HABERLER>POLİTİKA
24 Nisan 2023 Pazartesi - 16:27

'Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu'yla yan yanadır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş'ı ve Sorosçu Kavala'yı serbest bırakacağını küstahça açıklamıştır. PKK'yla müzakere ve mütareke Kılıçdaroğlu'nun gündemindedir. HDP'nin kayyum partisi Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu'yla yan yanadır. Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracağını, terörle mücadeleyi durduracağını, Türk askerini Irak ve Suriye'den çekeceğini açıklayan iç işgal cephesi Kılıçdaroğlu'yla emel ve eylem birlikteliği içindedir" dedi.

 Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu yla yan yanadır

MHP Lideri Bahçeli, Kastamonu'da düzenlenen 'Aziz Milletim Sıra Sende Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın özünün sağlam, sözünün senet olduğunu belirterek, "Biz başkalarına benzemeyiz, başkaları gibi yerimizde saymayız. Boşa sallayıp, dolu tutmanın peşinden hiç koşmayız. Yaptık mı adam gibi yaparız, milletimiz ne diyorsa onu söyler, onu savunuruz. Çünkü tarafımız Türkiye'dir. Çünkü tarafımız mazlum gönüllerdir. Geçtiğimiz cumartesi günü inşası projelendirilen 143 bin köy evinden bir kısmının tamamlanmasına Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber mahallinde memnuniyetle şahit olduk. Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı biten köy evlerinin teslim töreninde umut dolu geleceğimizin aydınlığını gördük. Sözümüz sözdür, hiçbir insanımızı açıkta bırakmayacağız. Bugüne kadar her vaadimizi yaptık, her sözümüzü tuttuk, hiçbir insanımıza sırt çevirmedik, bundan sonra da çevirmeyeceğiz. Türkiye'nin önü açıktır, istikbal Türk milletinindir. 14 Mayıs'tan sonra eser ve hizmet siyaseti kesintiye uğramamalıdır. Ülkemiz bir yol kazasına mahkum olmamalıdır. Yazılan dış menşeli karanlık senaryoda figüranlığa talip olan zillet partilerine Kastamonu'dan çığ gibi bir tepki gelmelidir" dedi.

'KILIÇDAROĞLU ETNİK VE MEZHEP KIŞKIRTICILIĞINA SOYUNMUŞTUR'
Bahçeli, Mehmet Akif Ersoy'un 19 Kasım 1920 yılında Kastamonu Nasrullah Camii'nde verdiği mesajları hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Sevr Anlaşması'ndan bir süre sonra bu ilimize gelen merhum Akif, herkesi birliğe davet etmiş, tefrikayı kağıt parçası gibi yırtıp atmıştı. Akif'in 103 yıl evvel buradaki konuşmasında şu ifadeler özellikle dikkat çekicidir: 'Düşmanların bugün bizden istedikleri ne filan vilayet ne filan sancaktır; doğrudan doğruya başımızdır, boynumuzdur, hayatımızdır, devletimizdir.' Şimdi vicdan sahibi her kardeşime soruyorum. Bugün de istenen başımız değil midir? Dünkü bozgunculuk bugün de vardır. Dünkü bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü dalalet, dünkü hıyanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Ancak Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep kışkırtıcılığına soyunmuştur. Zira sonunun yaklaştığını anlamış, düştüğü denizde provokasyon yılanına sarılmıştır. İç barış ve huzur ortamını tahrip etmeyi can simidi olarak görmüştür. Terörist Demirtaş'ı ve Sorosçu Kavala'yı serbest bırakacağını küstahça açıklamıştır. PKK'yla müzakere ve mütareke Kılıçdaroğlu'nun gündemindedir. HDP'nin kayyum partisi Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu'yla yan yanadır. Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracağını, terörle mücadeleyi durduracağını, Türk askerini Irak ve Suriye'den çekeceğini açıklayan iç işgal cephesi Kılıçdaroğlu'yla emel ve eylem birlikteliği içindedir. Zillet ittifakı İHA'lardan, SİHA'lardan, diğer yerli ve milli savunma sanayi ürünlerinden rahatsızdır." 

'ZİLLET İTTİFAKINA TÜRKİYE EMANET EDİLEMEYECEKTİR'
Bahçeli, Milli Mücadele'nin mükafatı olan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümünün Cumhur İttifakı'nın zaferiyle perçinleneceğini belirterek, "Diyorum ki, 'Devlet ve milletiyle, her şeyden önce Türkiye.' Ne yapacaksak birlikte yapacağız. Neyi başaracaksak el ele vererek başaracağız. Emperyalizme esir düşmüş siyasetçiler bir masaya oturmuşlar ve karşımıza geçmişlerdir. Bunlar kimliğini kaybetmişler. Bunlar kökünden kopmuşlar. Bu yüzden zelil olup batmışlar, zillet olup çakılmışlar. Türkiye'yle hesabı olan kim varsa CHP'ye yoldaş, İYİ Parti'ye yandaştır. Terör örgütlerine bakınız, hepsi birden zillet ittifakının kanlı paydaşıdır. Yeminli Türkiye düşmanları zillet ittifakıyla sırdaştır. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bayraksızların umududur. Bu zat Türkiye'yi içeriden teslim almak için görevlendirilen yabancı komiseridir. PKK, Kılıçdaroğlu'nun destekçisidir. FETÖ, Kılıçdaroğlu'nun can beraberidir. 7+2 formatlı masa kumar masasıdır. Bunu bizzat İYİ Parti'nin başkanı itiraf etmiştir. Sonra dönüp masadan strateji gereği kalktıklarını söylemişlerdir. Neymiş, kazanamayacak adaylarını kazandırmak için bir oyun oynamışlar. Ve bu zillet ittifakına Türkiye emanet edilemeyecektir" dedi. (DHA)

 
Başkan Soyer 100. Yıl Toplantıları'nda konuştu: Akıl, vicdan ve cesarete ihtiyacımız var
 
CHP PM Üyesi Çelik net konuştu: Kılıçdaroğlu garanti, öncelik vekillik seçimleri
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 25 Nisan 2023 Salı 00:25

Yeşil dedikleri dolar yeşili. Sol dedikleri kimlik siyaseti. Bir de buick(bıyık) Erkan var. O da aynı.

Yorumu oyla      3      4  
alo 24 Nisan 2023 Pazartesi 17:31

vallahi billah ükedeki doktorlar bu hastalığı teşhis edemediler

Yorumu oyla      5      5  
İZMİR YERLİSİ 24 Nisan 2023 Pazartesi 16:41

Dedi ve Hüdaparla aynı karede resim verdi ortak oldu

Yorumu oyla      5      5  
:) 24 Nisan 2023 Pazartesi 16:33

sEN NASIL BİR İNSANSIN BÖYLE YAA.. Senin İttifağında HÜDAPAR yokmu Kürdistan diyor sürekli vE hİZBULLAH DİYE CİHAD ÇAĞRISI YAPIYORLAR HERYERDE. SEN BUNU NEDEN KONUŞMAZSIN. BİZİMKİ TERÖRİST DEĞİL SİZİNKİ TERÖRİST DİYORSUNUZ AYIP YAA AYIP. Uatnmalısın milliyetçiliğinden. UTANMAN VARSA.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm tepkisi: İzmir 'bahar' görmedi
Kâğıthane’de Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda katılan Çevre Şehircilik ve ...
'Senin hangi mezhepten olduğunu soran var mı?'
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Birileri çıkmış; 'Şu mezheptenim' ...
İnce: Türkiye'ye biz 3'üncü yoluz
Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, "Türkiye'ye ...
 
Çıray: İYİ Parti için yüzde 15'in altı başarısızlıktır
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 14 Mayıs'ta yapılacak ...
'Bay Kemal'in gideceği yer Çankaya'dır'
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan'da vatandaşlara ...
Erdoğan duyurdu: Yeni ticari araca vergi muafiyeti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te SIRO Batarya Geliştirme ...
 
Belediye başkanları buluştu... CHP İzmir’de ‘miting’ zirvesi!
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Nisan’da İzmir’de gerçekleştireceği ...
Çavuşoğlu'ndan Biden'a '1915' tepkisi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Başkanı Biden'ın 1915 Olaylarına ilişkin ...
Saygılı A Takımı’nı belirledi... Listede kimler var?
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı yürütme kurulunu belirledi.  Saygılı, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva