HABERLER>POLİTİKA
20 Ağustos 2014 Çarşamba - 14:51

AK Parti İzmir’de ‘Kalkan’ seferi

İzmir’de yerel seçim yenilgisinin faturasını il yönetiminin görevden alınmasıyla ödeyen Ak Parti, cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olamadı. Yeni yönetim, ilçe yönetimlerini mercek altına alırken teşkilatlardan sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan, “Başarılı olanlarla yola devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İzmir’de ‘Kalkan’ seferi

İzmir'de AK Parti'nin teşkilatlardan sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan oldu.

Kalkan, yerel seçimin yorgunluğunu atamadan cumhurbaşkanlığı seçimine giden ve İzmir'de başarılı olamayan ilçe yönetimlerini mercek altına aldı.

İlçeleri ziyaret eden Kalkan, 15 Eylül'e kadar sürecek çalışmanın sonunda görevden almalar da olabileceğini belirterek, şöyle konuştu: "Eski partiliyim ancak görev almadığım süre içinde partiye yeni katılan arkadaşlar oldu. İlçe yönetimlerini ziyaret ediyorum. Gece yarınlarına kadar çalışıyorum. Amacım fotoğraf çekmek. İlçe yönetimleri 'biz yapamıyoruz' derse o taktirde değerlendirmemiz olacak. Başarılı olanlarla devam edeceğiz. Başarı kriterlerimiz de gayret, yorgunluk, partiye bağlılık, teşkilata uygunluk bunların hepsini bir şekilde değerlendiriyorum" dedi. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
objektif 21 Ağustos 2014 Perşembe 11:10

İzmir yerel seçimlerinde bi çok ilçede alakasız adaylar gösterildi kimiyerde torpil kimi yerde durum torpillikten çıkıp füzeye dönüştü ilçe halkının tanımadığı teşkilatın uygun görmediği kişiler aday gösterildi listelerde ise durum dahada vahimleşti bu durum sonucuda ne teşkilatların çalışma isteği kaldı nede halkın güveni ilçe teşkilatları konusunda bundan sonra çok özverili olunmasını rica ediyorum bilhassa ilçe yöneticileri o içlede uzun süre ikamet eden halkla ilişkileri kuvvetli olan kişlerden olursa daha iyi olacak kaanısındayım bir ak parti sevdalısı olarak.

Yorumu oyla      11      5  
KÜSKÜN BAYRAKLILILAR 21 Ağustos 2014 Perşembe 08:51

SAYIN BAŞKANIM SADECE KİTABIN ŞATAFATLI KABINA BAKMAYIN İÇİNİ BİR OKUYN BAYRAKLI DIŞARIDA GÜZEL HOŞ AMA SEÇMENİNE BİR SELAMI ÇOK GÖREN MECLİS ÜYELERİYLE DOLU GÖNÜL VEREN İNSANLARA BU MECLİS ÜUELERİ BIRAKIN SORUNLARINI DİNLEMEYİ BİR SELAMI BİR GÖNÜL ALMAYI BİLE ÇOK GÖRÜYORLAR PARA GELDİĞİ İÇİN PARTİNİN YÖNETİM İŞLEYİŞİ GÜZEL PARAYI KARŞILAYAN O 2.3 ÜÇ ARKADAŞ MUSLUĞU BİR KAPASALAR BİR GÖRÜN NELER OLACAK BAŞKANI ZİYARETLE BTMİYOR SAYIN BAŞKANIM BAŞKANSIZ BAYRAKLINI İÇİNİ BİR ARAŞTIRIN

Yorumu oyla      14      6  
SADECE R.T.E İÇİN AMA ODA BİTECEK AZ KALDI 21 Ağustos 2014 Perşembe 08:39

İNŞAALLAH BU YAZILANLAR DİKKATE ALINIYORDUR SAYIN İL YÖNETİCİLERİ TESPİTLER TAMAMEN DOĞRUDUR EĞER GÖZ ÖNÜNE ALINMIYORSA BİR OKADA KÜSKÜNLER ORDUSU DAHA OLACAK VE SONUMUZ ANAP OLACAKTIR NEDEN KÜRTLERİN HER TALEPLERİ YERİNE GETİRİLİYOR NEDEN KARA DENİZLİLER HER İSTEDİKLERİNİ YAPTIRIYORLARDA BİR KONYALI BİR BATILI BASİT PROBLEMİNİ ÇÖZEMİYOR KÜRT VEYA KARADENZ KÖKENLİMİ OLMAMIZ LAZIM SORUNLARIMIZI ÇÖZMEK İÇİN

Yorumu oyla      14      5  
KERİM ÇELIK 20 Ağustos 2014 Çarşamba 23:58

BAYRAKLI TEŞKİLATI EVLERE ŞENLIK. 3 KEZ İLÇEYE GİTTİM YÜZÜME BAKAN OLMADI. KİMİN NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL. SON SEÇİMDE 30.000 FARK YEDİK. BİZİM EMEKLERİMİZE YAZIK DEĞİL Mİ. İLÇE BAŞKANI BİRAN ÖNCE ALINMALI....

Yorumu oyla      15      5  
Ahmet 20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:50

Herşeyden önce Yunus Kalkan bey'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Doğma büyüme bir İzmirli olarak ve AKP sevdalısı ve gönüllüsü olarak benimde AKP 'nin İzmirde yaptığı yanlışlar ile ilgili tespitlerim var.Her şeyden önce Akparti İl binasına sıradan değil işin ehli insanları koyun.Nedeni ise Ehil olmayan insanlar,Akparti il binasına geldiklerinde sorunlarını çözememektedirler.Ben buna bizzat şahit oldum.İl Başkanlığında görevli bir bayanın gelen vatandaşların sorunlarını yazdığı kağıtları vatandaşlar gittikten sonra çöpe attığını gördüm. Ama bir doğu Anadolu veya bir Güneydoğu Anadolu bölgesinde olsak İl teşkilatına gelen vatandaşın sorunu ivedi bir şekilde çözülüyor.Kusura bakmayın ama bu böyle.Biz sokaklarda insanlara bunu bir türlü anlatamıyoruz ve dolayısı ile belirli bir oy oranın dışına çıkamıyoruz. İzmirdeki Kamu Kurum ve Kuruluşların hangisinin il Müdürü veya Bölge Müdürü İzmirli.Onlarca Kamu kurumu var.Hangisinin başında bir İzmirli var Sayın Kalkan.Lütfen bir araştırın.Bu atamalar hep dışarıdan,İzmir dışından oluyor.Bu atamaları yapan Merkez İzmirlilerin bu işleri beceremeyeceğini mi düşünüyor.İzmirli bunun farkında değil mi sanıyorsunuz.Çok afedersiniz ama daha çok hatalarımız var.Sayın Kalkan lütfen yapacağınız çalışmalarda bu hususlarada bir göz atın.Gerekirse Genel Merkeze kadar bu sorunları iletin.Bu sorunlar çözülmez ise İzmirdeki oy oranımız artmaz,artamaz..Aksini düşünmek ise hayalden öteye geçmez. Saygılar sunar,İnşallah diğer yöneticiler gibi HALKA-İZMİRLİYE uzak olmazsınız.

Yorumu oyla      23      5  
Bucalı 20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:11

İlk Bucadan başlayarak 30 ilçe Teşkilatının hepsi değişmeli.

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli’den Erdoğan’a yaylım ateşi: Mitinge miting!
Bahçeli, "Erdoğan nerede miting yapıyorsa MHP aynı yerde aynı gün aynı ...
CHP’li Güler kartını açtı: İnce’ye destek
CHP'de, kurultay öncesi il ve ilçe başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ...
CHP'li Türeli'den Meclis'e işşizlik sigortası teklifi
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu CHP Grubu Sözcüsü ...
 
O başkan konuştu: Kılıçdaroğlu’na destek toplantısına neden katılmadı?
CHP’de kurultay öncesi İzmir’deki açıklamaya katılmayan tek isim Urla ...
Flaş! CHP İzmir’de 29 örgütten Kılıçdaroğlu’na tam destek
29 ilçe başkanı İl Başkanı Ali Engin’le birlikte basın toplantısı düzenleyerek ...
Bakan Yıldız’dan Gül’ün sitemine ilginç yorum
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Abdullah ...
 
Çıray’dan sert sözler: ‘Tele kulak’ salvosu!
Alman istihbaratının Türkiye’yi dinlediğinin ortaya çıkması ana muhalefet ...
Hayrünnisa Gül’den 2 gazeteciye sert tepki
Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonu verdi. Törene Hayrünnisa ...
İnce: Genel başkan değil Başbakan olmak istiyorum!
CHP'de 18. Olağanüstü Kurultay öncesinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva