HABERLER>SEÇİM 2015
22 Ocak 2014 Çarşamba - 16:07

AK Parti Çiğli Adayı Yılmaz: CHP'nin 15 yılda yaptığını...

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, partililerle bir araya geldiği toplantıda CHP'ye yüklendi, ''Onların Çiğli'de 15 yılda yaptıklarını, biz AK Parti olarak 5 yılda yapamazsak ve biriktirdikleri borçları ödeyemezsek ben bu işi bir daha yapmam ve hiçbir yere de aday olmam'' dedi.

AK Parti Çiğli Adayı Yılmaz: CHP nin 15 yılda yaptığını...

İZMİR - AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, 6 aday adayı arasından belediye başkan adayı olarak atanan Adnan Yılmaz partililerle buluştu. Toplantı salonunundaki toplantıya, eşi Filiz Hanım, kızı ve oğlu ile katılan Adnan Yılmaz oldukça iddialı konuştu. Çiğli'de doğduğunu ve yıllarca ticaret yaptığını AK Parti çatısı altında önce bir nefer gibi, ardından da 2012 yılından itibaren de ilçe başkanı olarak hizmet ettiğini kaydeden Yılmaz, ''Bu partide ben çalışarak geldim. Kimse torpil yapmadı. Sizler de gördünüz yaşadınız. Bu ateşten gömleği Çiğli'nin geleceği için giydim.'' diye konuştu.
 
''EVİNİN ÖNÜNE PARK VE KENDİNE İMAJ YAPTI''
Konuşmasında Çiğli Belediyesi'nin CHP'li yönetimini topa tutan Adnan Yılmaz, belediyenin borç batağında yüzdüğünü, hizmet edemez durumda oldoğunu ifade ederek, ''Ben yarın önüme çıkacak engelleri biliyorum. Şu anda belediyenin 120 trilyon borcu var. Geçtiğimiz hafta 7 trilyon daha borçlandılar. Bunlar belediyeyi kansere çevirmiş hasta haline getirdiler. EVKA'ya bir düğün salonu yapamadılar. Uçaklı park diyorlar. Büyükşehir yüzde 50'sini verdiği halde 8 aydır yapamıyorlar, temelini, bile atamadılar. Çaktıkları tek bir çivi yok. Harmandalı'ya yaptıkları şantiye var, onu da devletin hibe kredisi ile yaptılar. Durdukları belediye binasını benim kurduğum konsorsiyumla yaptık. Çiğli'yi yüzde 60'la alacağız diyorlar. Kardeşim sen Çiğli'ye ne hizmet ettin onu anlat. Onlar sadece nutukla Çiğli'yi kandırdılar. Belediyenin bugüne kadar yapmış olduğu değişim, evinin önüne yaptığı bir park, aynı zamanda da Metin Solak'ın kendisidir. İki buçuk sene önceki Metin Solak'ın fotoğrafını koyun, kendine öyle bir çeki düzen verdi ki, imajını değiştirdi, üç sene önceki Metin Solak'la şimdiki Metin Solak'ı tanıyamazsınız'' dedi.



''15 YILDA YAPTIKLARINI, 5 YILDA YAPARIZ'
CHP'nin bir 'yolsuzluk' masalı tutturduğunu, ancak onların ortaya attığı bu iddiaların mahkemelerce yalanlandığını kaydeden Yılmaz, ''Benim iki evladım var. Eğer ben yolsuzluk içine girdiysem, Allah onların yüzünü bana göstermesin. Bunların tek söylemleri, feyslerde twitlerde gereksiz iftiralar. Ben vicdanen rahatım. Benim Çiğli'ye kazandırdıklarımla vicdanım rahat. Ben kendimi anlatmak yerine hizmet yapmak istiyorum. İnşallah AK Parti bayrağını belediyeye çekeceğiz, onlar da görecekler.'' şeklinde konuştu. Çiğli'ye kamu hizmetlerinin birarada bulunacağı 7 katlı bir kompleksi iki yıl içinde kazandıracaklarını, bağışlanan büyük arsada Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin dünyanın bir numaralı üniversitesini kurduklarını kaydeden Yılmaz şöyle konuştu: ''Yeni Mahalle'ye iki okul ve bilim merkezi kuruyoruz. Burada Cumhurbaşkanları, Başbakanlar yetişecek. Kaymakamlık lojmanını tamamlıyoruz. Onlar Çiğli'ye bir tesis yaptılar mı? Spor üzerinden 6,5 trilyon heba ettiler. Biz ise 400 yataklı devlet hastanesinin yapımının devamını sağladık. Dört kez Ankara'ya gittim. Onlar sporcu peşinde Antalya'ya, oraya buraya gittiler. Onların burnundan fitil fitil getireceğiz. Hizmet için geleceğiz ama hesabını da soracağız. Biz Sayın Bakanımıza alteçidi, metroyu, çöpü çözdüremezsek, burada durmanın anlamı yok. Onların Çiğli'de 15 yılda yaptıklarını, biz AK Parti olarak 5 yılda yapamazsak ve biriktirdikleri borçları ödeyemezsek ben bu işi bir daha yapmam ve hiçbir yere de aday olmam.''
 
''BELEDİYEYE AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ''
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner ise, mutlu bir gün yaşadıklarını ifade ederek, ''Bildiğiniz gibi bir önceki tecrübeli ilçe başkanımız Adnan Yılmaz, genel merkez tarafından yapılan inceleme sonucunda 30 Mart seçimlerinde AK Parti ailesini temsil etmek üzere adayımız olarak görevlendirildi. Bu kutsal bir görev. Kendisini zor günler bekliyor. Allah'ın izni ile, teşkilatımızın ve genel merkezimizin kendisine verdiği güçle Çiğli Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikeceğiz. Biz aslında belediye bizde olmadığı halde hizmete devam ettik. Etmeye devam edeceğiz. Belediyeyi de aldıktan sonra bu hizmetler artacak. Beledeiye başkan aday adaylarımız, eski ilçe başkanlarımız buradalar. Birlik ve beraberlik halinde kendisine destek ve güç vereceğiz'' diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından. üzerinde Adnan Yılmaz'ın isminin bulunduğu pasta kesildi ve salondaki partililere dağıtıldı. Başkan adayı Yılmaz ardından eşi Filiz Hanım ile birlikte partililerin tebriklerini kabul etti.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım’dan ‘kanalizasyon’ çıkışı: Taş devrinde mi yaşıyoruz?
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Foça’da ...
CHP’nin seçim stratejisi: Adaylara taahhütname, şarkı ve video hazır
CHP'nin Yerel Seçim Stratejisi'ni Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı. ...
CHP İzmir’de seçim koordinasyon zirvesi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı seçim sürecinde yapılan çalışmaların ...
 
Taşer’de iş dünyası çıkışı: Yerel yönetim köstek oluyor!
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “İzmir’deki sanayiciye ...
Aliağa ayağa kalktı: AK Parti’de Tansu Kaya isyanı!
Aliağa’da seçimin favorisi olarak gösterilen Tansu Kaya’nın AK Parti’nin ...
Ve CHP İzmir’in eğilim yoklaması tarihi kesinleşti
Genel Merkez’den yayınlanan genelgeyle 8 ilçede yapılacak fermuar sistemli ...
 
Gaziemir esnafından aday adayı Kar’a destek
CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar; genel kurullarını ...
AK Parti’de Necip Kalkan rüzgarı
Krizi flaş gece zirvesiyle sonlandıran Karabağlar Adayı sahaya çok hızlı ...
Yıldırım’ın kucağında torunu hedefinde o savcı!
AK Parti Büyükşehir Adayı Yıldırım torunuyla geldiği kahvaltıda sorularını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva