HABERLER>POLİTİKA
25 Temmuz 2014 Cuma - 16:26

AK Parti İzmir bayramlaştı: İhsanoğlu'na sert eleştiri

AK Parti İzmir teşkilatları bayramlaştı. Törene katılımın düşüklüğü dikkat çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, çatı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nu eleştirdi, parti teşkilatına da çatıya destek olan partilerin rahatsız olan tabanını hedef gösterdi.

AK Parti İzmir bayramlaştı: İhsanoğlu na sert eleştiri

İZMİR - AK Parti İzmir il teşkilatının bayramlaşma töreni Kaya Termal Otel Kardelen Salon'da yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İl Başkanı Bülent Delican, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar'ın hazır bulunduğu bayramlaşmada geçmiş yıllara göre katılımın az olması dikkat çekti. Salonun dört bir köşesinde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ile seçim sürecinde kullanacağı logonun yer aldığı flama ve afişler yer aldı.
 
HOTAR: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÖNEMLİ BİR FIRSAT
Sözlerine cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çekerek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Söylemlerimizdeki gücü ve istikrarı arttırarak sürdürmek için cumhurbaşkanlığı seçimi önemli bir fırsat. Biz sadece cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Türkiye'nin kaderini de çizeceğiz. Türkiye ya ekonomisi alt üst olmuş kazanımlarını kaybetmiş konuma gelecek ya da 13 yıllık gelişimini arttırarak devam ettirecek ve dünya lideri tarafından yönetilecek. Bu yüzden sorumluluğumuz katlanmış durumda. Daha önceki yerel ve genel seçimlerde isimler için çalışıyorduk. Şimdi en önemli isim için çalışacağız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için" dedi.
 
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2014_07/2014_07_25/d1023d5fd6cac5d8fc417d19ece10cf0.jpg

"HEDEF GENÇLER VE DİĞER PARTİLERİN TABANI"
Seçim sürecinde hedef kitlelerinin kendi tabanları dışında, diğer partilerin tabanları, şu ana kadar kararsız kalanlar ve gençler olması gerektiğini ifade eden Hotar şunları söyledi; "Anlatacağımız çok şey var. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Özelliklere gençlere şunları hatırlatmalıyız. İlk defa oy kullanacak gençler AK Parti iktidara geldiğinde okula yeni başlamışlardı. Bu gençler masalarının üstünde hazır kitaplarını buldular. Akıllı tahtalar geldi. Tabletler verildi. AK Parti'den önce aileler Kemeraltı'nda kuyruğa girerdi, kitapların bir kısmını bulamazdı. Bıkmadan usanmadan Ak Parti'nin ülkeye kazandırdıklarını tekrar etmeliyiz. 1998 yılının SSK hastanelerinde kuyrukları hatırlayın. O dönemin SSK müdürü bu dönemim parti başkanı. 10 yıl önce daha iyiydi durum diyor. Bunları paylaşmamız lazım. Ülkenin 8,5 milyonu engelli nüfusu. Bir engelli mevzuatı yoktu. Bunu ilk defa Ak Parti iktidarı çıkardı. Karşıyaka Tünelleri bizden önceki iktidar olsa hala yapılmaya devam ediliyor olacaktı tıpkı metro gibi… Bizim adayımız dışındaki adaylar halkta karşılık bulmadı. Aday gösteren partilerin tabanında da bulamadı. Siyaset ilkelerle yapılıyorsa, geleneği varsa yazılı kurları varsa diğer partilerin adayları bunların hiçbirine uymamaktadır. Yönetimler sindirebilir ama tabanların sindiremediğini biliyoruz. Onlardan da ülke birliğini devam ettirme adına Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oylarını rica ediyoruz. İçlerine sinmeden baskıyla tepeden inme ithal bir adaya oy vermektense ülke için adeta elini değil başını taşın altına oy vermeyi tercih ederler diye düşünüyorum. Sloganları bile söylemlerini tersi. Çatı aday, 'Ben siyaset üstü bir adayımö diyerek profil çizdi, sloganı ise, "Ekmek için Ekmeleddinö. Ekmek asgari bir ihtiyaçtır. Bir devlet ülkesinin ekmek ihtiyacını karşılamıyorsa zaten devlet olmaz. Devlet uluslar arası başarıyı koyar, istikrarı koyar. Çatı aday en üstte olduğunu söylüyor ama sıradan bir sloganla yola çıktı. Onu destekleyen partilerin yönetimini biliyoruz. Hedefimiz bundan rahatsız olan tabanları."
 
BİR OY ÇOK ÖNEMLİ
Seçime kısa bir zaman kaldığını, bu yüzden var güçleriyle çalışmak zorunda olduklarını söyleyen Hotar,"İzmir'de 650 bin olan oyumuz 1 milyona çıktı. İzmirlilere teşekkür ediyorum Onlar AK Parti belediyeciliğinden faydalanmak için çaba gösterdiler. 6 belediye AK Parti belediyeciliği ile buluştu. İnşallah önümüzdeki dönem tüm İzmir AK Parti belediyeciliği ile buluşacak" ifadelerini kullandı.
 
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2014_07/2014_07_25/647339231b1b7d4385090307c2076100.jpg

DELİCAN: CUMHURİYETİN İLANI KADAR ÖNEMLİ
10 Ağustos'taki cumhurbaşkanı seçiminin önemine değinen İl Başkanı Delican, " Bizler geleceğimiz için çocuklarımız için dünyada adaletin yeniden tesisi için cumhurbaşkanlığı yolunda Başbakanımıza çalışarak hizmet etmeliyiz. Cumhuriyetin ilanı kadar önemli bir seçim var önümüzde. İlk kez cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Tarihi sorumluluğu hep beraber kucaklayacağız ve Başbakanımızı ilk turda Cumhurbaşkanlılığı makamına taşıyacağız" dedi.
 
SANDIK ÇAĞRISI
"Seçimde sandıklara sahip çıkmalıyızö diyen Delican, şöyle devam etti; "Sandıklarda daha önce oynadıkları oyunları oynamaya çalışacaklar. Bir oy bile bizim için çok önemli. 24 milyon oy alsak 24 milyon bir oy alan parti kazanıyor. Bir oy bile bizim için çok değerli."
 
İZMİRLİLER'E DAVET
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın, 2 Ağustos'taki İzmir mitingine hazırlandıklarını ifade eden Delican, "Sizlerin katkılarıyla güzel bir miting yapacağız. Tüm İzmirlileri davet ediyoruz. Yeni Türkiye heyecanımızı paylaşmak istiyoruz. 10 Ağustos'ta yeni bir dönem başlayacak. İzmir yeniliğin sembolü olarak anılır. İzmir inşallah eski olan her şeyi geride bırakır beyaz bir sayfa açar."(dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet taş 26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:59

valla 13 yıldır eşek gibi koşturdum birazda delicen koştursun

Yorumu oyla      15      5  
Bak hele 26 Temmuz 2014 Cumartesi 03:52

Ya Bülent bey çok ucuyorsun nerdeyse islam dininin gelmesi kadar önemli diyeceksin biraz sakin ol

Yorumu oyla      11      5  
bornova 25 Temmuz 2014 Cuma 21:54

maşallah eski yönetim izmiri temizledi yeni oluşurken yine eskiler ön pilana çıkmış yapma bülent bey seni de yerler eski olacaktıda neye gittiler kimseyi davet etmesseniz salonlarda kimse olmaz yeni olsun şaibesiz olsun

Yorumu oyla      13      5  
TC. Öz Vatandaş. 25 Temmuz 2014 Cuma 21:32

Belli ki hepiniz Ekmeleddin beyin adaylığından rahatsız oldunuz, demek neymiş; Gururlanma padişahım senden büyük allah var. Ayrıca katılım fazla olmamış mış, en iyi günlerinizi yaşıyorsunuz yakında bu kalabalığıda göremiyeceksiniz.

Yorumu oyla      12      6  
Partili 25 Temmuz 2014 Cuma 21:08

Yönetimi bile kuramadin liste başkaları tarafından yapılırsa bu iş olmaz senin adina üzücü biz zaten eskilere kırgınız kendi listeni yapsana

Yorumu oyla      13      5  
Sinan ÖZTAN 25 Temmuz 2014 Cuma 20:55

Hemşerim Nükhet hanıma zavallı.Ekmel bey AKP içinde fırtınalar yaratmaya devam ediyor.

Yorumu oyla      11      5  
BUYURAN 25 Temmuz 2014 Cuma 17:49

Akpartiye gönül verenler görevlerini biliyor ve yapıyor.Ya sizler n yapıyorsunuz halen daha teşkilat mensuplarına yukarıdan bakıyorsunuz.

Yorumu oyla      32      7  
Kuzey egeli 25 Temmuz 2014 Cuma 17:46

Bir önceki başkan ve teşkilat başkanı adam mi birakti.herkes küskün.insallah sayın delican izmir i tek tek kucaklayan bir ekip kuracaktir

Yorumu oyla      20      13  
serkan 25 Temmuz 2014 Cuma 17:24

partide emek veren koşturan yöneticilik dahi yapan insanların işlerini görmeyen iş bulmaktan kaçan bir yönetim partizanları küstürdü.seçimdeki alınan oy binali yıldırımın oyu yönetimin ve milletvekillerinin oyu değil.

Yorumu oyla      35      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: TIR'lar Türkmenlere yardım götürüyordu
Yüksek Hızlı Tren hattı açılışında konuşan Başbakan Erdoğan, Adana’daki ...
Erdoğan yanıtladı: Köşke çıkarsa frak giyer mi?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Adana mitingi dönüşünde gazetecilerin sorularını ...
CHP’li Susam’dan ‘şeker’ çıkışı: NBŞ lobisi!
CHP İzmir Milletvekili ve partisinin Sanayi Ticaret Komisyonu sözcüsü ...
 
Güven Meclis kürsüsünden iktidarı bombaladı
PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Güven, “İş Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun ...
MHP İzmir iftarda buluştu: Erdoğan’a ‘tekme’ göndermesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar ...
Erdoğan: Monşeri muhatap almıyorum
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin mitinginde yaptığı ...
 
CHP İzmir plaja indi: Tatile bir saat ara/oy ver!
CHP İl Örgütü Çeşme’nin ünlü Ilıca plajında seçim çalışması yaparak ‘çatı ...
AK Parti İzmir Erdoğan’a destek için veznede!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip ...
Yıldırım’dan teşkilata sandık fırçası!
Yerel seçimin ardından İzmir'de ilk kez teşkilatla buluşan AK Parti Genel ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva