bir ilçe buraya öyle bir ilçe başkanı olmalı ki herkesime hitap edebilmeli.bizl görüyoruz ki kadın kolları başkanı seyran yılıdız Karahanlar çalışmaları çok başarılı ekibini çok iyi kurmuş hepsi çalışkan hanımlar demekki bu işlerde teşkilat ruhu önemli tek başına orda burda vekillerin arkasında geZerek bu ilçe bir yere gelmiyor küskünlerden oluşan bir halk oldu konak.bu konu umarım dikkate alınır bu ilçeye biz seyran yüksüz Karahanlar ı ilçe başkanı olup tüm konağı kuçaklamasını istiyoruz

Yorumu oyla      10      6  
Basmane 28 Şubat 2018 Çarşamba 23:41

Seyran Yıldız Karahanlar tüm rakiplerine nal toplatacak.

Yorumu oyla      10      6  
Faikpasa mahallesi 28 Şubat 2018 Çarşamba 23:40

Konakta seyran yildiz karahanlilari tek geçerim onu insanlarla ilgilenmesi cok guzel mutevazi durusuyla konak ı cok hakediyor sokak sokak gezip herkesin derdini dinliyor ve hallediyor allahin izniyle mükemmel bir kisiligi sahip en azindan kibirli bir kisi degil diger baskanimiz gibi dava adami diyorlar ya oda dava kadini biz onu cok seviyoruz konak ilce baskani olarak bir kadin istiyoruz kadinlar her yerde ak kadinlariz biz seyran yıldız karahanlilar biz kadinlar onu istiyoruz seyran baskanimizi ..

Yorumu oyla      10      6  
T. Alev Erduran 28 Şubat 2018 Çarşamba 22:29

IZMIRIN en önemli Ilcelerinden biri Konak. İnşallah gösterilen adaylar içinde olan Seyran Yıldız Karahanlar bu yarışı önde kapatır. Izmirli olması, Sahalarda bizzat çalışma yapmış olması, En önemlisi kadın olması ve kadın seçmeni çok olan konak ilçesinde hitabi ve duyarliligi cok iyi olmasindan dolayi tek temennimiz Konak Kadın Kolları başkanını KONAK Ilçe başkanı olarak görmemiz nasip olur....

Yorumu oyla      12      6  
Nuriye Ataman 28 Şubat 2018 Çarşamba 22:17

Konak ilce başkanı olarak seyran yıldız karahanları görmek istiyoruz nedenleri mutavaziligiyle küçükle küçük olan büyükle büyük olan mağdurunu koruyup gözeten saat zaman gozetmeyen halkın içinde olan sevicleriyle sevinen uzuntuleriyle üzülen açıkçası konaga geldiğinden beri konagin adı duyuldu mahalle çalışmalarımızda mahalle sakinlerinden duyduklarimiz seyran yıldız karahanlara dua ediyorlar konaga bir melek geldi diye konak seyran yıldız karahanlar ile daha güçlü olacak

Yorumu oyla      14      6  
Konak 28 Şubat 2018 Çarşamba 22:11

Konak Ilce başkanlığına Seyran Yıldız Karahanlar vizyonu çalışkanlığıyla en çok yakışan adaydır .

Yorumu oyla      11      6  
HAKAN 28 Şubat 2018 Çarşamba 21:44

gaziemire kerem başkan yakışır

Yorumu oyla      11      6  
Gültepe 19 28 Şubat 2018 Çarşamba 21:37

Seyran Yıldız Karahanlar Koank İlçe Başkanlığına yakışır.

Yorumu oyla      12      7  
Eşrefpaşalı 28 Şubat 2018 Çarşamba 21:35

Konak İlçe Başkanlığı için Seyran Yılız Karahanlar'ı tek geçerim.

Yorumu oyla      11      7  
Konak 28 Şubat 2018 Çarşamba 21:32

Yorumunuz:çalıkan özverili disiplinli insanlar kırmadan İnsanlar geri cevirmeyen bir başkan istiyoruz oda seyran başkan kadın kolları başkanı seyran başkan yakışır ana kademeye

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Başka ülkeye giderse de peşini bırakmayacağız'
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "(Salih Müslüm) Başka ülkeye giderse de peşini ...
İki HDP'linin milletvekilliği düşürüldü
HDP'li İbrahim Ayhan ve Ahmet Yıldırım'ın milletvekilliği düşürüldü. HDP'li ...
Kılıçdaroğlu'nun o tepkisi İzmir’e sıçradı: Esaret altında...
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, Mısıroğlu çıkışını yaptığı grup toplantısında ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'şeker fabrikaları' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. ...
Başbakan Yıldırım'dan CHP'ye: Belgelerle geldim
Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında konuştu. CHP'nin ...
Salih Müslim ile ilgili takas iddialarına yanıt!
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Salih Müslim'in iadesi için iki Çek vatandaşının ...
 
Bahçeli'den ittifak eleştirilerine sert yanıt
MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. MHP lideri, ...
Binali Yıldırım'dan şeker fabrikaları açıklaması
Partisinin il başkanları toplantısında 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesiyle ...
Başkan Şengül gündüz mesaide, akşam hasta ziyaretinde
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül parti faaliyetlerini sürdürürken ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva