HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2024 Çarşamba - 13:32

'İzmir kalemiz' dedi, adaylık için konuştu: İnce eleyip sık dokuyoruz!

CHP'nin İzmir'in kalesi olduğunu vurgulayan CHP Lideri Özgür Özel " İzmir’i ince eleyip sık dokuyoruz" ifadelerini kullandı.

 İzmir kalemiz  dedi, adaylık için konuştu: İnce eleyip sık dokuyoruz!

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri'ne 3 ay kala CHP'de belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile ilgili yoğun mesai sürüyor.

Mevcut belediye başkanları için alınan memnuniyet anketleri ile ilgili süreç başlarken 'örgüt denetiminde ön seçim, ‘örgüt denetiminde basit aday yoklaması’ ve ‘örgüt denetiminde genişletilmiş aday yoklaması’ seçenekleri de adayların belirlenmesinde yöntem olarak kullanılacak.

Gazeteci Murat Yetkin'in sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir adayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li Özel, Gazeteci Yetkin'in "Peki CHP’de durum ne? İzmir’de adayın Tunç Soyer mi başka isim mi olacağı hâlâ belli değil örneğin. Erdoğan’ın adayları açıklamaktaki gecikmesinden söz ediliyor CHP’de ama CHP’deki durum ne?" sorusuna şu cevabı verdi: 

- “İzmir CHP’nin kalesi. İzmir’i ince eleyip sık dokuyoruz. Geçen hafta 46 milletvekili arkadaşımızı gönderdim. Üç gün boyunca dolaştılar, her ilçenin raporu geliyor. Bunun Tunç Soyer’in memnuniyet anketlerinde çıkmaması olarak yorumlanması doğru değil. Kendisiyle arkadaşız, aynı okulda, Bornova Anadolu Lisesinde okuduk. Hepimiz en iyi sonucun arayışındayız.

- “Perşembe günü Parti Meclisi toplantısı ardından, aralarında büyükşehirlerin de bulunduğu adayları açıklamayı düşünüyoruz. Cuma günü de Ekrem Bey İstanbul’un ilçe adaylarını açıklayacak, ben de orada olacağım.

- “Biliyorsunuz ben Parti Meclisinden yetki almadım. MYK’ya da yetki almadık. Daha önce iki ayda bir yapılan PM toplantılarını her hafta yapıyor, her kararı tartışarak alıyoruz. Arkadaşlar da memnun bu durumdan.”

Röportajın tamamını okumak için tıklayınız!

 
Kırık telefonda Podolski yazışmaları ortaya çıktı
 
Karşıyaka'da çınarlara camaltı boyama kursu
YORUMLAR
Toplam 32 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Miray Taşkıran 3 Ocak 2024 Çarşamba 23:11

Adil, bu işe en uygun, çocukluğundan beri siyasetin içinde olan, gerekli yerlerde kendini kanıtlamış, gerçek karşıyakalı en Doğru aday MURAT AKDENİZ.

Yorumu oyla      2      2  
Özgür Özel Niyetini Belli Etmiş 3 Ocak 2024 Çarşamba 22:20

İzmirlinin ve örgütün adayı namus ve şeref timsali, bir çift mavi göz sevdalısı, bir kuruş haramda gözü olmayan, hem memur oğlu memur, hem de ikiz villacı, solcuların solcusu, sağcıların sağcısı, hem muhafazakar hem sosyalist hem demokrat hem de milliyetçi, İzmir’in öz be öz evladı, Ödemiş’in efesi, Karaburunun mandalinası, Tire’nin köftesi, Üçkuyuların balıkçısı, müteahhitlerin agası, Sayıştaycıların korkulu rüyası, Soylu mu soylu ama aynı zamanda fakir fukaranın babası, 40 yıllık CHP’li, hem alaylı hem mektepli, anasının kuzusu sayın Dr.Buğra GÖKÇE’dir.

Yorumu oyla      6      5  
İnce ‘de İnce , Kale için bu bekleyiş niye ! 3 Ocak 2024 Çarşamba 21:07

“ İzmir’in seçmeni ince eler sık dokur “ Tunç Soyer - İzmir BB Başkanı - 21 Aralık - Sokak emekçileriyle buluşma . “ İzmir CHP’nin kalesi . İzmir ‘ i ince eleyip sık dokuyoruz “ Özgür Özel - CHP Genel Başkanı - 03- Ocak - Gazeteci Murat Yetkin’in İzmir adayı sorularına cevap .

Yorumu oyla      4      2  
Izmirli 3 Ocak 2024 Çarşamba 19:48

Izmır'de kırk altı milletvekili görevlendirme yaparak araştırma yaptırdık diyor genel başkan Özel,gelen milletvekilleri Izmiri tanıyanlardan oluşmuş hiçbirini sokakta alanlarda göremedik örnek Sakarya milletvekili Izmiri ve adayları ne kadar tanır? Ön seçim olsaydı parti üyeleri tümünün katılımı ile olsaydı aday adaylarının röntgeni emar(MR)çeker izmir için ideal belediye başkanları tespit edilmiş olurdu,hiç inandırıcılığı olmayan yine bu şehire belediye başkanları atanacaktır maymun gözünü çoktan açtı artık atadıklarınıza sonuç ne olursa olsun oy vermek olmayacak,sanki atadıklarınız izmir'e çok faydalı hizmetler veriyor,ön seçimsiz seçim bizim için kıymeti harbiyesi YOKTUR...

Yorumu oyla      8      4  
Şerafettin Zeyrek 3 Ocak 2024 Çarşamba 18:29

Çağır Aytun Çırayı, ADAYIMIZ SENSİN de İzmir i katıksız alsın.

Yorumu oyla      4      13  
hilmi cem 3 Ocak 2024 Çarşamba 18:20

Cemil Tugay Başkan olmalı. Olsun ki 6 ayda insanlar bakın Chp'den nasıl nefret ediyor

Yorumu oyla      4      10  
Emel Ce 3 Ocak 2024 Çarşamba 17:58

Düz partili rumuzuyla yorum yapan arkadaşım herşeyi okadar doğru anlamışsınızdır kutluyorum sizi ??????

Yorumu oyla      5      2  
Partili 3 Ocak 2024 Çarşamba 17:38

Dilerim seçim sonuçları açıklandığında şu öz eleştiriyi yapmazsınız : 'Ön seçim yapacağız dedik,yapmadık hatalı aday ilanımız olmuş olabilir partililerimizden ve halkımızdan özür diliyoruz.' dilerim bu şekilde bir sonucu bile bile kendinize ve belediyelerimize yaşatmazsınız sn.Başkan. İlçelere görevlendirdiğiniz vekil arkadaşların partililere pek ulaşmadığını düşünüyorum 50 yıllık bir partili olarak bunu söylüyorum, sadece ilçe yönetimlerine sorarsanız büyük hata yaparsınız.

Yorumu oyla      5      3  
özgür 3 Ocak 2024 Çarşamba 17:28

İnce elip sık dokumanıza gerek yok. Yerel yönetim tecrübesi olan , tercihen daha genç ve dürüst, başkan olduğu vakit partinizin çıkarlarını korumak yerine kentin çıkarlarını koruyacak bir aday, sizin ve partinizin uydu başkan adayı olmasından daha çok ilkeleri ve çalışkanlığı esas alan seçildikten sonra partinizin değil İzmirlinin başkanı olabilecek bir aday istiyoruz. Çok zor değil. Bu işi zorlaştıran sizlersiniz. Kendi güdümünüzde bir aday arıyorsunuz. Eğer işi bilen ilkeli bir aday gösterebilme cesaretiniz olsaydı şimdiye kadar çoktan açıklardınız. Lütfen mevcut iktidarın izlediği yolları izlemeyin. Bu şehir Chp li değil. Bu şehir çoğunlukla bu ülkenin kurucu değerlerine bağlı bir şehir. Partinize bağlı değiliz. İnce eleyip sık dokuma edebiyatına girmeyin lütfen.

Yorumu oyla      9      2  
gaziemir sarnıç 3 Ocak 2024 Çarşamba 17:27

sayın genel başkanım gaziemire halil ardayı tekrar ne olur aday yapmayın halil ardayı gösterdiğiniz an gaziemir gibi bİR Kale akp ye geçer.GAZİEMİRE YERLİ BİR ADAY Halil arda DIŞINDA LİYAKAT SAHİBİ bir aday

Yorumu oyla      7      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili meclis üyesi istifa etti
İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi üyesi Ali Kıdık, partisinden istifa etti.
Muharrem İnce'den Özel'e 'hayırlı olsun' ziyareti
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 4 Kasım'da CHP Genel Başkanı seçilen ...
Yaramışlı’dan ‘Deniz Kenti Karşıyaka’ya turizm rotası!
CHP’li Karşıyaka Aday Adayı Yaramışlı saha çalışmalarına tam gaz devam ...
 
Cumhur BULUT yazdı... Menemen’de sadece bir şey değişti
Cumhur BULUT yazdı... Menemen’de sadece bir şey değişti
CHP'li Kılıç acı tabloyu paylaştı: En fazla kadın cinayetinin olduğu ikinci kent İzmir!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, bu yıl 300'ü aşkın kadının öldürüldüğünü ...
Tekin'in Bayraklı için projeleri hazır: Farklı bir başkan olacağım
İstihdama yönelik olarak yaklaşık 2 bin kişinin çalışacağı bir fabrika ...
 
Gözaltına alınan 3 partiliyle ilgili açıklama!
İstanbul'da İYİ Parti Gençlik kolları üyesi üç kişi, dağıttıkları broşür ...
Özgür Özel, Karamollaoğlu ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.
İYİ Parti'de ittifaksız yerel seçim hazırlığı sürüyor
İYİ Parti için 2023, yoğun istifa ve ihraçların yaşandığı bir yıl oldu. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Halktan biri olma sanatı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva